Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اراک گفت: شهر اراک در حوزه نگهداری اتباع خارجی با کمبود فضای اردوگاهی روبرو است. ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۵ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حسین بختیاری ظهر امروز با اشاره به مسائل امنیتی و فرهنگی در حوزه اتباع خارجی اظهار داشت: برابر اظهارنظرها و آمارهای ارائه شده از سوی مسئولان مربوطه، در خصوص مسائل مرتبط با اتباع بیگانه در 4 ماهه نخست امسال شاهد دستگیری 2 هزار و 265 نفر از اتباع بیگانه و خارجی غیرمجاز در استان بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این درحالی است که در مدت مشابه سال قبل هزار و 977 نفر تبعه خارجی غیرمجاز که اشتغال غیرقانونی در استان مرکزی داشته‌اند دستگیر و از تردد آنها در استان مرکزی جلوگیری شد.

بختیاری اضافه کرد: یکی از مشکلات موجود موضوع کمبود مکان نگهداری اتباع خارجی در اراک است که باید برای ایجاد این اردوگاه نگهداری اتباع خارجی تلاش کرد که در این مدت اقدامات مطلوبی را پیگیری کرده‌ایم اما متاسفانه نتیجه‌ای در برنداشته است که همین امر سبب شده اردوگاه‌های اراک، عسگرآباد و قم به دلیل حجم بالای حضور اتباع غیرمجاز خارجی با کمبود فضا روبرو باشند.

فرماندار اراک تصریح کرد: باید این هشدار را به اتباع بیگانه بدهیم که اتباع خارجی بدون مجوز وارد خاک ایران نشوند تا این امر موجب ایجاد مشکلات نشود.

وی ادامه داد: براساس آمار کشوری و استانی یکی از مشکلات در بخش اتباع بیگانه حضور غیرقانونی انها و اشتغال غیرمجاز انها در واحدهای تولیدی و صنعتی است که البته با پیگیری و سیر مراحل قانونی شاهد حضور قانونی آنها در بخش کشاورزی و اقدامات مشابه خواهیم بود.

بختیاری بیان کرد: روی بحث کار غیرمجاز تاکید داریم چراکه جای بحث دارد بنابراین باید گشت‌های نظارتی هدفمند شود همچنین از نظر بعد کیفی هم کمی دستگاه‌های متولی با جدیت وارد موضوع شوند.

وی اضافه کرد: بعضی از واحدهای صنعتی، اتباع غیرمجاز را به کار گیری کرده و در پاسخ چنین کاری اعلام می‌کنند که که حسن نیت داشته‌اند هرچند  اتباع خارجی هنگام دستگیری اغلب فرار می‌کنند هرچند باید براساس کاری که کرده‌اند باید مزد لازم را بگیرند تا مبادا منجر به انتقام‌جویی آنها شود.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه

فرماندار سربیشه از خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش درح این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا لکزایی با اشاره به بررسی میدانی خود از مناطق سیل‌زده بخش درح اظهار داشت: در مجموع سیل، 490 میلیارد تومان به بخش درح شهرستان خسارت وارد کرد که بیشترین این خسارت‌ها در بخش راهداری و کشاورزی بوده است و هم‌اکنون تمام محورهای مواصلاتی بخش درح بازگشایی شده است.

وی گفت: ارزیابی‌های لازم توسط تیم‌های ارزیابی اعزامی به مناطق سیل‌زده صورت گرفته که برآورده مجموع خسارت سیلاب در 2 ماه گذشته 490 میلیارد تومان بوده است.

فرماندار شهرستان سربیشه در جمع اهالی روستای لانو بخش درح بیان کرد: دولت با تمام امکانات و توان خود آماده خدمت‌رسانی به مردم است همان طور که به محض اعلام وقوع بارندگی و سیلاب تیم‌های مدیریت بحران هلال احمر به منطقه اعزام شدند و از همان ابتدا به بحث امدادرسانی به مردم سیل‌زده پرداختند.

لکزایی اظهار داشت: در بخش کشاورزی با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته حدود 80 میلیارد تومان و در راهداری حدود 300 میلیارد تومان خسارت وارد شده که  گزارش خسارت و ارزیابی‌های صورت گرفته به مقامات استانی و کشوری ارسال شده است و به جد پیگیر هستم که بتوانیم خسارت‌های وارد شده به مردم و زیرساخت‌ها را جبران کنیم. قرار است برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سیلاب در آینده که دیگر شاهد خسارت به مردم و زیرساخت‌ها نباشیم طرح‌ها و برنامه‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری را اجرا کنیم.

فرماندار سربیشه ضمن شکرگزاری از باران رحمت الهی در این شهرستان اظهار داشت: رفع مشکلات مردم به ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم وظیفه و تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است و با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهند بود.

لکزایی با اشاره به اینکه هم‌افزایی، همیاری و همگرایی یکی از صفات برجسته مدیران شهرستان سربیشه است، تصریح کرد: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار دارد و نهایت تلاش خود را در این زمینه به کار خواهند بست.

وی با ذکر این مسئله که مرتفع شدن برخی مشکلات زمان‌بر و نیازمند صرف زمان بیشتری می‌باشد، یادآور شد: با همراهی و همیاری مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات روستاها و بخش‌های این شهرستان برنامه‌ریزی جامعی انجام شده و می‌شود.

فرماندار سربیشه در ارتباط خسارات سیل اخیر‌ به بخش‌های مختلف افزود: برخی خسارات برآورد شده و در حال جبران و برخی خسارات در حال ارزیابی است که از طریق ادارات مربوطه جبران‌ می‌شود.

لکزایی از آسفالت شدن مسیر 3 کیلومتری جاده فرعی از شهر درح تا منطقه نیزه‌گاه شامل چاه‌های کشاورزی و روستای ملاعباس تا دهه فجر امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به دوبانده نبودن مسیر سربیشه به درح پیگیری‌های لازم از طریق اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جهت نصب دو دستگاه دوربین کنترل سرعت در این محور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدرسه استثنائی شهید حبیب‌الله رضایی بعد از 15 سال چشم‌انتظاری در شهر درح طی سال گذشته راه‌اندازی شده است ادامه داد: دبیرستان هیئت‌امنایی (شبانه‌روزی)که در دولت قبل کلنگ‌زنی و هیچ اقدامی برای ساخت آن انجام نشده بود، طی دو سال اولیه دولت سیزدهم احداث و تجهیز و در حال ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان است.

فرماندار سربیشه برای استقرار پلیس راه و پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر درح(مرکز بخش مرزی درح) قول مساعد پیگیری داد و گفت: در بحث ساخت واحدهای مسکونی محرومان نیز تعدادی واحد احداث و تحویل متقاضیان شده و مابقی نیز در حال احداث است.

لکزایی خاطرنشان کرد: تاکنون در بحث نهضت آسفالت معابر روستایی به میزان 112 کیلومتر عملیات اجرای آسفالت در معابر روستاهای این بخش انجام شده و برای تعدادی از روستاهای زیر 20 خانوار بخش مرزی درح نیز تهیه طرح هادی انجام و در صورت اختصاص اعتبار عملیات اجرای طرح هادی در این روستاها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/252/.

دیگر خبرها

  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند