Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی خیل عظیمی از جامعه روان‌شناسان و جامعه‌شناسان فعال در زمینه علم و فناوری از هجوم محتوای «خشونت علیه خود» در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام و تامبلر (Tumblr) انتقاد کرده و به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

ایران آنلاین /به گزارش وب سایت تلگراف، آن‌ها بر این باورند که بسیاری از این پست‌های به اشتراک گذاشته‌شده می‌تواند کارها و رفتارهای خشونت‌بار و آسیب‌رسانی به بدن را در افراد و مخاطبان شبکه‌های اجتماعی تقویت کند و این در نوجوانان و کودکان ناآگاه که خیلی زودتر از بزرگسالان و افراد بالغ و عاقل فریب می‌خورند، احتمال بیش‌تری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این شبکه‌های اجتماعی نیز در پاسخ به نگرانی این دسته از فعالان اجتماعی، تاکنون تلاش‌های بسیاری را درخصوص حذف محتوای خشونت‌آمیز نظیر آموزش خودکشی، آسیب رساندن به اعضای مختلف بدن، نحوه ایجاد زخم برروی بدن و... از پلت‌فرم خود کرده‌اند، به گونه‌ای که از فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی برای تشخیص هوشمندانه و سریع محتوا و پست‌های این‌چنینی استفاده کرده‌اند تا رضایت این دسته از کاربران و فعالان اجتماعی نگران را به خود جلب کنند و به عبارتی دیگر، وظیفه و مسئولیت سنگین اجتماعی و مدنی خود را نیز ادا کنند.

تصاویری که این روان شناسان در نامه درخواست خود آورده بودند، نشان‌دهنده یک فیلم و پست کوتاه درباره تیغ های مختلف برای آسیب رساندن به بدن بوده است.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات