Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه الجزيره ؛ ائتلاف سعودی- اماراتی اهمیتی برای خشم بین المللی در قبال جنایت هایش در یمن قائل نیست.
نهادهای حقوق بشری بین المللی پس از مشخص شدن آثار حملات ائتلاف سعودی اماراتی علیه صعده به محکوم کردن این جنایت ادامه می دهند.
ائتلاف سعودی اماراتی یک اتوبوس حامل کودکان را در بازاری در منطقه ضحیان هدف قرار داد و به گفته هلال احمر این حمله منجر به کشته شدن حدود پنجاه نفر شد که اغلب آنها کودکان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ائتلاف سعودی درباره این حمله مدعي شد: هدف قرار دادن این اتوبوس یک اقدام نظامی مشروع بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


عربستان سعودی و امارات کشتن انسان ها را سهل می شمرند و از این رو خون انسان ها را همچون آب روان می سازند. حملات هوایی جنگنده های سعودی - اماراتی به عمر ده ها تن از یمنی ها در استان صعده یمن پایان داد.

طبق اعلام يونیسف، حمله هوایی ائتلاف سعودی اتوبوسی را در بازار ضحیان هدف قرار داد که حامل کودکانی بود که سن شان کمتر از پانزده سال بود.
ائتلافی که سعودی فرماندهی آن را به عهده دارد این جنایت خود را با بیان اینکه آنچه رخ داد یک اقدام نظامی مشروع بود که با حقوق بشر بین المللی همخوانی دارد، توجیه کرد اما تصاویری که از یمن به دست آمده است اینکه چگونه چنین هدفی را می توان هدف مشروع و قانونی تلقی کرد به خوبی تفسیر می کند.
ائتلاف سعودی بر مقابله با سرباز گیری انصارالله از میان کودکان و آوردن آنها به میدان های نبرد تأکید می کند و مدعی می شود که این حمله هوایی پاسخی به مسئولان حمله به منطقه جیزان عربستان است.
انصارالله توجیه ائتلاف سعودی در هدف قرار دادن اتوبوس کودکان را به بازی گرفتن جان غیرنظامیان دانست.
میان دو سنگ آسیاب کشتار غیرنظامیان و توجیه آن، مردم یمن هرچه بیشتر خُرد می شوند. یمنی ها هنوز با جنایتی وداع نکرده به پیشواز جنایتی دیگر می روند. عملیات طوفان قاطعیت نیز گویی هیچ بهره ای از نام خود نبرده است زیرا یمن را به شن های روانی تبدیل کرده است که بر روی آن هیچگونه امیدی برای پایان یافتن زودهنگام جنگ بنا نمی شود.
صلیب سرخ جهانی مجبور شد که به بدیهیات واکنش نشان دهد و نسبت به آخرین فصل از فصول کشتار در یمن موضع گیری کند، موضعی که پاسخ ضمنی به توجیه ائتلاف سعودی برای حمله به صعده نیز محسوب می شود. صلیب سرخ جهانی در این باره گفت: حقوق بشر بین المللی حمایت از غیرنظامیان را در جریان جنگ مقرر کرده است نه اینکه بر هدف قرار دادن آنها تاکید کرده باشد.
سازمان ملل متحد از این هم روشن تر عمل کرده است زیرا دو سال متوالی است که ائتلاف سعودی اماراتی را در لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان در مناطق درگیری قرار داده است.
گزارش ها بسیار است و خشم بین المللی نیز آشکار است اما کیست که به این ها اهمیت بدهد.
مارتین گریفیتس نماینده سازمان ملل در امور یمن یک هفته پیش گفته بود چرخه خشونت در یمن همچنان به حرکت خود ادامه می دهد و به نظر نمی رسد که درخواست های بین المللی توان آن را داشته باشند که جلوی آن را بگیرند. او همچنین اعلام کرد که طرح های مشخصی برای اعتمادسازی دارد تا از این طریق عملیات مسالمت آمیز برای پایان دادن به جنگ پیش برود.
اما آنچه در عرصه یمن رخ می دهد هیچ جایی برای خوشبینی باقی نگذاشته است، سازمان ملل متحد آنچه را که در یمن می گذرد بدترین فاجعه انسانی در جهان دانسته است. این تنها فقر، بیماری وبا و انتشار آن در کشور نیست که یمنی ها را می کشد بلکه وبای سیاسی و اخلاقی نیز بلای جان یمنی ها شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ائتلاف سعودی اتوبوس يمن حقوق بشر حمله هوايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر

در فو فایتر طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز توسعه هشت ماهواره مجهز به دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ردیابی موشک ها از مدار زمین را بر عهده خواهد داشت.

آژانس توسعه فضایی (Space Development Agency) آمریکا به تازگی اعلام کرد که شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز (Millennium Space Systems) قرار است ماهواره های دفاع موشکی پروژه فو فایتر ( FOO Fighter ) را توسعه دهد. طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، میلنیوم اسپیس سیستمز هشت ماهواره برای ارائه "کنترل آتش" سامانه دفاع موشکی زمینی را ارائه خواهد کرد.

براساس گزرش عصرایران، به طور کلی، کنترل آتش شامل فناوری های مختلفی مانند رادار یا حسگرهای دیگر، کامپیوترها و تسلیحات را در یک سامانه منسجم ترکیب می کند که توانایی شناسایی تهدیدات و اهداف را فراهم کرده و سپس سلاح ها یا دیگر اقدامات متقابل را به سمت آنها هدایت می کند.

تحویل فو فایتر تا سال 2027

میلنیوم اسپیس سیستمز که در مالکیت شرکت بوئینگ قرار دارد باید این ماهواره ها را تا سه ماهه اول سال 2027 تحویل دهد. این پروژه با نام کامل Fire-Control On Orbit-Support-To-The-War Fighter یا به اختصار فو فایتر بخش مهمی از زنجیره کشتار دفاع موشکی پنتاگون را تشکیل خواهد داد.

نمونه اولیه مجموعه ماهواره های فو فایتر دارای دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ارائه گزینه های جدید کنترل آتش است.

حسگرهای کنترل آتش، آنهایی هستند که قادر به ردیابی اهداف با دقت بالا و ارائه مختصات دقیق برای جنگنده ها یا سامانه تسلیحاتی روی زمین - در این مورد، رهگیرهای دفاع موشکی - هستند.

این ماهواره ها به شناسایی، هشدار و ردیابی دقیق تهدیدات موشکی پیشرفته، از جمله سامانه های موشکی ابرصوت کمک خواهند کرد. هدف نهایی افزایش قابلیت های جهانی کنترل آتش است.

ماهواره های فو فایتر با افزایش برد تشخیص موشک های ابرصوت ارتفاع پایین، در مقایسه با موشک های بالستیک قاره پیما، زمان هشدار را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات ابرصوت افزایش می دهند.

در شرایطی که در اصل شبیه به مجموعه لایه ردیابی (Tracking Layer) است، اما ماهواره های فو فایتر مجزا هستند. مجموعه لایه ردیابی فقط برای نظارت بر موشک های ابرصوت با قابلیت مانور بالا بهینه شده است.

به گفته درک تورنیر، مدیر آژانس توسعه فضایی، برنامه فو فایتر نمایشی عملیاتی از تلاش های کنترل آتش ارائه می کند که جدا از تلاش های جاری هشدار/ردیابی موشک و دفاع موشکی ما، اما مکمل آنها است.

ماهواره هایی برای افزایش قابلیت های دفاع موشکی

اگرچه جزئیات این پروژه بیشتر محرمانه باقی مانده است، درک تورنیر در جریان اجلاس نیروی هوایی 2023 فاش کرد که ماهواره های فو فایتر برای نظارت بر چند تهدید نامشخص که مجموعه لایه ردیابی در حال حاضر به آنها رسیدگی نمی کند، توسعه می یابد.

تورنیر به این نکته نیز اشاره داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش، فناوری حسگر کنترل آتش در ترانش 3 (Tranche 3) و ترانش 4 (Tranche 4) مجموعه لایه ردیابی، ماهواره هایی که قرار نیست به ترتیب تا سال 2028 و 2030 پرتاب شوند، گنجانده می شود.

به گفته جیسون کیم، مدیرعامل میلنیوم اسپیس سیستمز، پروژه فو فایتر برای مقابله با تهدیدات پیشرفته طراحی شده است. این یک ماموریت حیاتی است که به محافظت از آمریکا و متحدان این کشور در برابر تهدیدات پیشرفته کمک خواهد کرد.

آژانس توسعه فضایی در درخواست اولیه خود قصد داشت توسعه ماهواره های فو فایتر را به بیش از یک توسعه دهنده ارائه کند. با این وجود، این طرح تغییر کرده و میلنیوم اسپیس سیستمز به عنوان تنها توسعه دهنده این پروژه انتخاب شده است.

به گفته آژانس توسعه فضایی، این مرکز پیشنهادهای دریافت شده پس از فراخوان را ارزیابی کرده و تشخیص داد که انتخاب یک توسعه دهنده بهترین گزینه ممکن است.

دیگر خبرها

  • آنروا: حمله به رفح تبعات ویرانگری دارد/ تا حد امکان می‌مانیم
  • آغاز تخلیه ساکنان شرق رفح/ «نتانیاهو» به دیپلماسی جواب نداد؟
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ببینید چگونه اماراتی‌ها از پرورش و فرآوری شتر میلیون‌ها دلار کسب می‌کنند (فیلم)
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • روسیه: رزمایش ناتو برای تقابل با ماست؛ ادعای حمله ترکیبی دروغ است
  • اسرائیل برنامه‌ حمله به رفح را به آمریکا گزارش داد
  • ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد