Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- آشنايي با غذاهاي سنتي بندرعباس، زيبايي هاي طبيعي گلپايگان و سفري به دره «کال سر در» در دل کوير، سوژه هاي اين هفته برنامه «ايران» از شبکه هيسپان تي وي است.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي شبکه هيسپان تي وي، در برنامه «ايران» اين شبکه، مخاطبان اسپانيايي زبان با فرهنگ، جاذبه هاي گردشگري، تاريخي و زيبايي هاي کمتر ديده شده ايران بيشتر آشنا مي شوند
علي گودرزي، گزارشگر برنامه ايران هيسپان تي وي که به «گلپايگان» سفر کرده، ما را با جاذبه هاي طبيعي اين شهر آشنا مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رود گلپايگان معروف به قبله و تنگه غرقاب از مهم ترين مناظر طبيعي اين شهر به شمار مي آيند. اين رودخانه از اين جهت رود قبله نام گرفته که جهت جريان آب آن رو به قبله است و اطراف اين رود به طول بيش از 25 کيلومتر داراي بيشه زارهاي سرسبز و متراکمي از انواع درختان تبريزي سپيدار، چنار و درختان مثمري چون بادام، گردو، زردآلو، سيب،آلبالو، انگور و آلو کاشته شده است. تنگه غرقاب نيز به علت سنگ نبشته هاي موجود در اين منطقه که قدمت آن ها بر اساس نظريه باستان شناسان از هفت هزار سال پيش تا قرن هشتم هجري قمري است، از ديگر مناطق گردشگري گلپايگان است.
شيما کاظمي در گزارش بعدي برنامه، به معرفي « دره کال سردر» يکي از زيبايي هاي طبيعي واقع در طبس مي پردازد. اين مجموعه طبيعي و تاريخي در 25 کيلومتري شرق طبس و در دل رشته کوه شتري قرار دارد. در اين دره بر روي شن هاي شسته شده و از کنار نهر کم عمق آب گرم و سرد ( همزمان ) و از ميان دو ديواره زيباي بلند شني عبور مي کنيد. از جاذبه هاي ديدني و تاريخي اين دره مي توان به گبر هاي هزار ساله، چشمه آبگرم ( حمام ) مرتضي علي، آبشار و چشمه هاي زيبا و نهايتا سد تاريخي عباسي با قدمتي 600 ساله اشاره کرد.
گزارش آخر برنامه اين هفته «ايران»، غذاهاي سنتي بندرعباس را معرفي کرده است. علي چيت سازيان به سراغ غذاهاي سنتي اين شهر رفته و توضيح مي دهد که بيشتر غذاهاي استان هرمزگان دقيقآ همان غذاهايي است که در هندوستان مصرف مي شود. نه تنها غذاها بلکه تمام نان ها وادويه هاي محلي همه هندي هستند مثل برياني، حواري(مسالا دار چاول)، نان فطير (نان چپاتي)، نان کلوکي، پکاره (پاکورا)، زليبي(زولبيا)، نان ستپوري (نان پراتا)، ادويه محلي (گرم مسالا)و ...غذاهاي بومي استان هرمزگان مانند غذاهاي مردمان کاليکوت (بندري واقع در جنوب هندوستان) است چون در زمان هاي قديم از کاليکوت بار ادويه وتمر هندي وارد قشم مي شد .
برنامه «ايران» هيسپان تي وي هر هفته دوشنبه ها ساعت 20:30 به وقت تهران از شبکه اسپانيايي زبان هيسپان تي وي پخش و سه شنبه ساعت 4:30 و چهارشنبه ساعت 10:30 به وقت تهران بازپخش خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ايران هيسپان تي وي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • از معلمان در سراسر استان کرمان قدردانی شد+ فیلم
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • (ویدئو) تشکیل یک دریاچه فصلی در کویر اصفهان
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران