Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@09:47:06 GMT

تولید فرش بر اساس نیاز بازار جهانی باشد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۲۸۸۵

تولید فرش بر اساس نیاز بازار جهانی باشد

علی وقف‌چی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ظرفیت بالای فرش ایران در دنیا باعث شده است که از این محصول به‌عنوان پاسپورت معنوی ایران در جهان یاد کنیم، افزود: امروز یکی از ضرورت‌ها در این حوزه، توجه به فرش به‌خصوص به عنوان یک ابزار دستی است.

وی با اشاره به اینکه علی‌رغم تحریم کشورمان، امروز شاهد حضور فرش ایران در خانه‌های مردم آمریکا به عنوان تابلوفرش و کف‌پوش هستیم، تصریح کرد: این حضور، حاکی از جایگاه غنی فرهنگی ما است و باید این ظرفیت را تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زنجان و طارم در خانه ملت با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین ضرورت امروز که باید به آن توجه کنیم، تکیه نکردن به دولت‌ها و تقویت بخش خصوصی است، ادامه داد: هر چند که این به معنی توجه نکردن دولت در تصمیمات کلان کشور نیست.

وقف‌چی با اشاره به اینکه اگر برخی از مسائل را رعایت کنیم، قطع یقین کماکان میدان‌دار بازار جهانی فرش خواهیم بود، اظهار کرد: یکی از این بحث‌ها، بحث استانداردسازی محصولات مختلف فرش از جمله مواد اولیه، ابزارآلات، لوازم تولید، نیروی انسانی و ... است که حتما باید رعایت اصول استاندارد را در این زمینه داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرش و صنایع‌دستی مجلس شورای اسلامی افزود: نکته دوم در این زمینه بحث بازار است. متاسفانه تولیدات‌مان بازارمحور نیست و این بدان معنی است که محصولات‌مان را بر اساس نیاز بازار تولید نکرده‌ایم، به همین خاطر امروز باید رویکردمان را صد درصد تغییر دهیم و حتما باید نیازهای جهانی فرش را ببینیم و بر اساس نیازهای جهانی، این محصول ارزشمند را تولید کنیم.

وقف چی با یادآوری اینکه موضوع در خصوص فرش و صنایع‌دستی، بحث لزوم اطلاع داشتن ذی‌نفعان از قوانین مصوب است، تصریح کرد: در حال حاضر ما قانون حمایت از استادکاران و فعالان صنایع‌دستی را داریم که متاسفانه قریب به اتفاق مسئولان و خود ذی‌نفعان، اطلاعی از این قوانین ندارند و در نتیجه نمی‌توانند از فرصت‌هایی که در کشور وجود دارد، استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: موضوع بعدی که باید به‌ویژه در وضع کنونی به آن توجه شود، بحث پرورش کرم ابریشم است که بی‌شک یکی از ضرورت‌ها است و متاسفانه در این زمینه با واردات بیش از حدی مواجه هستیم، این در حالی است که می‌توانیم تکنولوژی تولید و فناوری کرم ابریشم را در کشور داشته باشیم.

کد خبر 4373405

منبع: مهر

کلیدواژه: فرش دستبافت مجلس شورای اسلامی روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد مشهد شیراز خطبه های نماز جمعه یاسوج بیرجند احتکار سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود

استاندار مازندران با تاکید بر تعریف و تدوین برنامه‌های بخش کشاورزی استان براساس اطلس موجود، آن برنامه را رفع موانع تولیدکنندگان و شناسایی فرصت‌ها در این حوزه مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری در جلسه شورای سیاست‌گذاری توسعه بخش کشاورزی این استان با محوریت «تولید دام سبک و سنگین در راستای تأمین گوشت قرمز» کشاورزی را پایه و پیشران استان مازندران دانست و اظهار کرد: وظیفه دولت، تسهیل‌گری و مرتفع کردن مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان است.

وی افزود: موانع پیش‌روی تولیدکننده باید مرتفع و کشاورزی در روستاها به درستی تقویت شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه تولیدکنندگان حوزه کشاورزی برنامه‌های خود را مکتوب کنند تا برای آن تصمیم‌گیری و چاره‌اندیشی شود، در مورد واحدهای راکد در این استان عنوان کرد: این واحدها فرصت‌های مهم تولید هستند که باید به سرعت رفع موانع شده و با کمک بخش خصوصی به چرخه تولید باز گردند.

نوری ادامه داد: بسیاری از موانع موجود توسط جهاد کشاورزی مازندران شناسایی شد اما اقدام عملی آنچنان که باید صورت نگرفت، بنابراین در این بخش نیازمند اطلسی هستیم تا برنامه‌های خود را بر اساس اطلس موجود تعریف کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وقتی اطلس وجود داشته باشد، موانع برطرف و فرصت‌ها شناسایی و تقویت می‌شوند، اظهار داشت: نهادهایی زیر نظر مقام معظم رهبری هستند که می‌توانند به مردمی‌سازی این موضوع کمک کنند.

کد خبر 751337

دیگر خبرها

  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • علی پاکدامن در جایگاه سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی ایستاد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است