Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، اولین جلسه کمیته حمایت از تولید و تولید کننده قرارگاه حمایت از کالای ایرانی به میزبانی سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور با حضور سردار سپهر جانشین سازمان بسیج مستضعفین، دکتر شهبازی رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور، دکتر نجفی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کشور، دکتر نوابی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، دکتر کیانی رییس سازمان مدیریت صنعتی کشور، دکتر حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف کشور و جمعی از صاحبنظران حوزه صنعت، برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی اصغر شهبازی رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور با توجه به فعایت های قرارگاه حمایت از کالای ایرانی گفت: با حضور سردار سپهر در راس این قرارگاه اقدامات خوبی صورت گرفته و به طور جدی در حال پیگیری است. یکی از کمیته های تعریف شده در این قرارگاه، کمیته حمایت از تولید و تولیدکننده می باشد که مدیریت آن با سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور است.

وی با توجه به قرارگرفتن حال و هوای فضای کسب و کار در حالت اضطرار افزود: بهبود و رونق شاخص های کسب و کار به وسیله حمایت از صنایع کوچک و متوسط بیش از هر زمان می بایست مورد توجه قرار گیرد.

شهبازی ادامه داد: کارآمدی روزافزون نظام اسلامی مستلزم به کارگیری سرمایه اجتماعی در تمامی عرصه ها به خصوص عرصه کسب و کار می باشد. بسیج همواره یک نیروی خود سازمان ده است. بسیج امتداد مردمی دستگاه های حاکمیتی است و بنا نیست جایگزین نهادی شود.

در ادامه سردار سپهر جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: در شرایط ویژه ای قرار داریم که نیازمند تصمیمات راهبردی در دستگاه های حاکمیتی است. 40 سال با مقاومت در برابر هجمه های دشمن به دنبال اهداف انقلاب هستیم. هجمه هایی که اگر علیه هر کشور دیگری بود، آن کشور را مجبور به تسلیم در برابر استکبار می کرد. اوایل انقلاب مشکلات بسیار بیشتری داشتیم و اوضاع بسیار بدتر بود. نه ذخایری داشتیم و نه نیروی انسانی و نه حتی استراتژی. آن زمان برای اداره کشور از نیروهای جوان استفاده کردیم و موفق شدیم. پیروزی ما در دفاع مقدس به دست همین جوانان رقم خورد. در زمان حاضر نیز لازم است با تدبیر، هم افزایی و نقشه راه مناسب مشکلات موجود را برطرف کنیم.

سردار سپهر افزود: تا کنون ده ها بحران را با اقتدار پشت سر گذاشتیم. اقتدار فعلی ما در دنیا حاکی از توانمندی های ما در زمینه های مختلف است. متاسفانه نگرش برخی افراد با رویکرد ابتدای انقلاب متفاوت شده است. در ابتدای انقلاب هم مردم و هم مسئولین در کنار هم مشکلات را برطرف می کردند.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: ظرفیت نیروی مردمی بسیج یک ظرفیت بسیار عظیم است و می توانیم با همه توان به دولت کمک کنیم. آحاد مردم، دولت و حاکمیت و نظام را یکپارچه می دانند. باید هم افزایی صورت بگیرد و در زمینه های مختلف با دولت همکاری کنیم.

سردار سپهر با بیان ظرفیت های مختلف بسیج اذعان داشت: نیاز به انقلاب اقتصادی داریم که این امر ممکن است زمان بر  باشد، اما می توان از ظرفیت های موجود جهت تسهیل این فرآیند استفاده کرد. در سازمان بسیج 22 قشر متخصص داریم. از ظرفیت بزرگ فعالیت در فضای مجازی برخورداریم که هم می توانیم علیه دشمن و هم برای فضاسازی روانی در جامعه جهت حمایت از دولت و بهبود فضای اقتصادی از آن بهره ببریم.

وی افزود: در بخش های مختلف نظیر آموزشی، تبلیغاتی، اساتید، عملیاتی و... توانایی فراوانی در بسیج وجود دارد که دولت می تواند از آن استفاده نماید. در بعد عملیاتی مثل مبارزه با کالای قاچاق، تنظیم بازار، مبارزه با احتکار و... تجربه بسیار موفقی در دولت اصلاحات انجام شد. در بحث برخورد با معتادین متجاهر ظرف مدت کوتاهی توانستیم تعداد کثیری از باندهای تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی کنیم.

سردار سپهر ادامه داد: در 150هزار نقطه سراسر کشور اعم از 70هزار مسجد با مردم ارتباط داریم که این امر می تواند جهت ترویج و سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی مورد استفاده قرار گیرد. سیاست های اقتصاد مقاومتی 24 بند ابلاغی دارد که در دولت، مجلس، دانشگاه ها و... عزم جدی برای اجرایی کردن این سیاست ها وجود ندارد. ما در سازمان بسیج مستضعفین این امر را در دستور کار قرار دادیم. باید با تمام تلاش به دنبال حل کردن مشکلات باشیم.

در ادامه دکتر نجفی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کشور گفت: سردار سپهر جزء افرادی هستند که از روحیه جهادی بسیار بالایی برخوردارند که این نگرش می تواند ما را در حل معضلات بسیار کمک کند. در حال حاضر در فضای اقتصادی کشور اوضاع بدی را تجربه می کنیم. در این شرایط پمپاژ امید و روحیه بسیجی به جامعه از جمله اقدامات لازم و ضروری است.

وی ادامه داد: بسیاری از مسئولین و صدا و سیما کمتر به دنبال تزریق این روحیه امیدبخش هستند که این امر باید بسیار جدی تر از حال حاضر در دستور کار همه مسئولین قرار بگیرد. تلاش دشمن همواره بر ناامید کردن جامعه و القای فضای ملتهب به فعالیت های اقتصادی بوده است. اولویت ما در حوزه صنایع کوچک تمرکز بر اشتغال زایی است. در زمینه های مختلف نظیر پوشاک، قطعات خودرو، سنگ های زینتی و... که می توانند اشتغال پایدار ایجاد کنند باید حمایت همه جانبه صورت گیرد.

نجفی در مورد طرح پیشنهادی خود بیان داشت: با بررسی صورت گرفته به دنبال اجرای طرحی در مناطق کم برخوردار هستیم. در این طرح با توجه به مزیت نسبی هر منطقه و با مشارکت فعال ساکنان بومی می توانیم با راه اندازی صنایع کوچک به هدف ایجاد اشتغال برسیم. برای حمایت مالی از این طرح ها تسهیلات فراوان و بسیار خوبی تدارک دیده شده، به نوعی که کم هزینه ترین تسهیلات ممکن در کشور می باشند. لازمه استفاده از این تسهیلات هم افزایی بین نهادها است تا هرچه زودتر این فعالیت ها به نتیجه برسند و در زمان کوتاهی افتتاح این طرح ها را کلید بزنیم.

سپس دکتر نوابی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بیان داشت: متاسفانه عده ای در داخل به دنبال بهم ریختن بازار و ملتهب کردن فضای کسب و کار هستند. برای بازرسی هرچه بهتر از فعالیت های نابسامان کننده اقتصادی نظیر احتکار و قاچاق کالا به شدت نیازمند حضور نیروهای بسیج هستیم. در حال حاضر در برخی کالاها به درد قاچاق معکوس دچار شده ایم. برخی از کالاهای مهم و ضروری ما به کشورهای همسایه قاچاق می شود. در این باره تذکرات لازم را داده ایم تا کشور دچار چالش نشود.

وی در ادامه با توجه مشکلات تولید اذعان داشت: تولیدکنندگان ما با معضلات بسیاری رو به رو هستند. شرایط تولید بسیار سخت است زیرا با توجه به افزایش نرخ ارز و هزینه های جاری، تولیدکننده اجازه افزایش قیمت کالا را ندارد و از طرفی یارانه مصوب شده برای تولید هم به ایشان اختصاص نمی یابد.

 

انتهای پیام/ 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سرهنگ رضوی دوست گفت: در هفته جهاد خدمات رسانی ۳۰ گروه جهادی در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی، عمرانی، کشاورزی، پزشکی و دامپزشکی به گروه‌های هدف در این شهرستان خدمات ارایه می دهند.

او ادامه داد: از برنامه‌های این هفته افتتاح کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی، دیدار با خانواده جهادگران برتر و اعزام طلایه داران اقتصاد مقاومتی و جهادگران به اجلاسیه استانیاست.

او افزود: در این هفته چند طرح محرومیت زدایی شامل طرح تعویض شبکه انتقال آب روستا‌های امامزاده بزم و قاضی آباد، ساخت استخر ذخیره آب کشاورزی روستا‌های جعفریه و جعفرآباد علیا، ساخت کانال‌های آبیاری کشاورزی بتونی روستا‌های قلعه آباده و گودآسیاب مزایجان افتتاح خواهد شد.

از پانزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت به عنوان هفته جهاد خدمت رسانی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی