Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مزدک راد ملکشاهی امروز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه هدف از فعالیت مراکز علمی کاربردی را تربیت نیروی انسانی ماهر عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در حال حاضر ۲۰ مرکز و ۶ هزار دانشجو در سطح استان دارد که از این تعداد ۷ مرکز در شهرستانها و ۱۳ مرکز در شهر کرمانشاه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از بدو تاسیس تا کنون حدود ۳۲ هزار و ۵۹۰ نفر از این مراکز فارغ التحصیل شده اند، افزود: در مجموع در حال حاضر حدود ۶ هزار دانشجو در این مراکز مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه خاطر نشان کرد: ما به دنبال خلق مشاغل جدید و پرسود هستیم به خاطر همین دنبال شناسایی رشته هایی هستیم که تا کنون وجود نداشتند.

وی یادآور شد: ثبت نام دانشجویان مقطع کاردانی در مرکز علمی کاربردی کرمانشاه از ۲۲ مرداد آغاز و تا ۲۹ مرداد ادامه خواهد داشت و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

رادملکشاهی عدم مهارت را یکی از دلایل آمار بالای بیکاری اعلام کرد و گفت: در راستای بهبود و توسعه کسب و کار بر اساس علاقه، استعداد و مهارت رشته تحصیلی به دانشجویان مشاوره های لازم ارائه می شود چرا که مهارتی شدن فارغ التحصیلان از اولویت های مراکز علمی کاربردی است.

وی با بیان اینکه هدف ما اشتغال ۱۰۰ درصدی فارغ التحصیلان است، ادامه داد: در حال حاضر ۷۰ درصد فارغ التحصیلان این مراکز شاغل هستند و این درحالیست که فقط ۱۵تا ۲۰ درصد افرادی که به این مراکز آمدند از ابتدا شاغل بودند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه اظهار داشت: در دی ماه سال گذشته طبق مصوبه شورای عالی اداری باید مراکز دولتی یا واگذار شوند و یا منحل شوند که مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه یکی از آن مراکزی است که باید واگذار شود ولی تا امروز به نتیجه نرسیده است.

به گفته این مسئول، این مرکز دارای ۶۵۰ دانشجو است و در حال حاضر پذیرش دانشجو برای این مرکز متوقف شده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه در ادامه به کیفی سازی مراکز علمی کاربردی در سطح کلان اشاره کرد و افزود: طرح رتبه بندی به این منظور انجام می شود و طی آن مراکز در ۳ سطح قرار می گیرند که مراکز سطح ۳ ضعیف هستند و اگر ارتقاء پیدا نکنند باید تعطیل اعلام شوندکه نتیجه این طرح تا پایان مرداد اعلام خواهد شد.

راد ملکشاهی اذعان داشت: دانشگاه علمی کاربردی در بحث تعداد دانشجویان کاهش نداشته و این در حالیست که در سایر زیر نظامهای آموزشی کاهش ۲۰ درصدی را شاهد بودیم.

وی از فراخوان جذب مدرس طی سالجاری خبر داد و افزود: در بین مدرسان نیز یک پالایش صورت خواهد گرفت و پس از ارزیابی از آنها استفاده می شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه بیان داشت: در کشور ۳۰ مرکز نوآوری وجود دارد که در حال حاضر در کرمانشاه مرکز جهاد دانشگاهی در این مسیر فعالیت می کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تلاش برای جذب دانشجوی خارجی سخن گفت و افزود: در حال حاضر فقط ۵ دانشجوی خارجی از کشور عراق در مراکز ما مشغول تحصیل هستند که در صددیم این تعداد را ارتقاء دهیم البته با نوسانات نرخ ارز این برنامه قابل پیش بینی نیست

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه به چالش ها و مشکلات در مراکز علمی اشاره کرد و یادآور شد: متاسفانه امروزه آموزش عالی ما دچار روزمرگی و عدم بروز بودن مبتلا شده است که این امر نیاز دانشجویان را برطرف نمی کند.

رادملکشاهی یکی دیگر از چالش ها را مدرک گرایی در آموزش عالی دانست و افزود: متاسفانه دانشجویان برای بدست آوردن مدرک به هر کاری از جمله خرید پایان نامه دست می زنند و همچنین عدم حضور دانشجویان نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که به آن گرفتار شدیم و همه اینها سبب می شود خروجی خوبی نداشته باشیم.

وی در پایان به اقدامات مراکز علمی کاربردی کل کشور در کمک به مردم زلزله زده استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: برپایی نمایش خیابانی توسط دانشجویان فرهنگ و هنر، نذر کتاب، اهدای ۵۷ دستگاه کولر از جمله آن اقدامات شایسته بود.

کد خبر 4372507

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه روز خبرنگار خبرگزاری مهر بوشهر کرمانشاه گرگان مشهد شهرکرد شیراز خطبه های نماز جمعه یاسوج بیرجند احتکار سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، گفت: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی بهادری جهرمی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌_ در مراسم تجلیل از مقام معلم در شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: الگوی رشد و تعلیم در مملکت ما با کشورهای غربی تفاوت دارد زیرا الگوی غرب را در کودک کشی و حمله وحشیانه به درمانگاه‌ها، مدرسه و دانشگاه و چادرهای کمپ نشین‌ها در رفح و غزه می‌بینیم در حالی که الگوی توسعه و رشد در جمهوری اسلامی در اقتدار دفاعی غرورآفرین سرداران نظام می‌بینیم که از انسانیت دفاع می‌کنند و هر کدام به تنهایی یک معلم اخلاق هستند.

وی افزود: مملکت ما در آینده به سمتی خواهد رفت که معلمان مشخص می‌کنند چون الگوی رشد و توسعه در اقتصاد، فرهنگ، تاریخ، سیاست به دست معلمانی است که به میدان آمدند تا انسان بسازند بنابراین دولت سیزدهم یقین دارد که اولویت با آموزش و پرورش است و در این راستا بیشترین میزان سهمیه به تربیت معلم اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ بی‌سوادی مملکت ما پیش از پیروزی انقلاب نصف میانگین جهانی یعنی حدود ۳۷ درصد بوده است، افزود: اکنون نرخ باسوادی در مملکت ما به ۹۸ درصد رسیده است که از میانگین جهانی بالاتر رفته است بنابراین دشمنان دندان طمع تیز کرده‌اند تا از پتانسیل باسوادی ما برای منافع خود استفاده کنند.

بهادری جهرمی ادامه داد: امید می‌رود همان گونه که با دستان توانمند معلمان نرخ با سوادی در مملکت ما افزایش یافت، مسیر رشد طراحی و برنامه‌ریزی شود
تا در دنیای آینده که دنیای هوش مصنوعی است دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، افزود: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

سخنگوی دولت با اشاره به تأسیس دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان گفت: مقرر شده مکانی برای دانشگاه مشخص شود تا برای مهرماه سال جاری دانشگاه راه‌اندازی شود.

رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد

محمدرضا ابراهیمی، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: علی رغم موانع اقتصادی رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد.

وی از واریز سرانه معلمان خبر داد و گفت: مهمترین مشکل کمبود و چالش نیروی انسانی بود که سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار معلم در کشور جذب شده است.

کد خبر 750178

دیگر خبرها

  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم