Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس - ايرنا - مديرعامل شرکت پالايش نفت بندرعباس گفت: کوره واحد تصفيه نفت گاز اين پالايشگاه در راستاي افزايش طرح ظرفيت و بهبود کيفيت راه اندازي شد.

به گزارش ايرنا، هاشم نامور شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: واحد تصفيه نفت گاز با هيدروژن يکي از واحدهاي افزايش ظرفيت توليد و بهبود کيفيت پالايشگاه بندرعباس با ظرفيت روزانه 50 هزار بشکه است که در مرحله نهايي تکميل عمليات اجرايي و پيش راه اندازي قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: واحد تصفيه نفت گاز هيدروژني داراي 2 کوره است که کوره شماره يک با موفقيت راه اندازي شد و کوره شماره 2 نيز در حال آماده سازي نهايي براي راه اندازي است.
مديرعامل شرکت پالايش نفت بندرعباس گفت: کوره بخش مهمي از واحد است که ايمني و اتصال درست آن با اتاق کنترل از اهميت بالايي برخوردار است.
نامور ابزار داشت: با تلاش متخصصان اين پالايشگاه همه اتصال هاي ابزار دقيق، بخش سوخت، اتصال هاي داخلي، بازرسي هاي مکانيکال و قسمت هاي راهبري کوره با رعايت کامل ايمني و بر اساس استانداردهاي فني با موفقيت اجرا و به واحد بهره برداري و مهندسي پالايش تحويل شد.
مديرعامل شرکت پالايش نفت بندرعباس گفت: واحد تصفيه نفت گاز هيدروژني به طور کلي در مرحله تکميل عمليات اجرايي و پيش راه اندازي قرار دارد.
وي ادامه داد: ديگر بخش هاي اين واحد شامل راکتورها و هم چنين کمپرسور گاز گردشي آن نيز در مراحل نهايي آماده سازي قرار دارند.
به گفته نامور، طرح افزايش ظرفيت توليد و بهبود کيفيت بنزين هم اکنون80 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
مديرعامل شرکت پالايش نفت بندرعباس افزود: هم اکنون نيز واحد تصفيه نفت گاز هيدروژني در مراحل پاياني آماده سازي و واحد آمين و بازيافت گوگرد نيز در حال تکميل شدن است.
وي ادامه داد: در سال گذشته واحدهاي بنزين سازي و بخش تصفيه نفتاي سبک و واحد ايزومريزاسيون اين طرح با تلاش متخصصان اين پالايشگاه به بهره برداري رسيد و واحد گرانول سازي گوگرد نيز تيرماه امسال راه اندازي شد.
وي اضافه کرد: افزايش ظرفيت توليد بنزين، کاهش انتشار آلاينده هاي زيست محيطي، بهبود عملکرد اقتصادي، بهينه سازي مصرف انرژي، استفاده حداکثري از ظرفيت ها، فراهم شدن زمينه اشتغال و ارتقاي سطح دانش و تجربه نيروي انساني از مزاياي بهره برداران از اين طرح است.
به گزارش ايرنا، شرکت پالايش نفت بندرعباس با ظرفيت اسمي پالايش روزانه 350 هزاربشکه نفت خام سنگين و ميعانات گازي در حال حاضر 18 درصد از نياز کشوربه انرژي و فرآورده هاي نفتي را تامين مي کند.
فرآورده هاي توليدي اين پالايشگاه در 2 گروه اصلي و ويژه طبقه بندي مي شود که محصولات اصلي آن شامل گازمايع، بنزين، نفت سفيد، سوخت جت، نفت گاز و نفت کوره است که طبق مقررات به وزارت نفت تحويل داده مي شود.
محصول هاي فرعي اين پالايشگاه نيز شامل حلال 402 وکيوم باتوم، وکيوم سلاپس، آيزوريسايکل، لوبکات سنگين و گوگرد است که از طريق بورس کالا و انرژي عرضه مي شود.
9887/7408
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم متینیان» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

ابراهیم متینیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در در خصوص ضرورت راه اندازی پترو پالایشگاه‌ها در کشور، تصریح کرد: درباره مزیت‌های پترو پالایشگاه‌ها هیچ شکی وجود ندارد، این مجتمع‌های صنعتی می‌توانند برای کشور سودآور باشند و به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا کمک کنند اما شرط آن این است که زیرساخت‌های لازم را مهیا کنیم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز از ظرفیت پالایشگاهی کشور به خوبی بهره برداری نشده است، گفت: آن طور که شایسته بوده است به توسعه صنایع پایین دستی در این حوزه مبادرت نشده و اکنون با مشکلات زیادی در زمینه پالایشگاهی کشور مواجه هستیم اما در حال حاضر در دولت سیزدهم به تولید محصولات پتروشیمی که فرآیند تولید ساده‌ای دارند، پرداخته می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم پترو پالایشگاه‌ها را در سطح کشور راه اندازی کنیم باید تدابیر لازم را برای بهره برداری از ظرفیت‌های این مجتمع‌های صنعتی بیندیشیم و باید طوری عمل کنیم که برگشت سرمایه رخ دهد.

وی بیان کرد: امید است با حمایت خالصانه مسؤولان و حمایت صحیح سرمایه گذاری در حوزه پترو پالایشگاه شکل گیرد که امکان ایجاد بستر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در کشور رونق بگیرد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس گفت: بخش ابو الفارس در منطقه رامهرمز واقع در استان خوزستان با حدود ۹۵ حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل داشتن نفت سبک این منطقه برای فرآورده‌های تولید پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

متینیان بیان کرد: پروژه پترو پالایش ابوالفارس با ظرفیت اولیه پالایش ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز در استان خوزستان، شهرستان رامهرمز منطقه کم برخوردار ابو الفارس در حال احداث است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه پترو پالایشگاه ابوالفارس در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی شد که این پروژه با تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و هفت هزار نفر پس از بهره برداری شغل ایجاد می‌کند.

متینیان تصریح کرد: پرچم سرمایه گذار بخش خصوصی نفت در خوزستان بالا است و با توجه به مشکلات سر راه پروژه پتروپالایش ابوالفارس به عنوان اولین پترو پالایشگاه بخش خصوصی در کشور، این پروژه مهم با توانمندی جوانان ایرانی مصمم به اتمام راه است.

وی گفت: منطقه ابوالفارس که دارای ذخایر خدادادی نفت و معدن است، هیچ گونه صنعتی ندارد و جوانان و افراد جویای کار مجبور به اشتغال در سایر نقاط کشور هستند که با این سرمایه گذاری جان دوباره ای به این شهرستان دمیده شده است.

متینیان عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم خواستار سرمایه گذاری شرکت‌های نفتی، تعمیر جاده‌های روستایی و بهسازی روستاها، ساخت و نوسازی مدارس، آبرسانی روستایی، ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای توانمند بومی، بهبود وضعیت زندگی مردم، رفع موانع تولید، بهداشت و درمان و توسعه مراکز ورزشی، کمک به کمیته امداد و بهزیستی و… هستم.

وی اظهار کرد: بدون شک خروجی این سرمایه گذاری ها توسعه مناطق، رفع محرومیت‌ها و رضایت‌مندی عمومی را در پی دارد و امیدوار هستیم با بهره برداری از پترو پالایش ابوالفارس کارهایی را در راستای رفع محرومیت‌های آن منطقه انجام دهیم.

کد خبر 6098094

دیگر خبرها

  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است