Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز دکتر علی فرجی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی کشور ممنوع شده است؛ افزود: بر این اساس چنانچه در مواردی داروی داخلی برای توان بیماری خاصی مناسب نباشد پزشک می‌تواند آن را تجویز کند و این دارو در کمیته‌ای در وزارت بهداشت با حضور پزشک تجویز کننده مورد بررسی قرار می‌گیرد و چنانچه استدلال پزشک برای استفاده از داروی خارجی در کمیته پذیرفته شود، طبق نامه‌ای به هلال‌احمر اعلام می‌شود و ما ان داروی موردی را به علل مختلفی از جمله تحریم‌هخا از طریق منطقه آزاد کیش وارد کشور می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به فعال شدن بیشتر داروخانه جزیره کیش با توجه به شرایط تحریم کشور، گفت: بر این اساس از طریق این داروخانه داروهایی که مردم نیاز دارند و امکان ورود آن به سرزمین اصلی نیست و گاهی بیماران برای دریافت آن به کشورهای همجوار مراجعه می‌کنند، با مجوزهای لازم از طریق داروخانه جزیره کیش تامین خواهیم کرد.

تقویت داروخانه کیش به‌منظور واردات داروهای موردی بیماران خاص

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه برخی داروهای تولید داخل ممکن است کمتر یافت شود و برخی نیز در فهرست دارویی کشور نیست، گفت: بر این اساس و طبق روال قانونی، امکان تامین این داروها در داروخانه جزیره کیش وجود دارد و بنابراین سیستمی برای تامین این داروها در داروخانه جزیره کیش راه‌اندازی شده است.
وی با تأکید بر اینکه سیاست وزارت بهداشت جلوگیری از خروج ارز و لذا پرهیز از تجویز اقلام خارج از فهرست دارویی کشور از سوی پزشکان است، گفت: بر این اساس داروهایی که در داروخانه کیش ارائه می‌شود، ارز دولتی به آن تخصیص نمی‌یابد و تحت پوشش بیمه نیست و بر اساس ارز آزاد وبه شرط اینکه در کمیته خاص وزارت بهداشت تأیید شود، در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

به دنبال گسترش تولید داروهای خاص و در دسترس قرار دادن آن برای مردم هستیم

دکتر فرجی با بیان اینکه سازمان تدارکات پزشکی دو کارخانه تجهیزات پزشکی و داروسازی و یک شرکت بازرگانی سها کیش دارد، گفت: بیش از 100 قلم دارو در شرکت سها پروانه تولید داشته که شامل شربت، قرص و کپسول است و همچنین فروش مستقیم دارو در داروخانه‌های مرکزی هلال‌احمر با آمار بالایی صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه داروخانه تک‌نسخه‌ای هلال‌احمر در خیابان طالقانی تهران، داروخانه شماره 2 در تهرانپارس و یک داروخانه نیز در جزیره کیش فعال است، توضیح داد: هدف ما تولید داروهای معمولی نیست و به دنبال گسترش تولید داروهای خاص و در دسترس قرار دادن آن برای مردم هستیم. بر این اساس در شرکت بازرگانی سهاکیش، واردات دارو انجام می‌شودکه این کار با هماهنگی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت انجام می‌شود و امسال با توجه به اینکه سال حمایت از تولید ملی نام دارد، تلاش می‌شود که به این مسئله توجه بیشتری در حوزه دارویی شود.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه با توجه به تحریم‌های ظالمانه و به دستور رئیس جمعیت هلا‌ل‌احمر موظف به تأمین و ذخیره استراتژیک داروهای مورد نیاز بیماران شدیم، اظهار کرد: علاوه بر تقویت واردات دارو، تقویت تولید نیز مورد نظر است تا بتوانیم ذخیره مناسب دارویی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کمبود دارویی نداریم که نتوانیم آن را تهیه کنیم، البته این به غیر از کمبود لیست کشوری است که توسط وزارت بهداشت 40 تا 50 قلم اعلام شده است،‌ گفت: داروهای خارج از فهرست دارویی کشور که درخواست برای آن زیاد است، اما طبق قانون برنامه ششم تجویز آن ممنوع بوده و اگر انجام شود با آن برخورد خواهد شد؛ اما اگر در کمیته خاص به تأیید برسد،‌ ما دسترسی آن را در جزیره کیش محقق می‌کنیم و در واقع داروهای کمیاب و نایاب در داروخانه کیش ارائه خواهد شد.
دکتر فرجی با بیان اینکه در موضوع تحریم‌ها، دو نوع تحریم خارجی و داخلی وجود دارد که در مورد تحریم داخلی باید مدیریت لازم را انجام دهیم، اظهار کرد: هزینه تولید دارو افزایش یافته است و برای واردات، به برخی از ملزومات پزشکی همچون فیلترهای دیالیز ارز دولتی اختصاص می‌یابد، اما در این زمینه هزینه‌های سرباری نیز شامل حقوق کارگران، آب، برق، گاز و هزینه بسته‌بندی وجود دارد که شامل ارز دولتی نمی‌شود.
وی تأکید کرد: وزارت بهداشت به تثبیت قیمت‌ها اصرار دارد و این ما را به حاشیه ضرر برده چون قیمت تمام‌شده بالاتر رفته و ما این مسئله را به وزارت بهداشت اعلام کرده‌ایم؛ بنابر این یا باید هزینه‌های سربار را تامین کنند یا قیمت‌ها تغییر کند؛ چراکه ‌در این شرایط برای بخش خصوصی به‌صرفه نسیت که حجم تولیدی خود را افزایش دهد. به علاوه در این وضعیت واردات کاهش می‌یابد و لذا باید از نظر اقتصادی واقعیات صنعت را پذیرفت. نمی‌توان قیمت‌ها را ثابت نگه داشت و فقط ارز دولتی به مواد اولیه داد.


80 میلیارد تومان بدهی دانشگاه‌های علوم پزشکی به هلال احمر در بخش تجهیزات پزشکی

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خریدار فیلترهای دیالیز تولیدی در سازمان تدارکات پزشکی هستند، گفت: به دلیل مشکلات طرح تحول و مطالبات زیاد از بیمه‌ها این دانشگاه‌ها نتوانسته‌اند بدهی‌های خود را به ما بپردازند و اکنون 80 میلیارد تومان از دانشگاه‌های علوم پزشکی در بخش تجهیزات، حدود 70 میلیارد تومان در حوزه پخش و 25 میلیارد در حوزه داروسازی به ما بدهی دارند و این در حالی بوده که ما هیچ بودجه‌ای از هلال‌احمر نمی‌گیریم و خودگردان هستیم.
وی با بیان اینکه قرار است ما بازوی اقتصادی هلال‌احمر باشیم تا بتوانیم در سیل و خشکسالی به آسیب‌دیدگان کمک کنیم، گفت: با شرایط کنونی پیش آمده نمی‌توانیم سودده باشیم. بیش از 2 هزار نیروی کار داریم که اگر در مورد صنعت قیمت‌ها واقعی نشود و هزینه‌های سربار لحاظ نشود به سمت مشکلات بیشتر پیش می‌رویم البته نمی‌گوییم فشار بر دوش مردم باشد، بلکه دولت و بیمه‌ها باید همکاری کنند.
دکتر فرجی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده صنعت دارویی برای تقویت خود باید به صادرات روی آورد، گفت: این استدلال چندان کارشناسی نیست؛ چرا که کارخانه‌ها در هزینه روزمره خود مانده‌اند و علاوه بر آن مطالبات معوقی دارند که باید پرداخت شود و در این صورت است که می‌توان به سمت صادرات رفت، البته که ظرفیت‌های خالی در شرکت‌ها وجود دارد، اما اصول خط تولید قدیمی است.
وی با بیان اینکه چین و هند از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های مواد اولیه دارویی هستند، گفت: ‌کشورهای پیشرفته نیز از این دو کشور خرید مواد اولیه دارند، چون گاهی تولید ماده اولیه مقرون به صرفه نیست، بنابراین ما نیز بسیاری از مواد اولیه را به کشور وارد می‌کنیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه در شرایط تحریم‌های ظالمانه تولید چه محصولات جدیدی در دستور کار است،گفت: در جنگ ایران و عراق و در شرایط تحریم، تعداد زیادی کارخانه تولید دارو راه‌اندازی شد، این اصل امروز نیز باید مدنظر باید قرار گیرد تا شاهد مقابله هر چه بهتر با تحریم‌ها باشیم.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه امسال سال حمایت از کالای ایرانی است تمام تمرکز و توجه ما روی تقویت تولید است و هدف اصلی ما این است که به افزایش کمی و کیفی تولیدات خود بپردازیم. در این راستا راه اندازی خطوط جدید و نوسازی خطوط فعلی را مد نظر داریم.
دکتر فرجی در مورد اینکه آیا کمبود دارویی در داروخانه‌های هلال احمر وجود دارد یا خیر؟ ، گفت: کمبود؛ به معنی اینکه نتوانیم داروها را تامین کنیم؛ نداریم و بر اساس لیست کمبودی که منتشر می‌شود به تامین داروها می‌پردازیم و در حال حاضر مشغول ذخیره سازی دارو برای حداقل یک سال آینده هستیم. در شرایط عادی ذخیره سازی برای سه تا چهار ماه انجام می‌شود ولی در شرایط فعلی به دلیل اینکه وضعیت قابل پیش بینی نیست برای یک دوره یکساله داروها را ذخیره می‌کنیم.


توسعه و راه اندازی خطوط تولید تجهیزات دارو

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در مورد توسعه و راه اندازی خطوط تولید تجهیزات دارو، گفت: تمام تلاشمان را به کار می‌بندیم تا خط‌هایمان با همه شرایط سخت و دشوار فعالیت کنند و نیم نگاهی هم به راه اندازی خطوط جدید داریم. در کارخانه تجهیزات پزشکی پیگیر این هستیم که فیبرهای مورد نیاز فیلترهای دیالیز را در کشور تولید کنیم و در مجموع دنبال استفاده از سرمایه گذاری‌های مشترک برای راه اندازی خطوط مورد نیاز هستیم.
وی درباره وضعیت کارخانه سها پس از اینکه دو طبقه از آن آتش گرفته بود و اینکه چه زمانی ظرفیت این بخش استفاده خواهد شد، گفت: در این زمینه اختلافی میان ما و بیمه وجود دارد که در حال داوری است، البته مبالغی از خسارت پرداخت شده است. فکر می‌کنم بیش از 30 میلیارد خسارت باید پرداخت شود که بیمه معتقد است دو سوم آن را باید پرداخت کند. همچنین راه اندازی آن دو طبقه در یک برنامه مرحله‌ای در حال پیشروی است که تا الان شاید نزدیک به 30 درصد پیشرفت داشته باشد اما اگر بخواهید سریعتر این کار را انجام دهید باید به صورت سرمایه گذاری مشترک پیش برویم تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر علی فرجی مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت داروخانه کیش گسترش تولید داروهای خاص دارو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: داروخانه کیش دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل

حمید قویدل در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل با حضور نماینده ولی فقیه در هلال احمر ایران با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر اردبیل اظهار کرد: استان اردبیل دارای ۱۰ شهرستان جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

او خاطرنشان کرد: در این استان ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمد‌های استانی اشاره کرد و گفت: در بحث‌های عمرانی اقدامات خوبی در سال‌های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

قویدل با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد دارو خانه‌های استان ۱۱.۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه‌های استان اردبیل یکی از داروخانه‌های فعال کشور به شمار می‌رود.

او همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و بیان کرد: این افراد در سطح پایگاه‌های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به به تجهیز پایگاه‌ها و تیم‌های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

قویدل از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و ادامه داد: در سال گذشته در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است