Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-27@18:11:32 GMT

طرح بنیادین برای رهایی خانواده معلولین محروم از مسکن

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۰۲۹۵۲

رکنا: در شرایطی که اغلب معابر سطح شهر‌های مختلف برای عبور معلولان مناسب نیست و دیگر مشکلات پیش روی این قشر از فرط بی توجهی، لاینحل جلوه می‌کند، شنیدن درباره اقدامی بزرگ برای حمایت از خانواده‌های دارای اعضای معلول، شیرینی خاصی دارد.

به گزارش رکنا، بر اساس آمارها، در کشورمان حدود ۳ میلیون معلول شدید و متوسط زندگی می‌کنند که این تعداد با احتساب معلولیت‌های خفیف به حدود ۱۰ میلیون نفر نیز می‌رسد؛ آماری که تنها شمار معلولان را نشان می‌دهد نه جمعیت آن‌هایی که به واسطه نسبت خانوادگی با معلولان، مستقیما با معلولیت دست به گریبانند و در مصائب ایشان شریک به حساب می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناگفته پیداست که معلولان و خانواده ایشان با مصائب و مشکلات بیشتری مواجهند و از این رو، هزینه‌های جاری زندگی شان بیشتر است. هزینه‌هایی که تامین شان گاه ایشان را از دستیابی به نیاز‌های اولیه زندگی محروم می‌سازد و بر سختی هایشان می‌افزاید. مثل نیاز به مسکن که با در نظر گرفتن الزامات مورد نیاز مسکن معلولان و گزاف بودن قیمتش، بسیار بزرگ جلوه می‌کند.

مشکلی که جمع بزرگی از خانواده‌های دارای عضو معلول با آن مواجهند، به ویژه اگر بیش از یک عضو معلول در آن خانواده باشد. وضعیتی که بر اساس آمارها، حدود ۱۴ هزار خانواده به آن مبتلا هستند. ۱۴ هزار خانواده‌ای که بیش از یک عضو معلول دارند و از نعمت داشتن خانه بی بهره اند. خانواده‌هایی که گاه مصائب چسبیده به معلولیت و بی توجهی نهاد‌های مسئول آنقدر تحت فشارشان گذاشته که توان ساخت خانه در روستایشان را هم ندارند.

وضعیتی که از سال‌ها پیش مورد توجه نهاد‌های حمایتی قرار گرفت و در نتیجه همراهی بنیاد مستضعفان و به ویژه، بنیاد علوی که در زیرمجموعه این نهاد قرار دارد و محرومیت زدایی از اهداف کلیدی آن است، به شکل گیری طرحی منجر شد که از اواخر سال ۱۳۹۳ کلید خورد. طرحی با همراهی چند نهاد دیگر برای تامین خانه برای خانواده‌های دارای دو یا چند عضو معلول. هدفی که اگر محقق شود، آن زمان می‌توان برای بسط خدمات آن به خانواده‌های دارای یک عضو معلول و محروم از مسکن، برنامه ریزی کرد.

دورنمایی که برای نیل به آن لازم بود ابتدا ۱۴ هزار خانواده دارای بیش از یک عضو معلول که از نعمت مسکن یا مسکن مناسب بی بهره هستند، اقداماتی صورت پذیرد. سلسله اقداماتی که تاکنون منجر به تامین مسکن برای ۳۲۱۵ خانواده‌ای شده که بیش از یک عضو معلول دارند و ۱۷۶۱ خانواده شهری و ۱۴۵۴ خانواده روستایی را شامل می‌شود. پروژه‌ای که با قدرت رو به پیشرفت است و امید می‌رود طی یکی دو سال آینده به رفع مشکل تمامی این خانواده‌ها منجر شود.

اقدامی انقلابی که به نوعی مدیریت بحران خانواده‌های معلولان به حساب می‌آید. هر چند معلولیت خود بحران نیست، بلکه تبعات و پیامد‌های این نقض عضو است که این هموطنانمان را به وضعیت بحرانی سوق می‌دهد و ایشان را نیازمند حمایت‌های ویژه می‌سازد. حمایتی که می‌توان آن را ذیل سیاستگذاری‌های توانبخشی معلولان تعریف کرد، به نحوی که بتوانند زندگی کنند و از ظرفیت‌های دیگر خود بهره بگیرند. ظرفیت‌هایی که بار‌ها در موفقیت‌های رقم خورده توسط معلولان متجلی شده و خودنمایی کرده است.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه مسکن خانواده مسکن معلولان رهایی حمایت عکس ایران فیلم همسر حوادث طلاق زنان همسرش زندگی جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۲۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا

تیمی از محققان از جوراب‌هایی با فناوری پیشرفته رونمایی کرده‌اند که نحوه راه رفتن افراد را با هدف کاهش خطر قطع پا و انگشتان پا به دلیل دیابت کنترل می‌کند.

محققان می‌گویند که جوراب الکترونیکی که در بیمارستان دانشگاه ملی Chonnam در کره جنوبی ساخته شده است، حاوی حسگری است که تشخیص می‌دهد آیا فشار زیادی به قسمت‌هایی از پای بیمار که در معرض خطر ابتلا به زخم (عوارض دیابت) هستند وارد می‌کند یا خیر؛ زخم‌هایی که ممکن است به زخم‌های عفونی و قانقاریا تبدیل شوند.

تیم تحقیقاتی توضیح داد که سطوح بالای قند خون ممکن است منجر به آسیب به رگ‌های خونی و اعصاب از جمله رگ‌های پا شود. تخمین زده می‌شود که تقریباً ۱۵ درصد از دیابتی‌ها در مقطعی از زندگی خود دچار زخم پا می‌شوند.

تیم تحقیقاتی توضیح داد که پایین جوراب دارای یک حسگر نوار قلب است که می‌تواند جریان خون را در هر نقطه از بدن با ردیابی قدرت انقباضات قلب اندازه گیری کند.

متخصصان می‌گویند که بیماران دیابتی فشار بیشتری به ناحیه متاتارس و فشار کمتری به پاشنه پا وارد می‌کنند. این نوآوری می‌تواند به بیماران آموزش دهد که چگونه راه رفتن خود را تغییر دهند تا فشار روی قسمتی از پا که مستعد زخم است کاهش یابد.

تحقیقات قبلی نشان داده است که بازآموزی راه رفتن می‌تواند به بهبود جریان خون و عملکرد عصبی در پای بیماران دیابتی کمک کند.

نتایج کارآزمایی در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا ارائه شد.

منبع: دیلی میل

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی جرایم مالی در نذر هشتم سبزوار
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • ساخت هزار و ۵۰۰ مسکن برای خانواده های کم درآمد مشهدی
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور