Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از گیلان، فریبرز جمالزاد فلاح، رئیس جهاددانشگاهی واحد گیلان ساعتی پیش در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه باران در خصوص نقش جهاد دانشگاهی در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی بنابه دستور امام(ره) در 16 مرداد ماه سال 1359 تاسیس شد که از ابتدا سه هدف مهم «فرهنگ»، «آموزش» و «پژوهش» به عنوان وظایف جهاد مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه براساس سند چشم انداز 1404 جهاددانشگاهی به عنوان پیشگام در عرصه علم و فناوری معرفی می‌شود، افزود: مطابق برنامه توسعه کشور، یکی از مباحثی که جهاددانشگاهی از ابتدا دنبال می‌کرده توسعه دانش و تبدیل آن به فناوری و تجاری سازی بوده که این امر امروزه جزء رویکردهای اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود و مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید دارند، خوشبختانه این امر به عنوان یک تفکر جهادی از سال‌های دور در مجموعه جهاددانشگاهی مطرح بوده و به عنوان قانون نانوشته سال‌های سال در جهاد تکرار شده است.

جمالزاد گفت: امروزه در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در ارتباط با راهکارهای اقتصاد مقاومتی تقویت فرهنگی جهادی در ایجاد ارزش افزوده در کشور به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برای نقشه جامع علمی کشور 45 صدم ثبت مقالات علمی کشور را پیش بینی کردیم، یعنی هر 7 هیات علمی ما یک ثبت اختراع و هر دو هیات علمی ما هم یک مقاله ISI خواهند داشت.

رئیس جهاددانشگاهی واحد گیلان با بیان اینکه شکل‌گیری تولید فناوری در طی 40 سال گذشته همواره از اولویت‌های جهاددانشگاهی بوده است، تصریح کرد: پژوهشگاه رویان یکی از دستاوردهای جهاددانشگاهی طی 40 سال گذشته است که امروز به عنوان فناوری تجاری سازی شده مطرح است.

وی با تاکید بر اینکه «پژوهش» و «مطالعات» در جهاددانشگاهی علاوه بر رویکرد علمی به عنوان دستاوردی با هدف خدمت‌رسانی به مردم انجام می‌گیرد، اضافه کرد: سیاست کاری جهاددانشگاهی به لحاظ پژوهشی، وجود مراکز خدمات تخصصی و تحقیقاتی است.

در حال تکمیل...

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمت رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل دربانی عصر سه شنبه با اشاره به فعالیت ۳۲ شهر از ۱۶ شهرستان استان تهران، در حوزه معاینه فنی، اظهار کرد: مجموعاً ۶۳ مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمات رسانی می کنند.

دربانی با بیان اینکه طی سال گذشته سه میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو توسط مراکز معاینه فنی پذیرش شده اند، گفت: از این تعداد ۷۳.۳ درصد موفق به دریافت گواهینامه، حدود ۲۵.۷ درصد برای اصلاح نواقص رد و مشمول آزمون مجددو یک درصد نیز ابطال پذیرش شده اند.

دبیر شورای ترافیک استان تهران مشکلات در بخش های ترمز، آلایندگی، وضعیت ظاهری خودرو، وضعیت کمک فنرها و انحراف محور را از موارد عمده ایراد خودروها عنوان کرد و افزود: به طور میانگین بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار عیب در خودرو مشاهده شده است.

وی بیشترین حوزه ایرادات را با ۳۱ درصد فراوانی در تست آلایندگی خودروها اعلام کرد و گفت: وضعیت ظاهری اعم از شکستگی شیشه و یا موارد مرتبط با برف پاکن و چراغ خطر با ۳۰ درصد فراوانی مقام دوم ایرادات را کسب کرده است.

دربانی بیان کرد: مقام سوم ایرادات به تست ترمز با ۱۹ درصد فراوانی و مقام چهارم و پنجم به ترتیب به انحراف خودروها با ۱۲.۵ درصد و تست کمک محورها با ۷.۵ درصد تعلق گرفته است.

دبیر شورای ترافیک استان تهران به انجام آزمون های چشمی در حوزه خودروهای دوگانه سوز در استان تهران اشاره و بیان کرد: در ۱۴ شهرستان و ۴۷ مرکز، این خدمت ارائه و طی سال گذشته بالغ بر ۲۰۰ هزار و ۷۵۸ پذیرش انجام و ۷۹ درصد قبول و مابقی مردود شده اند و مقرر شد، مخازن سوخت و موار ارتباطی با آنها تعویض شود.

کد خبر 6093501

دیگر خبرها

  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ۶۳مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمت رسانی می کنند
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد