Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي گفت: بيش از 320 هزار تبعه خارجي از 54 کشور در اين استان سکونت دارند.

محمد عجمي روز دوشنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه در مرز دوغارون تايباد افزود: اغلب اين افراد دانشجو، طلبه، مهندس و شاغل در حوزه هاي مختلف هستند.
وي اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران و استان خراسان رضوي بيش از چهار دهه پذيراي مهاجرين کشور افغانستان مي باشد و تاکنون خدمات بسيار براي توانمند سازي آنان ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: سازمان ملل بايد حضور جدي تر و قوي تر در اين حوزه داشته باشد و دولت جمهوري اسلامي ايران را در ارائه خدمات مطلوب تر به مهاجرين خارجي ياري کند.
عجمي افزود: با توجه به کمک هاي بشر دوستانه جمهوري اسلامي ايران و روابط متقابل با کشور افغانستان ارايه خدمات به اتباع اين کشور يکي از مهمترين برنامه هاي ما در مرز دوغارون است.
وي اظهار داشت: هم اکنون بيش از 90 درصد مهاجرين افغانستاني که قصد بازگشت به کشور خود را دارند از طريق اين مرز وارد کشور خود مي شوند و روزانه دست کم 1500 نفر از اتباع افغانستان به صورت داوطلبانه به کشور خود بازمي گردند.
وي گفت: مرز دوغارون به عنوان يکي از معبر هاي رسمي کشور به عنوان پيشاني نظام ازسوي مرزهاي شرقي است که مسئولين بايد براي ايجاد زيرساخت هاي لازم در اين منطقه توجه ويژه داشته باشند.
* 98 درصد مهاجرين خارجي خراسان رضوي در مناطق شهري سکونت دارند
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي همچنين در مهمانشهر تربت جام افزود: برخلاف بسياري از کشورها که مهاجران خارجي آنها در کمپ ها نگهداري مي شوند، در جمهوري اسلامي ايران اين دسته از افراد بين شهروندان زندگي مي کنند بطوريکه 98 درصد اتباع خارجي استان خراسان رضوي در مناطق شهري آن سکونت دارند.
وي اظهار داشت: مهمانشهر تربت جام نيز شباهتي به کمپ و اردوگاه نداشته و همانند يک شهرک از تمام امکانات از جمله آب، برق، گاز و ساير امکانات رفاهي برخوردار است و چهار هزار نفر از مهاجرين افغانستاني
در اين شهرک زندگي مي کنند.
وي گفت: تاکنون براي 150 هزار نفر از مهاجرين خارجي استان خراسان رضوي کارت اقامت صادر شده و اين استان پس از تهران رتبه دوم کشور در زمينه اقامت مهاجرين خارجي را به خود اختصاص داده است.
عجمي افزود: علاوه بر آن بيش از 100 هزار مهاجر خارجي در اين استان نيز داراي پروانه اقامت و رواديد موقت 6 ماهه هستند و 70 هزار نفر از اتباع خارجي استان نيز فاقد مدارک اقامتي معتبر مي باشند که در طرح سرشماري پارسال شرکت کردند.
وي با بيان اينکه 80 درصد از اتباع خارجي استان خراسان رضوي داراي مدارک اقامتي معتبر هستند اظهار داشت:60 هزار نفر از فرزندان اين مهاجران در مراکز آموزشي اين استان از مقطع ابتدايي تا پيش دانشگاهي در حال تحصيل مي باشند که 17 هزار نفر آنان فاقد مدارک اقامتي معتبر هستند.
وي تعداد دانشجويان اتباع خارجي در اين استان را نيز بيش از 6 هزار نفر اعلام کرد و گفت: بيش از هزار نفر از اقشار آسيب پذير اتباع خارجي در استان هم از خدمات بيمه اي بهره مند شده اند.
عجمي افزود: علاوه بر تحصيل در مراکز آموزشي، بسياري از مهاجران خارجي اين استان در رشته هاي فني و حرفه اي آموزش هاي تخصصي را فراگرفته و تعداد قابل توجهي از آنان در حال ارائه اين آموزش ها در افغانستان هستند.
وي ابراز اميدواري کرد، مهاجران افغانستاني با بازگشت داوطلبانه به کشور خود بتوانند نقش مهمي در توسعه و پيشرفت اين کشور ايفا کنند.
شهرستان تربت جام در 165 کيلومتري و شهرستان تايباد در 225 کيلومتري جنوب شرقي مشهد قرار دارد.
7494 / 6053
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی، وزیر کشور امروز در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی‌پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می‌مانند براساس نیازمندی‌های اعلام شده دستگاه‌ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان‌های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می‌کنند که در هر استان چقدر به نیرو‌های کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشور‌های خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشور‌های خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرز‌ها دوباره وارد ایران می‌شوند لذا دستگاه‌ها مجبور می‌شوند که دوباره آنها را به کشور‌های خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بار‌ها به کشور می‌آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می‌شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد