Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@03:11:01 GMT

قطع خدمات کاربران پرمصرف با کنتورهای هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۶۷۵۹۹

به گزارش ایکنا، یاسر رضاخواه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه برخی از تکنولوژی‌های جدید در دنیا مناسب هوشمندسازی شبکه‌های مختلف از جمله شبکه‌های انرژی مانند کنتورهای برق، آب و گاز است، اظهار کرد: همان‌طور که ۳G و ۴G زمانی تکنولوژی‌های جدیدی بودند که قابلیت‌های جدیدی را در اختیار جامعه قرار می‌دادند، اکنون نروبند آی‌اوتی (Narrowband-IoT) زیرساختی را در هوشمندسازی کنتورها آماده می‌کند و همان انقلابی را که در رفتار مردم ایجاد شد و آوردهای اقتصادی داشت، به این صنعت‌ها هم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از طرفی از آنجا که هوشمندسازی کنتورهای گاز، آب و برق روی شبکه‌های ۳G و ۴G به دلیل مصرف بالای باتری و هزینه‌های بالا و پوشش کم، روش‌ بهینه‌ی اقتصادی نیست، ما نیز در شبکه خودمان از تکنولوژی نروبند آی‌اوتی استفاده می‌کنیم. بر این اساس در حوزه صنعت برق می‌توانیم الگوی مصرف را اصلاح کنیم، ‌ مدیریت مصرف انجام دهیم و اپلیکیشن‌های متفاوتی را برروی کنتورها و المان‌های مختلف شبکه توزیع و انتقال انجام دهیم که مردم هم از منافع آن بهره‌مند می‌شوند.

هشدار به کاربران پرمصرف

مدیرکل فروش سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به مزایای استفاده از روش‌های هوشمندسازی کنتورها بیان کرد: با این روش می‌توان مصرف را در تعامل با مشترک مدیریت کنید و در پیک مصرف به جای اینکه برق را قطع کنید، ‌با ابزارهای مختلف به مشترک هشدار دهید که به پیک مصرف نزدیک می‌شود و اگر مصرف خود را مدیریت کند، برق قطع نمی‌شود؛ اما اگر مدیریت نکند، برق قطع خواهد شد. حتی می‌شود به جای قطع برق همه، برق مشترکین پرمصرف را به صورت انتخابی قطع کرد.

رضاخواه در ادامه با بیان اینکه حجم زیادی از نیروگاه‌های ما با هزینه ارزی بسیار بالا تولید می‌شوند و هر ۱۰۰۰ مگاوات نزدیک به یک میلیون دلار ارزبری دارد، گفت: در حالی که این نیروگاه‌ها تنها در یکی دو ماه اوج مصرف در تابستان در مدار هستند و در بقیه مواقع برق اضافه‌ای دارند. اگر بتوانیم این برق را با یک درآمد کم صادر کنیم، آورده اقتصادی بسیار بالایی هم برای دولت خواهد داشت، چون می‌تواند تولید برق را بهینه کند.

وی ادامه داد: اگر شما برق را درست مصرف کنید، از تلفات برق جلوگیری می‌شود؛ تلفات برق یعنی اینکه سوخت کمتری به نیروگاه‌ها تزریق شود. با مدیریت مصرف، هم هزینه‌های جاری دولت و هم هزینه سرمایه دولت مدیریت می‌شود. علاوه بر این مشترک هم نفع می‌برد. همان‌طور که شاهدیم در تابستان قطع برق چه مشکلاتی را برای مشترکان ایجاد کرده است.

تلفات در روش غیرهوشمند بالاست

مدیرکل فروش سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به ورود اقتصاد دیجیتالی به حوزه‌ها و صنایع مختلف بیان کرد: در حال حاضر به علت عدم دقت درخوانش کنتور، در بخش گاز تلفات زیادی داریم، چون گاز سیال است و فشار و دمای محیط در دقت کنتور تاثیر می‌گذارد، ما برآورد داریم تا سالی ۱۰ هزار میلیارد تومان قرائت کنتور دچار خطاست که هزینه‌اش برای دولت است. در مصرف آب هم تلفات بسیار زیادی داریم. اگر لوله‌های انشعاب اصلی آب دچار شکستگی و نشت ‌شود، ما ماه‌ها بعد می‌فهمیم در صورتی که شبکه هوشمند در لحظه به شما می‌گوید کجای شبکه دچار نشتی شده که جلوی آن را بگیرید.

رضاخواه با بیان اینکه در حال حاضر روش مدیریت الگوی مصرف، تعامل با مشترکین و تولید در نیروگاه‌ها، روش‌های غیرهوشمندانه هستند که می‌توانند هوشمندانه انجام شوند، افزود: بحث دیگر، این است که اکوسیستم و اقتصاد این فضا هم تغییر پیدا می‌کند. در صنعت مخابرات، تا چند سال پیش هیچ‌گاه استارت‌آپ معنی نداشته اما اکنون این تکنولوژی جدید، یک سری استارت‌آپ را وارد عرصه می‌کند که آن‌ها تبدیل به یونیکورن یا بنگاه‌های اقتصادی میلیارد دلاری می‌شوند. در صنعت برق هم می‌شود استارت‌آپ آورد.

وی با اشاره به روند تبدیل کنتورهای سنتی به هوشمند اظهار کرد: ما ‌در کنتورهای گاز بسیار جلو رفتیم و تستهای یک کنتورساز هم انجام شده و درصورتی که بتواند یک تست موفقیت‌آمیز در شبکه لایو شرکت گاز هم انجام دهد، شرکت گاز تعهد کرده که سفارش ۵۰۰ هزار و سپس چند میلیون کنتور بدهد. ما همین پروژه را هم در شرکت برق استارت زدیم. تفاهم‌نامه اولیه یک پروژه هوشمندسازی شبکه آب و آبیاری کشاورزی هم در شرف امضاست.

مدیرکل فروش سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران در پایان خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها باید با همکاری همه اجزای اکوسیستم شکل بگیرد یعنی ما به عنوان زیرساخت ارتباطات، وزارت نیرو و پیمان‌کارهایشان، کنتورسازها و دیگر اجزا. امیدواریم کاری که وزیر ارتباطات در صنعت ما شروع کردند و پیش‌قدم شدند و با نظر مثبت وزرای جهاد کشاورزی و نیرو پیش می‌رود، باعث تحول عظیمی در شرایط کشور شود و یکی از تبلورات و بزرگترین منافع مفهوم اقتصادی در سال‌های آینده، در این حوزه‌ها شکل بگیرد.

انتهای پیام

   

منبع: ایکنا

کلیدواژه: کنتور هوشمند مشترک پر مصرف ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بلک‌شارک که یکی از برندهای زیرمجموعه‌ی شیائومی محسوب می‌شود، ساعت هوشمند مقاوم جدیدی به‌نام GS۳ معرفی کرد.

براساس گزارش زومیت، ساعت فوق مقاوم GS۳ به صفحه‌نمایش اولد ۱٫۴۳ اینچی ۶۰ هرتزی و دکمه‌ی چرخان مجهز است. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۶۰۰ نیت می‌رسد و پوششی از جنس شیشه‌ی گوریلا گلس از آن محافظت می‌کند.

ساعت هوشمند GS۳ بیش از ۱۰۰ فعالیت ورزشی را پوشش می‌دهد و توانایی اندازه‌گیری ضربان قلب و سطح اکسیژن خون را دارد. جدیدترین ساعت هوشمند شیائومی می‌تواند کیفیت خواب کاربران را پایش کند.
ساعت GS۳ از GPS داخلی استفاده می‌کند و تا فشار پنج اتمسفر (عمق ۵۰ متری) در برابر نفوذ آب مقاومت دارد. ساعت هوشمند مورد بحث موفق به کسب گواهی IP۶۹K شده و حتی برای استفاده در محیط‌هایی با دما و فشار آب بالا هم مناسب است.

محصول جدید بلک‌شارک براساس استفاده‌ی هر فرد، واچ‌فیس‌های مخصوصی را به او پیشنهاد می‌دهد. ساعت از هوش مصنوعی بایدو استفاده می‌کند و می‌تواند به‌کمک دستیار صوتی این شرکت به خواسته‌ی کاربران پاسخ بدهد.

ساعت فوق‌ مقاوم GS۳ از NFC و تماس صوتی پشتیبانی می‌کند و می‌تواند سطح نویز را کاهش بدهد. ساعت نام‌برده برای قرار گرفتن در بین ساعت‌های هوشمند فوق مقاوم، ۱۵ گواهی‌نامه‌ی نظامی مختلف را گذرانده است.

ساعت GS۳ به‌لطف باتری پرظرفیت و پردازنده‌ی کم‌مصرفش شارژدهی ۲۱ روزه دارد و برای استفاده‌های طولانی‌مدت، گزینه‌ای مناسب به‌حساب می‌آید. قیمت ساعت هوشمند جدید GS۳ حدود ۷۰ دلار اعلام شده است و این محصول درحال‌حاضر فقط در بازار چین به‌فروش می‌رسد.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903023

دیگر خبرها

  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین