Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@20:21:30 GMT

کاهش کیفیت زیرساخت‌های حمل و نقل در ۵ فصل اخیر

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۳۳۵۲

کاهش کیفیت زیرساخت‌های حمل و نقل در ۵ فصل اخیر

کیفیت زیرساخت های حمل و نقل یکی از جدی ترین عوامل تاثیرگذار بر محیط کسب و کار می باشد. هر چقدر کیفیت زیرساخت های حمل و نقل بیشتر باشد رقابت پذیری بنگاه های اقتصادی در سطح بین المللی بیشتر خواهد بود. در 5 فصل اخیر کیفیت زیرساخت ها کاهش یافته است و همین موضوع به مانعی جدی بر سر راه کسب و کارها تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک اقتصادی، زیرساخت­ های حمل و نقل و کیفیت آن ­ها همواره یکی از عوامل مهم در رشد و توسعه اقتصادی کشورها یوده اند. وجود زیرساخت­ های مناسب و کارآمد باعث خواهد شد تا بنگاه ­های تولیدی یک کشور در عرصه کسب و کار جهانی از قدرت رقابت بالاتری برخوردار باشند. از این رو هر چقدر کیفیت زیرساخت ­های یک کشور نامناسب­تر و پایین ­تر باشد، این عامل می ­تواند در افول بنگاه­ ها و صنایع در بازار رقابتی موثرتر باشد. از جمله زیرساخت ­های مهم در هر کشور می توان به شبکه کارآمد حمل و نقل، نیروی متخصص، مناسب بودن کیفیت جاده ­ها و شاهراه ­ها، خطوط راه آهن مدرن، بنادر مجهز و خطوط هوایی منظم اشاره نمود. مناسب بودن هر یک از زیرساخت ­های حمل و نقل می­ تواند به نوبه خود در صادرات به موقع و با اطمینان کالاها تاثیرگذار باشد.

از این رو یکی از مولفه هایی که در گزارش پایش محیط کسب و کار، وضعیت آن مورد پرسش از فعالان اقتصادی قرار می گیرد، کیفیت زیرساخت های حمل و نقل می باشد. این مولفه با عنوان "ضعف زیرساخت­ های حمل و نقل (جاده­ای، ریلی، هوایی، دریایی و بندری)" در پرسشنامه مربوط به پایش محیط کسب و کار آورده می شود. شایان ذکر است که در گزارش پایش محیط کسب و کار عدد صفر به عنوان بهترین ارزیابی تلقی می ­شود و عدد ده به عنوان بدترین ارزیابی ممکن می ­باشد. بنابراین هر چه عدد مولفه به ده نزدیکتر باشد آن مولفه به عنوان، مانع جدی­ تری بر سر راه کسب و کارها مطرح می باشد. نمودار زیر وضعیت این مولفه را در 7 فصل اخیر نشان می دهد..

همان گونه که ملاحظه می ­شود روند این مولفه در 5 فصل اخیر همواره صعودی بوده است و این نشان می ­دهد که ضعف زیرساخت ­های حمل و نقل رفته رفته به مانع جدی ­تری بر سر راه کسب و کارها تبدیل شده است. در حالی که در پاییز 1395 فعالان اقتصادی عدد 4.92 را برای مولفه ضعف زیرساخت ­های حمل و نقل در نظر گرفته­ بودند این عدد با رشدی 11 درصدی، در بهار 1397 به 5.45 افزایش یافته است.

از آنجا که هر مولفه و میزان تاثیرگذاری آن بر محیط کسب و کار در استان های مختلف متفاوت می باشد، بنابراین میزان تاثیرگذاری مولفه ضعف زیرساخت های حمل و نقل نیز بر محیط کسب و کار در استان های مختلف متفاوت است. طبق گزارش پایش محیط کسب و کار در بهار 97 مولفه ضعف زیرساخت ­های حمل و نقل در سه استان آذربایجان شرقی، فارس و زنجان به عنوان مانعی جدی بر سر راه کسب و کارها مطرح نبوده است اما همین مولفه در سه استان کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی و کردستان به عنوان مانعی جدی بر سر راه کسب و کارهای بوده است.

همان گونه که ملاحظه شد از دیدگاه فعالان اقتصادی وضعیت کیفیت زیرساخت های حمل و نقل رفته رفته به مانع جدی بر سر راه کسب و کارها تبدیل شده است و با آغاز تحریم ها این مولفه می تواند به مانع جدی تری هم تبدیل شود. دولت باید هر چه زودتر قانون بهبود محیط کسب و کار که چندین سال از تصویب آن می گذرد را به اجرا درآورد و این گونه موانع را تا حد امکان از سر راه کسب و کارها بردارد تا کسب و کارهای ایرانی بتوانند قدرت رقابت با کسب و کارهای بین المللی را پیدا کنند.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۳۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ

آفتاب‌‌نیوز :

ارز‌های دیجیتال پیشرو جهان نزول کردند و اتریوم بیش از سه درصد از دست داد.

این حرکت یک روز قبل از برنامه‌ریزی هنگ‌کنگ برای راه‌اندازی صندوق‌های قابل معامله در بورس لحظه‌ای روی بیت‌کوین و اتریوم اتفاق افتاد.

تحلیلگران بازار انتظار دارند ۲۵ میلیارد دلار به صندوق‌های بیت‌کوین نقدی هنگ‌کنگ وارد شود.

به نقل از مارکت، بیت‌کوین در ساعت سه و یک دقیقه بعد از ظهر به وقت شرقی ۰.۵۵ درصد سقوط کرد و به قیمت ۶۲هزار و ۷۶۲ دلار فروخته شد، در حالی که اتریوم با افت ۲.۹۲ درصدی به قیمت ۳۱۶۹ دلار در همان زمان رسید.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۴ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۴۷ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۴۲ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۳۱ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارز‌های دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۶.۰۶ میلیارد دلار است که ۱۷.۸۱ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۷۳ میلیارد دلار است که ۸.۶۷ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۱.۵ میلیارد دلار است که ۹۳.۱۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتالی (تا ساعت ۱۰:۴۲ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۳ هزار و ۳۹۹.۱۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۵۳ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۱۷۲.۴۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۷ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۲ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۶۰۱.۵۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۴ درصد کاهش

۵- سولانا

قیمت: ۱۳۵.۶۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۶۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۰۵ درصد کاهش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد افزایش

۷- ریپل

قیمت: ۰.۵۱۳۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۴۳ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۶.۶۵ درصد کاهش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۴۲۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۱.۱۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۹.۵۴ درصد کاهش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۳۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۶۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۳.۰۳ درصد کاهش

۱۰- کاردانو

قیمت: ۰.۴۵۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۳۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۹۹ درصد کاهش

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • پیش بینی گردو خاک و کاهش کیفیت‌هوا در البرز