Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا با اشاره به ظرفیت تولید ۴۰ درصد نیاز به کاغذ چاپ و تحریر در داخل کشور گفت:‌ باید دید چرا خط تولید این کاغذها در یک‌سال اخیر متوقف شده،‌ مشکلات را برطرف کنیم،‌ کمبودها جبران می‌شود. ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

سیدحسن میرباقری، رئیس انجمن کاغذ و مقوا، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا،‌ با اشاره به بازار کاغذ گفت:‌ اکنون کاغذ نسبت به کالاهای دیگر بازار  باثبات‌تری دارد، دخالت‌هایی که ستاد تنظیم بازار و وزارت صنعت انجام دادند توانست بازار را کنترل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی قیمت‌ها نسبت به دو سه هفته پیش ارزان‌تر شده است.

وی در پاسخ به اینکه قیمت‌های موجود در بازار کاغذ حاکی از افزایش قیمت است، شما چگونه می‌گوید قیمت کاغذ کاهش یافته است؟ گفت: قیمت واقعی کاغذ بستگی به نرخ تمام شده واردکننده و برندی که وارد شده است‌، دارد. ممکن است برخی از کاغذها افزایش قیمت داشته باشند،‌ اما در مجموع شاهد افزایش قیمت جدی نبودیم.

 میرباقری تصریح کرد:‌ مشکل اصلی ما این است که عمده کسانی که برای ورود کاغذ ثبت سفارش می‌کنند،‌ نمی‌توانند پولش را پرداخت کنند، یامشکل مالی دارند یا اینکه در بسیاری از موارد بانک ارز تخصیص نداده است.

رئیس انجمن کاغذ و مقوا تصریح کرد:‌ یکی از اصلی‌ترین مشکلات در رابطه با مقوا و دیگر کاغذها به جز تحریر این است که دو ماه است منتظر تخصیص ارز هستند،‌ بیش از 90 درصد افرادی که ثبت سفارش کردند‌، نتوانسته‌اند‌، ارز بگیرند و ما در آینده نزدیک در ارتباط با تامین این نوع کاغذها مشکل خواهیم داشت.

وی همچنین از لزوم  نظارت بر تولید داخل چاپ و تحریر خبر داد و گفت:‌ دوستان ما در گروه تولیدکننده‌ها  در سال‌های اخیر همواره اعلام می‌کردند که ما 40 درصد توان تولید داریم‌، اما اکنون گویا خط تولید روزنامه و تحریر را روی کالاهای دیگر برده‌اند باید دید چه مشکلاتی موجب شده تولید داخل متوقف شود،‌ این مشکلات باید حل شود تا تولید داخل به کمک بازار بیاید و کمبودها برطرف شود.

انتهای پیام/

R1013198/P1013197/S4,35/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 

اسدالله ربانی‌مهر گفت: گوشت مرغ بیش از نیاز شهروندان در همدان تولید و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در بیشتر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

او گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه عوامل باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی کمک کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان گفت: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توریع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

جلسه هیات مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • وحید شمسایی: موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را کاملاً متوقف کرد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی