Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

به اعتقاد کارشناسان حمل‌ونقل «بهره‌وری مناسب از راه‌های موجود کشور نیازمند نصب علایم واضح و موثر است و البته پس از نصب علایم در شرایط و موقعیت‌های خاص، می‌توان با بررسی نتایج حاصله در محل تغییرات لازم در جهت بهبود آن، انجام گیرد»

برهمین اساس یک کارشناس حمل‌ونقل پیشنهاد داد با استفاده از علایم افقی و تابلوهای هوشمند جاده‌ای هم از هزینه‌های گزاف استفاده از علایم عمودی کاست و هم در معماری را‌ه‌ها نظم و نسخ خوبی به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین‌نیوز، رضا مرادی در توضیح این پیشنهاد خود به این شبکه خبری گفت: تعدد علایم عمودی در راه‌ها باعث خستگی چشم رانندگان و عدم استفاده مطلوب از آنها می‌شود.

وی ادامه داد: امروزه با توجه به اینکه سالانه صدها میلیارد تومان جهت ساخت، تعویض و نگهداری این علائم در اثر تخریب، سرقت و... صورت هزینه می‌شود، می‌توان با استفاده از علامات افقی (انواع خط کشی‌ها، نقوش و بازتاب‌های جاده‌ای) و تابلوهای هوشمند جاده‌ای هم از هزینه‌های گزاف استفاده از علایم عمودی کاست و هم در معماری راه‌ها نظم و نسخ خوبی به وجود آورد.

این کارشناس حمل‌ونقل افزود: تابلوهای هوشمند با توجه به کارکرد برخط‌شان علاوه بر تاثیر در ایمنی راه‌ها، در بسیاری موارد، در مدیریت راه‌ها (اعلام به‌موقع اطلاعات جاده‌ای) نیز تاثیر بسزایی دارند.

او گفت: سرعت عمل رانندگان نسبت به علایم افقی در مقایسه با علامات عمودی نیز به‌مراتب بیشتر است.

مرادی تاکید کرد: از طرفی در برخی موارد حوادث جاده‌ای در راه‌ها ناشی از تصادف خودروها با علامات عمودی در جاده‌ها ماست که این موضوع نیز بر مزیت‌های استفاده از علایم افقی می‌افزاید.

به گزارش تین‌نیوز، بر اساس گزارشی که دفتر حمل‌و‌نقل و دبیرخانه شورای عالی هماهنگی ترافیک وزارت کشور در مورد کاربرد علایم راهنمایی و رانندگی منتشر کرده، علائم راهنمایی و رانندگی می‌توانند رانندگان را به‌طور دقیق و صحیح راهنمایی کنند تا نظم و ترتیب جریان ترافیک در یک مسیر به وجود آمده و از این طریق ایمنی و توانایی یک راه برای عبور دادن تعداد کافی خودرو با حداقل تأخیر و ایجاد ناراحتی برای استفاده کنندگان فراهم آید.

بر اساس این گزارش نصب علایم واضح و موثر از جمله ضرورت‌های مهندسی راه و ترافیک به منظور بهره‌وری مناسب از راه‌های موجود کشور محسوب می‌شود و کاربرد علائم نیز توسط اصول هندسی که بر اساس مطالعات دقیق در مورد عوامل بسیار مانند: جریان آمد و شد، مقدار سرعت، تعداد تصادفات و ... تأیید شده است، صورت می‌گیرد.

ضمن این‌که علایم مورد استفاده فعلی در ایران بر مبنای کنوانسیون 1968 وین طراحی شده است و علایم ترافیکی پذیرفته شده توسط کشورهای اروپایی و کشورهای همجوار ایران مانند ترکیه، روسیه و عراق همگی بر مبنای کنوانسیون 1968 وین است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: علائم ترافیکی رضا مرادی علایم راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند

یک منبع می‌گوید که اعضای طالبان موبایل‌های برخی از باشندگان پنجشیر را نیز ضبط کرده‌اند.

به گزارش اطلاعات روز؛ منابع محلی در ولایت پنجشیر می‌گویند که طالبان از صبح امروز (چهارشنبه، ۱۲ ثور) جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند از نزد اعضای این گروه و کارمندان ادارات دولتی را از سر گرفته‌اند.

طالبان در ولسوالی‌های رخه، حصه اول و شتل برای جمع‌آوری موبایل ایست‌های بازرسی ایجاد کرده‌اند.

این منابع می‌گویند که قطعات نظامی لوای طالبان در پنجشیر موبایل‌های هوشمند که قابلیت ضبط ویدیو و تصویر را دارند، از نزد شماری از اعضای این گروه، کارمندان ملکی ادارات دولتی و حتی برخی از افرادی که شغل آزاد دارند، جمع‌آوری کرده‌اند.

یک منبع می‌گوید که اعضای طالبان موبایل‌های برخی از باشندگان پنجشیر را نیز ضبط کرده‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، طالبان فایل‌های داخل موبایل‌ها را بررسی می‌کنند.

طالبان دو سال قبل استفاده از موبایل‌های هوشمند در پنجشیر را منع کرده بودند.

در آن زمان والی این گروه گفته بود که مطابق حکم رهبر طالبان استفاده از موبایل هوشمند در دره پنجشیر منع است. والی طالبان در پنجشیر گفته بود کسانی که موبایل دارند یا بفروشند یا هم در خانه بگذارند.

طالبان در آن زمان درباره‌ی دلیل وضع این محدودیت چیزی نگفته بودند؛ اما گفته می‌شد که این گروه به‌دلیل نشر ویدیو از آزار و اذیت غیرنظامیان و تیرباران اسیران جنگی اقدام به جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند کرده است.

ویدیو‌های گسترده از تیرباران اسیران جنگی و شکنجه‌ی غیرنظامیان در پنجشیر منتشر شده بود. گفته می‌شود که این ویدیو‌ها توسط خود طالبان ثبت شده‌اند.

دیگر خبرها

  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • علایم و نشانه‌های مالاریا چیست؟
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • دیدافقی درشهر یاسوج تا۱۰۰متر کاهش یافت/هشدار قرمز بارشهابرای فردا
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»