Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرمرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: جریان بچه‌های مسجد به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی می‌تواند هنر و فرهنگ کشور را متحول کرده و اهداف انقلاب و نظام اسلامی را پیاده کند. ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، کورش زارعی صبح امروز درجمع خبرنگاران اظهار داشت: تفاوت عمده و ماهوی این دوره از جشنواره تئاتر بچه های مسجد با دوره‌های گذشته در این بود که طبق بخشنامه‌ای اعلامی، جشنواره در ابتدای امر به‌صورت استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از برگزاری جشنواره به‌صورت استانی، بهترین‌های آن‌ها در هفته هنر انقلاب در مساجد به اجرای نمایش خود پرداخته و 3 اثر برگزیده هر استان به ستاد مرکزی و دبیرخانه جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد معرفی شدند تا از بین آن‌ها بهترین‌ها برای مرحله نهایی برگزیده و انتخاب شوند.

زارعی تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به 200 گروه در قالب طرح بچه‌های مسجد در سطح کشور فعال هستند که در بالغ‌بر 600 مسجد در سراسر کشور به اجرای نمایش خود پرداخته‌اند.

وی با اشاره به اینکه از هر استان 3 اثر به دبیرخانه معرفی شد و از میان 90 اثر برگزیده 12 اثر نمایشی از 11 استان انتخاب و به سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد راه یافتند، گفت: رقابت نهایی این هنرمندان به میزبانی استان قزوین به نحو مطلوب انجام و به پایان رسید.

مدیرمرکزهنرهای نمایشی حوزه هنری ادامه داد: دومین تفاوت عمده ساختار این جشنواره با جشنواره‌های سابق در این نکته نهفته بود که ما تلاش داشتیم تا قالب آن با دیگر جشنواره‌های دیگر مرسوم کشور متفاوت باشد، برای همین رقابت به شکل مرسوم جشنواره‌ها را حذف کرده و قرار شد تا ساختار گروه ‌محوری و باهم بودن ملاک عمل و انتخاب برترین‌ها خواهد بود.

بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون بیان کرد: در این قالب گروه‌های برتر معرفی شدند تا جوایز هم بین کل اعضا تقسیم شود، چراکه ما به دنبال نهادینه کردن روش تربیتی درستی در بین هنرمندان حاضر در این جشنواره ها هستیم.

وی عنوان کرد: ما نمی‌خواهیم زمینه ساز انحراف در بین این هنرمندان پرتلاش و باانگیزه باشیم برای همین از ایجاد رقابت‌های کاذب در بین آن‌ها دوری کرده و گروه‌های برگزیده را انتخاب کردیم.

زارعی با اشاره به هدف کلان که بچه‌های مسجد به یک برند در تئاتر کشور تبدیل شوند، تاکید کرد: جریان بچه‌های مسجد به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی می‌تواند در قالب‌های مختلفی همچون شعر بچه‌های مسجد، فیلم و تئاتر بچه‌های مسجد، کتاب بچه‌های مسجد، سرود بچه‌های مسجد، و امثال آن ارائه شود.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری خاطرنشان کرد: در حقیقت این جریان مبارک می‌تواند کودکان، نوجوانان و جوانانی را در دل خود برای فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی تربیت کند که هنر و فرهنگ کشور را متحول کرده و اهداف انقلاب و نظام اسلامی را پیاده کند.

بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با تأکید بر اینکه جریان بچه‌های مسجد را نباید تنها به‌صرف یک جشنواره ساده دید، گفت: مسئولان کشور و مسئولان حوزه هنری می‌توانند سردمدار این جریان شده و سازمان و تشکیلاتی را با عنوان بچه‌های مسجد را سازمان‌دهی کرده تا امکانی مناسب برای نشان دادن جریان جمهوری اسلامی باشند.

انتهای پیام/ ع

R41364/P1494/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره «آیین سرزمین من» ویژه مدارس شهر کرمان به‌صورت متمرکز در دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این جشنواره در دو بخش نمایشگاه آداب و رسوم لباس و غذا‌های محلی مدارس سما و بخش تقدیر از خانواده شهدای دانش‌آموز مراسم گلزار شهدای کرمان و تجلیل از دانش‌آموزان برتر مدارس سما کرمان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه فرهنگ بومی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی اظهار کرد: ایران از جمله کشور‌هایی است که سرشار از خُرده‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم و سنت‌های محلی است و بسیاری از این مسائل روز به روز در حال کمرنگ شدن و حتی به کلی فراموش شدن هستند و دانشگاه‌ها می‌توانند برای احیای آنها گام بردارند.

علیرضا منظری توکلی، معماری، هنر، ادبیات، ورزش‌ها، بازی‌ها و خوراک و پوشاک را از خصوصیات هر منطقه برشمرد و توضیح داد: با وجود پیشرفت‌های شگرفی که در زمینه ارتباطات ایجاد شده و از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی بین ملت‌ها تبادل فرهنگی و عقاید صورت می‌گیرد، زنده نگه داشتن سنت‌های کهن ایرانی یکی از الزامات مهم فعالان فرهنگی ماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره برای تقدیر و بزرگداشت شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان تشریح کرد: زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا، مسئولیتی همگانی است و جامعه فرهیخته و دانشگاهی در این مسیر وظیفه بزرگ‌تری برعهده دارند تا مظلومیت و حقانیت این عزیزان را به نسل‌های بعدی بنمایانند.

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان هم بر ضرورت برگزاری محافلی از این دست را برای تبیین بیشتر و شناساندن فرهنگ اصیل و برخاسته از عدالت ملت غیور ایران به‌خصوص مردمان دیار کریمان ضروری دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی