Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو به مساحت 113 هزار هکتار در 45 کیلومتری شمال غرب شهر اصفهان قرار دارد.
این منطقه دارای انواع وحوش به خصوص آهوی ایرانی ، قوچ و میش است.
به گزارش ایرنا، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان در جریان بازدید خبرنگاران از این منطقه حفاظت شده در نشست خبری با تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: انعکاس اخبار رسانه ها باعث توسعه فرهنگ محیط زیست بین مردم و مسئولان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


' سید رحمان دانیالی ' با اشاره به اینکه بیشترین جمعیت حیات وحش کشور به خصوص آهو در استان اصفهان وجود دارد، گفت: این موضوع کار محیط بانان این استان را نسبت به سایر استان ها سخت تر کرده است.
وی توسعه مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان اصفهان را یکی از اهداف اداره کل محیط زیست این استان بیان کرد و افزود: طبق برنامه های سازمان محیط زیست، سیاست های زیست محیطی ابلاغی رهبر معظم انقلاب و معاهدات بین المللی، این اداره کل افزون بر حفاظت از داشته های زیست محیطی باید مناطق حفاظت شده استان اصفهان را توسعه دهد.
مدیرکل محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه 11 درصد خاک این استان حفاظت شده است، افزود: این وسعت باید حداقل به 17 درصد برسد که جز با همدلی، دوستی و مودت بین دستگاه های اجرایی و همکاری مردم محقق نمی شود.
دانیالی همچنین با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارکنان محیط زیست قابل مقایسه با سایر دستگاه ها نیست افزود: در این زمینه اقدام های خوبی همانند سه هزار امتیاز و نوبت کاری برای محیط بانان انجام شده است اما کافی نیست .
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان همچنین بر استفاده از ظرفیت مناطق حفاظت شده برای توسعه گردشگری تاکید کرد و خواستار پیگیری و توجه رسانه ها به آن شد.
وی از افتتاح دومین پاسگاه خیر ساز محیط بانی در استان اصفهان در منطقه دالانکوه در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: اولین پاسگاه دو سال پیش در منطقه قمیشلو با کمک خیران و مردم تیران ساخته شد.
دانیالی بر ارتباط تنگاتنگ مردم و مسئولان برای حفاظت محیط زیست تاکید کرد و گفت: این ارتباط باعث می شود انتقال اطلاعات به مردم شفاف و به درستی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 122 محیط بان در سطح کشور شهید شدند، ابراز امیدواری کرد: لایحه حمایت از محیط بانان در مجلس تصویب شود.
مدیرکل محیط زیست استان اصفهان خواستار ورود جدی نمایندگان به خصوص نمایندگان استان اصفهان برای تصویب لایحه حمایت از محیط بانان شد تا مطالبات این قشر محقق شود.
وی همچنین با اشاره به حقابه تالاب بین المللی گاوخونی گفت: در اختیار قرار دادن حقابه این تالاب بین المللی باید یکی از بزرگترین خواسته های مردم اصفهان باشد.
دانیالی افزود: پس از آب شرب، حقابه زیست محیطی اولویت دارد.
8114/ 2093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اصفهان دستگاه های اجرایی رهبر معظم انقلاب زیست محیطی گردشگری رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

یک فرد پلنگ ایرانی در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری توسط مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست در این منطقه ثبت شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ‌سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر 432 گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، 46 گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از 51 هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در 150 کیلومتری مرکز استان و 30 کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و 6 منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود 15 درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت