Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@14:05:13 GMT

سریع‌ترین شیوه گرفتن حکم تخلیه مستأجر

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۲۳۵۴

به گزارش تسنیم، با توجه به رونق نقل و انتقالات مستأجران در فصل تابستان، اولین شماره نحوه انعقاد قرارداد اجاره تقدیم حضور مخاطبان محترم شد:

در ادامه، فیلم و متن دومین شماره از توضیحات دکتر سهیل طاهری، وکیل پایه‌یک دادگستری و مدرس دانشگاه را در این خصوص تقدیم می‌کنیم:

طاهری با اشاره به اینکه اخذ تضامین لازم برای حصول اطمینان از پرداخت اجاره بها در موعد مقرر از مواردی است که توصیه می‌شود در قرارداد اجاره رعایت شود، گفت: در این صورت موجر می‌تواند از محل آن تامین، خسارات یا اجور معوقه را بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تضمین متعارف و قابل قبول در این خصوص چک است و البته از سفته و برات نیز می‌توان به عنوان تضمین قراردادی استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه اخذ تضمین دارای دو بعد است، افزود: تضمین از نظر روانی، متعهد را به انجام موضوع تعهدش پایبندتر می‌کند و اگر به تعهد خود عمل نکند می‌شود از محل آن خسارات را برداشت.

این استاد دانشگاه «موضوع تعهد» مثل اجاره‌بها، «تاخیر در تادیه» مثل تاخیر در پرداخت اجاره‌بها که ممکن است در قرارداد برای آن جریمه پیش‌بینی شده باشد و «تخلیه» را از انواع خسارات در موضوع اجاره برشمرد و افزود: می‌توان در قرارداد پیش‌بینی کرد که در صورت تاخیر در هریک از این‌ها خسارت از محل ضمانت، قابل دریافت و یا می‌توان پیش‌بینی کرد که تضمین تماما قابل وصول به نفع موجر باشد.

وی بر اینکه اگر قرارداد اجاره مدت نداشته باشد باطل است، تأکید کرد و افزود: در قرارداد‌های اجاره معمولا تاریخ انعقاد قرارداد با شروع آن متفاوت است و تاریخ انقضا نشانه خاتمه قرار داد و زمان تحویل ملک توسط مستاجر است.

طاهری با اشاره به اینکه موضوع قرارداد اجاره باید تفصیلا مشخص شود، مواری همچون تعداد خطوط تلفن، کنتور‌های برق، واحد‌ها و ... را از مصادیق آن دانست.

وی به لزوم امضای دو شاهد ذیل قرارداد اجاره اشاره کرد و درباره این لزوم گفت: در این صورت چنانچه مدت قرارداد منقضی شود و مستاجر ملک را تخلیه نکند، می‌توان از طریق شورای حل اختلاف اقدام کرد؛ اما اگر قرارداد عادی اجاره فاقد امضای شهود باشد و یا فقط یک شاهد امضا کرده باشد دیگر موجر حق مراجعه به شورای حل اختلاف را ندارد و دعوی در صلاحیت دادگاه عمومی قرار می‌گیرد. در این صورت موجر از تخلیه یک هفته‌ای که از امتیازات قانون موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶ است محروم می‌شود.

طاهری سریع‌ترین راه را برای تخلیه ملک اجاره‌ای، مراجعه به شورای حل اختلاف به استناد سند مالکیت و قرارداد اجاره دانست و افزود: البته شورا می‌تواند زمانی بیش از یک هفته را به مستاجر مهلت دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد که این جنبش خواهان توافقی است که پایان جنگ و تجاوزات رژیم صهیونیستی را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش خواهان دستیابی به یک توافق جامع است که به تجاوزگری پایان دهد و عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از نوار غزه را تضمین و یک توافق جدی برای مبادله اسیران محقق کند.

هنیه افزود: ما هیئت خود را با مواضع مثبت با تکیه بر این نکته با اهمیت که اولویت ما توقف جنگ علیه مردم است و یک موضع اساسی است، به قاهره فرستادیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس  ادامه داد: مفهوم توافق چیست اگر آتش بس اولین نتیجه آن نباشد.

هنیه در ادامه گفت که جهان گروگان یک حکومت افراطی شده است و سران آن می خواهند برای ادامه تجاوزات و گسترش دایره درگیری‌ها، توجیهات دائمی اختراع کند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار داشت، آمریکا که به تجاوزات اشغالگران سرپوش گذاشته است، باید به جای تهیه سلاح های مخرب و نابودکننده به اشغالگران جلوی آن‌ها را بگیرد.

در سایه حواشی متعدد مربوط به مذاکرات قاهره درباره توافق آتش بس در غزه، رسانه‌های عبری گزارش دادند که حماس اصرار دارد که پایان جنگ در توافقنامه به شکل مکتوب نوشته شود و تنها به تضمین‌ها قانع نیست.

یک منبع مصری آگاه درباره دور جدید مذاکرات که در قاهره برای بحث درباره تبادل اسرا و پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برگزار شد اعلام کرد که اکنون توپ در زمین اسرائیل است و حماس خواستار شفاف سازی برخی بندهای ذکر شده در پیشنهاد توافق می‌باشد که اخیراً به این جنبش تحویل داده شد.

حمد عبدالهادی، نماینده جنبش حماس در لبنان اعلام کرد: نرمش حماس در مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا هرگز به‌معنای عقب‌نشینی این جنبش از چهار شرط اصلی خود که قبلاً اعلام کرده بود نیست؛ یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان غزه به مناطق خود و بازسازی این منطقه و ارسال کمک‌های مستمر و کافی به آن.

منابع عبری: حماس تاکید دارد پایان جنگ در توافق نوشته شودمقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳
  • ثبت بیش از ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه خودنویس
  • ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه
  • کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • ثبت ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه «خودنویس»
  • حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد که اسرائیل به رفح حمله نخواهد کرد
  • هشدار بیماری زنگ زرد مزارع جو و گندم لرستان