Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@07:23:11 GMT

مرغ یک هفته ای ۷.۲ درصد گران شد

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۵۰۱۲۱

 در هفته منتهی به دوازدهم مرداد ماه نرخ لبنیات 5.3 درصد، تخم مرغ 8 درصد، میوه‌های تازه 2.3 درصد، سبزی‌های تازه 0.1 درصد، گوشت قرمز 2.4 درصد، گوشت مرغ 7.2 درصد، قند و شکر 0.6 درصد و روغن نباتی 0.3 درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ برنج 0.2 درصد کاهش یافت. قیمت حبوب و چای نیز ثابت ماند.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای تمام اقلام بین 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 درصد تا 13.3 درصد افزایش داشت. بهای تخم مرغ معادل 8 درصد افزایش یافت و شانه‌ای 136 هزار تا 210 هزار ریال فروش می‌رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی و برنج داخله درجه یک هر یک معادل 0.1 درصد و برنج داخله درجه دو 0.9 درصد کاهش داشت. در گروه حبوب بهای لپه نخود معادل 0.2 درصد، عدس 0.3 درصد و لوبیا قرمز 0.7 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.1 درصد تا 0.4 درصد کاهش یافت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای خربزه معادل 5.6 درصد، هندوانه 3.1 درصد و موز 2 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.9 درصد تا 8.9 درصد افزایش داشت. در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه‌فرنگی معادل 0.9 درصد، کدو سبز12.7 درصد و سیب زمینی 0.6 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.7 درصد تا 2.4 درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 2.4 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 2.3 درصد و گوشت مرغ 7.2 درصد افزایش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت چای خارجی بدون تغییر بود. بهای قند و روغن نباتی جامد هر یک معادل 0.7 درصد، شکر 0.4 درصد و روغن نباتی مایع 0.2 درصد افزایش یافت.

تغییرات یکساله

طبق اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به دوازدهم مردادماه نسبت به هفته مشابه سال قبل 18.3 درصد، تخم مرغ 36.6 درصد، برنج 9.9 درصد، حبوب 1.3 درصد، میوه‌های تازه 64.3 درصد، سبزی‌های تازه 17.7 درصد، گوشت قرمز 29 درصد، گوشت مرغ 14.3 درصد، قند و شکر 2.7 درصد، چای 19.2 درصد و روغن نباتی 10.9 درصد رشد داشت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لبنیات گوشت قرمز گوشت قند شکر برنج چای شهرداری میوه و سبزی موز سیب زمینی رشد کالاهای اساسی گرانی مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته