Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود اینکه دروزی ها در "اسرائیل" خود را از عرب ها جدا دانسته و در ارتش و کابینه این رژیم حضور دارند، اما در موضعی مشابه عرب ها به قانون دولت یهود معترض هستند. ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸ بین الملل آسیای غربی نظرات

به گزارش گروه بین انلملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری روسیا الیوم، دروزی ها  و نمایندگان آنان نیز با وجود اینکه خود را از عرب ها جدا می دانند و به حمایت از اسرائیل معروف هستند، علیه قانون دولت یهود موضع گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"عرب ها قانون دولت یهود را نمی پدیرند" عنوان مقاله ای است که الکساندر براتیرسکی در همین ارتباط در روزنامه روسی گازیتارو منتشر کرده و در آن به دلایل مخالفت عرب های اسرائیل با این قانون و نتایج حاصل از آن پرداخته است.

بر اساس این مقاله، عرب های "اسرائیل" به دادگاه عالی علیه این قانون که به طور رسمی بر دولت یهودی تاکید می کند، شکایت کرده و ماهیت آن را نژادپرستانه و استعماری برشمردند.

نکته قابل توجه اینکه دروز و نمایندگان آنان نیز با وجود اینکه خود را از عرب ها جدا می دانند و به حمایت از اسرائیل معروف هستند، علیه این قانون موضع گرفته اند به عبارت دیگر دروزی های بر خلاف عرب های "اسرائیل" در ارتش و کابینه حضور داشته و تاکید دارند که قانون باید ضامن حقوق مساوی آنان با یهودیان باشد اما قانونگذاران منافع آنان را لحاظ نکرده اند.

همچنین قانون دولت یهود انتقادهای زیادی را در بین مخالفان چپگرای اسرائیل و برخی سیاستمداران اروپایی که آن را نقض حقوق اقلیت ها می دانند، به دنبال داشته است.

با این وجود "ایلیت شکید" وزیر دادگستری اسرائیل در اینکه قضات به نفع شاکیان قانون دولت یهود رای دهند، به دیده تردید نگریسته است.

"اریل پل اشتاین" عضو دفتر سیاسی حزب حاکم لیکود در این باره به روزنامه گازیتارو گفت: باید متوجه باشیم که دولت "اسرائیل"  به سرعت تشکیل شد از همین رو تا پیش از این قوانین زیادی وجود نداشته است اما این شکل موجود "اسرائیل" در برابر دنیا را تغییر نمی دهد.

"یوگینی سوفا" مدیر دفتر خاورمیانه شبکه تلویزیونی RTVI نیز هدف از قانون دولت یهود را  تقویت حق تعیین سرنوشت یهودیان برشمرد که اکثریت جمعیت "اسرائیل" را تشکیل می دهند.

به گفته او  حامیان این قانون از احتمال تشکیل هرمنطقه خودمختار که اصل و ریشه وجود اسرائیل به عنوان یک دولت یهود را زیر سوال ببرد، می ترسند.

همچنین شهروندان عرب "اسرائیل" با انتقاد از قانون دولت یهود آن را عامل تضعیف زبان رسمی عربی و توهین آمیز می دانند.

به هر حال چه بسا این قانون به شدت گرفتن تناقضات بین یهویان و عرب های "اسرائیل" منتهی شود آن هم در شرایطی که عرب ها از انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس خشمگین هستند.

انتهای پیام/

R7891/P36442/S8,90/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، علیرضا تقوی نیا؛ کارشناس مسائل غرب آسیا در یادداشتی آورده است:
 
روز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن از آغاز مرحله چهارم محاصره دریایی اسرائیل و هدف قرار دادن کشتی های به مقصد بنادر رژیم صهیونیستی خبر داد.
 
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود:
 
1) یمن با موفقیت توانست دریای سُرخ را بر روی اسرائیل ببندد و بندر ایلات را در خلیج عقبه از حیز انتفاع ساقط نماید.
 
اما هنوز سایر بنادر فلسطین اشغالی مانند حیفا، اسدود، عکا، عسقلان و ... قادر به تامین نیازهای تجاری و صنعتی اسرائیل هستند در نتیجه حیات اقتصادی این رژیم (ولو با هزینه بالاتر) ادامه دارد.
 
2) در حین جنگ با غزه، کشورهای خائن عربی مانند امارات، سعودی و اردن با ایجاد یک کریدور زمینی از امارات تا فلسطین اشغالی، سعی کردند نیازهای اسرائیل را تأمین کنند که البته بعد از حمله تروریستی به کنسولگری ایران، نیروی دریایی سپاه قسمت دریایی این مسیر را بست و یک کشتی تجاری را توقیف نمود. (در نتیجه این کریدور نیز تقریبا امنیت و مزیتش را برای دولت یهود از دست داد).
 
3) دریای مدیترانه مهمترین مجرای تنفس اقتصاد اسرائیل است که اگر به طور کامل بر روی کشتی های به مقصد یا از مبدأ فلسطین اشغالی بسته شود، این رژیم نمی تواند مدت زمان زیادی را دوام بیاورد؛ زیرا تنگنای ژئوپلیتیکی رژیم صهیونیستی به گونه ای است که ۹۵ درصد نیازهای تجاری آن از طریق دریا تأمین می گردد.
 
4) از لحاظ فنی زدن کشتی های اسرائیلی و حامیان آن در مدیترانه بسیار سخت و پیچیده است اما احتمالا ارتش یمن تسلیحاتی دارد که در بالای ۲ هزار کیلومتر می تواند یک شناور را مورد اصابت دقیق قرار دهد.
 
البته بعید نیست جبهه آزادیبخش پولیساریو (عمل کننده در صحرای غربی)، دولت حامی محور مقاومت الجزایر، حزب الله لبنان و دولت سوریه در این سری عملیات به یمنی ها کمک کنند(ولو حمایت اطلاعاتی).
 
5) احتمالا عملیات نیروهای یمنی در مدیترانه از طریق پهپاد و موشک های بالستیک یا کروز ضدکشتی باشد.
 
البته این احتمال هم وجود دارد که سایر اضلاع محور مقاومت نیز عملیات هایی را علیه کشتی های اسرائیلی در مدیترانه انجام دهند اما یمنی ها مسئولیت حمله را برعهده گیرند.
 
6) دولت انقلابی یمن در حال تبدیل به یک قدرت منطقه ای است که ابرقدرتی مانند آمریکا نیز نتوانسته آن را کنترل و محدود کند و دریای سرخ و تنگه باب المندب همچنان در کنترل و تحت اشراف ارتش یمن قرار دارد.
 
7) جمهوری اسلامی ایران به عنوان عمق استراتژیک محور مقاومت در حال انتقال تجربه و تکنولوژی خود به متحدانش است و همین امر باعث شده با کمترین هزینه و خسارت، از طریق بازی در زمین خاکستری بتواند امنیت، بقا و اهداف خود و حامیان گسترش انقلاب اسلامی را تامین کند.
 
8) تسلط بر دریای مدیترانه یعنی اشراف و کنترل بر تجارت دریایی شمال آفریقا، جنوب اروپا، ترکیه، روسیه و غرب آسیا.
 
اگر یمنی ها بتوانند یک کشتی اسرائیلی را در مدیترانه بزنند، معادلات قدرت بازهم جابجا خواهد شد و ارزش نظامی، پرستیژ و قدرت تاثیرگذاری دولت هایی مانند آمریکا که مدعی تامین امنیت متحدان شان هستند بیش از پیش در عرصه بین الملل کاهش می یابد.
 
9) تجارت دریایی روسیه، ترکیه و ‌کشورهای پیرامون دریای سیاه به طور کامل از طریق مدیترانه انجام می شود و اگر محور مقاومت بتواند حداقلی از تسلط ژئوپلیتیکی خود را بر مدیترانه تثبیت کند، می تواند وزن و جایگاه بسیار بیشتری در معادلات قدرت بین الملل کسب کند.
 
نکته مهم اینست که نباید دولت یمن را جدا از ایران، عراق، سوریه، حزب الله لبنان و ... دید.
 
در واقع محور مقاومت یک جبهه پیوسته، همبسته و متحد است که هماهنگ و یکپارچه عمل می کند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است
  • محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟
  • ایران معادله صهیونیست‌ها را بهم زد
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • ببینید | توهین جنجالی و نژادپرستانه یک جوان مقابل یک زن سیاهپوست در آمریکا: تقلید میمون!