Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@06:28:33 GMT

باید به فکر زمین برای بهشت زهرا باشیم

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۴۲۸۶

باید به فکر زمین برای بهشت زهرا باشیم

رئیس سازمان بهشت زهرا گفت: سازمان بهشت‌زهرا باتوجه به حجم فعالیتی که دارد تنها تا ۵ سال آینده ظرفیت دفن اموات را خواهد داشت.

به گزارش قدس آنلاین، سعید خال در نشست خبری اظهار داشت: سازمان بهشت زهرا از سال ۱۳۴۵ شروع به کار کرده است و در سال ۴۹ به صورت رسمی افتتاح شده و ۴۸ سال از ساخت آن می‌گذرد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهشت زهرا ۵۸۴ هکتار مساحت دارد که با احتساب حرم امام خمینی (ره) به ۷۵۰ هکتار می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خال با اشاره به اینکه بهشت‌زهرا قطب فرهنگی تهران محسوب می‌شود، گفت:۳۰ هزار شهید و ۴ هزار شهید گمنام در سازمان بهشت‌زهرا وجود دارد و رهبر انقلاب در طول سال حداقل ۲ بار در بهشت‌زهرا حضور پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار اموات در بهشت‌زهرا دفن شده‌اند، گفت:‌۲ هزار و ۴۰۰ نفر مشاهیر در سازمان بهشت‌زهرا دفن شده‌اند.

رئیس سازمان بهشت زهرا گفت:‌ این سازمان از سال ۷۳ زیر نظر معاونت خدمات شهری به صورت خودگردان اداره می‌شود و حتی برای یک ساعت هم تعطیل نشده است.

خال گفت:‌در حوادث کشوری از جمله زلزله منجیل، زلزله رودبار، حادثه منا، سازمان بهشت‌زهرا خدمات ارائه داده است و ۱۵۶ روز از سال پیک کاری این سازمان است که میلیون‌ها نفر از مردم به این سازمان مراجعه می‌کنند.

 وی خاطرنشان کرد: در راستای شعار شهر زیست‌پذیر شهروند مشارکت‌پذیر نیز سازمان بهشت‌زهرا اقداماتی انجام داده است.

رئیس سازمان بهشت زهرا اظهار داشت: روزانه ۱۵۰ متوفی در سازمان بهشت زهرا داریم و در سال گذشته ۵۶ هزار و ۹۵ نفر وارد سازمان شدند که ۵۸ درصد اموات مرد و ۴۲ درصد زن بوده است.

خال بیان کرد: ۱۷ هزار و ۶۳۹ نفر به خارج از سازمان منتقل شدند.

وی گفت: دستگاه ناوگان حمل و نقل سازمان ۵ میلیون کیلومتر تردد داشته است و ناوگان حمل و نقل خارج از تهران نیز ۹ میلیون کیلومتر ماموریت داشته است.

رئیس سازمان بهشت زهرا افزود:‌طرح مشاوره به خانواده‌ متوفیان از دیگر اقدامات سازمان بهشت‌زهرا بوده است.

خال گفت: در طول سال ۴۰ هزار قبر ساخته می‌شود که جزو خدمات عمرانی محسوب می‌شود.

وی بیان داشت:‌در حوزه ترافیک شهری نیز اقداماتی انجام شده است و در حال حاضر مرکز کنترل ترافیک در بهشت‌زهرا راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان بهشت زهرا خاطرنشان کرد: ۳ تا ۵ میلیون نفر در دو هفته پایانی سال به بهشت‌زهرا مراجعه می‌کنند تا در این خصوص هماهنگی‌های خوبی با راهور انجام شده است.

خال تاکید کرد: باید مرگ آگاهی و مرگ اندیشی در مردم ترویج داده شود و اگر مردم به مرگ باور داشته باشند زندگی آنها اخلاقی‌تر و بهتر می‌شود.

وی گفت:‌در حال حاضر ۱۰ ایستگاه صلواتی در بهشت‌زهرا ساخته شده که شهروندان می‌توانند از این ایستگاه‌ها باری ارائه خدمات استفاده کنند.

رئیس سازمان بهشت زهرا خاطرنشان کرد: ۳۵۵ هکتار فضای سبز در سازمان بهشت‌زهرا و ۶۱ هکتار در حرم امام موجود است.

خال بیان کرد:۲ هزا رو ۱۰۰ درخت به یاد ۲ هزار و ۱۰۰ شهید مدافع حرم کاشته شده است.

وی گفت: کارگروه مدیریت بهشت‌زهرا پس از ۷ سال تشکیل جلسه داد و هنگامی که ۷۰ سانت برف در بهشت‌زهرا آمده بود یک دقیقه نیز این سازمان تعطیل نشد و خدمات لازم را ارائه داد و توانست در ۱۰ بهمن ۹۶ رکورد پذیرش اموات که ۲۴۶ نفر بود را بزند.

رئیس سازمان بهشت زهرا افزود: در طی ۹ ماه راه‌اندازی ۵۰ دستگاه ناوگان حمل متوفی به سازمان بهشت زهرا اضافه شده است که با این اقدام ناوگان حمل کاملا نوسازی می‌شود.

خال افزود: اولین دایره‌المعارف هزار نفر از مشاهیر مدفون در بهشت‌زهرا انجام شده است و به زودی چاپ جلد دوم خاطرات پرسنل بهشت‌زهرا نیز انجام و توزیع خواهد شد.

وی گفت: تشکیل کانون تطهیرکنندگان داوطلب در سازمان بهشت‌زهرا اشاره کرد و گفت: در این خصوص فرهنگ‌سازی انجام گرفته و تمام اعضای شورای شهر و بخشی از اصحاب رسانه و هنرمندان  در این کانون عضو شده‌اند.

رئیس سازمان بهشت زهرا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ظرفیت بهشت‌زهرا حداکثر چه میزان است،‌گفت: بهشت‌زهرا با این حجم ورودی حداکثر تا ۵ سال آینده ظرفیت دارد و ما باید به فکر زمین و یا زمین‌هایی در آینده برای شهر تهران باشیم.

خال گفت:‌به لحاظ کارشناسی ممکن است به این نتیجه برسیم در چند نقطه از شهر تهران آرامستان داشته باشیم و سازمان بهشت‌زهرا با توجه به توانی که دارد می‌تواند نسبت به احداث این آرامستان‌ها اقدام کند.

وی در پاسخ به پرسش مبنی بر اینکه حداقل و حداکثر قیمت قبر در بهشت‌زهرا چه میزان است،‌گفت: حداکثر ۱۶ میلیون تومان و حداقل آن رایگان است و با این مبالغ سازمان بهشت‌زهرا خدمات لازم را ارائه می‌دهد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وبسایت خبری ناسا، با افزایش رویداد‌های آب و هوایی شدید در سراسر جهان به دلیل تغییرات آب و هوایی، نیاز به تحقیقات بیشتر درباره شرایط سیاره زمین نیز افزایش یافته است. برای ناسا، تحقیقات آب و هوایی نه تنها شامل انجام مطالعات مربوط به این رویدادها، بلکه همچنین توانمندسازی محققان همه کشور‌های همکار و همسو برای پیشبرد این کار را در بر می‌گیرد. به همین منظور سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا تلاش‌های گسترده‌ای در راستای توسعه هوش مصنوعی انجام می‌دهد که حاصل آن ساخت ابزار قدرتمندی برای دستیابی به اهداف تعریف شده است.

این سازمان سال گذشته با شرکت پژوهشی آی‌بی‌ام برای ایجاد یک مدل بنیادین از زمین براساس فناوری هوش مصنوعی همکاری کرد؛ این مدل که بر روی مقادیر زیادی از داده‌های هماهنگ شده مهم‌ترین ماهواره‌های زمین‌شناسی ناسا و سازمان فضایی اروپا متمرکز است راه‌حل‌های قابل دسترس و اجرایی را برای مقابله با چالش‌های محیطی فراهم می‌کند؛ شرکت پژوهشی آی‌بی‌ام، بزرگترین سازمان پژوهش صنعتی در جهان بوده و دارای دوازده آزمایشگاه در شش قاره است.

به گفته دانشمندان، مدل‌های پایه به‌عنوان راه‌حلی عمل می‌کنند که از آن می‌توان مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی را توسعه داد و راه‌حل‌های قدرتمند و کارآمد را ممکن ساخت. مانیل ماسکی، سرپرست علوم داده در دفتر مدیر ارشد داده‌های علمی ناسا (OCSDO) توضیح می‌دهد: مدل‌های بنیادین می‌دانند چه چیز‌هایی در داده‌ها نشان داده می‌شوند و چگونه باید پردازش شوند تا بیشترین خروجی را داشته باشند و بدین شکل است که از آنها می‌توان در ابعاد مختلف استفاده کرد و اثرگذاری آن را وسعت داد.

استفاده از هوش مصنوعی و توسعه آن به عنوان یکی از ابزار‌های کلیدی در مبارزه با تغییرات آب و هوا و حفظ محیط زیست، اهمیت بسیاری دارد واز این رو، ناسا با بهره گیری از تکنولوژی هوش مصنوعی و علم باز، به شکل فعال در این زمینه‌ها ورود کرده است.

یکی از برنامه‌های کلیدی این سازمان، برنامه «هوش مصنوعی برای زمین» (AI for Earth) است که از هوش مصنوعی برای جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌های زیست‌محیطی استفاده می‌کند. از طریق این برنامه، داده‌هایی مانند داده‌های سنجش از دور و داده‌های جوی برای پیش‌بینی تغییرات آب و هوا به صورت تلفیقی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین، ناسا از مدل‌های پیشرفته هواشناسی برای کمک به بررسی و پیشگیری از فاجعه‌های طبیعی مانند سیل و خشکسالی استفاده می‌کند؛ این اطلاعات به جمع‌آوری داده‌های جامع و دقیق و جلوگیری از وقوع حوادث در آینده کمک می‌کند. به علاوه، ناسا با اهمیت دادن به اصول علم باز، امکان دسترسی به داده‌های متقابل و کارآمد جهت تحلیل و بهبود فهم از تاثیرات تغییرات آب و هوا و حفظ محیط زیست را فراهم می‌کند. این رویکرد باعث افزایش شفافیت و همکاری بین محققان و متخصصان محیط زیست می‌شود و درواقع تلاش‌های ناسا در زمینه استفاده از هوش مصنوعی و علم باز برای مبارزه با تغییرات آب و هوا و ارتقاء محیط زیست باعث ترکیب همه امکانات موجود و بهره‌گیری تمام و کمال از آنها برای رسیدن به اهداف برجسته محیط زیستی می‌شود.

محققان باور دارند، پوشش تمام جنبه‌های علم زمین مستلزم چندین مدل پایه است که بر روی انواع مختلف مجموعه داده‌ها آموزش دیده‌اند. با این حال، دانشمندان این حوزه بر این باورند که مدل‌های آینده ممکن است روزی در یک مدل جامع ترکیب و منجر به شکل‌گیری یک فناوری هوشمند صرف بررسی زمین شوند که تجزیه و تحلیل و پیش‌بینی بی‌نظیری برای انواع رویداد‌های آب و هوایی و محیطی ارائه می‌کند.

هر چه نوآوری در آینده بیشتر باشد، مدل‌های بنیادی اقلیمی ناسا و آی‌بی‌ام، جهش‌هایی را در علم زمین امکان‌پذیر می‌سازد که هرگز قبلاً و پیش از آن نبوده است. اگرچه ابزار‌های قدرتمند هوش مصنوعی کار محققان را بهبود می‌بخشد، اما تلاش تیم تحقیقاتی برای بهره‌گیری از علم و تبدیل آن به ابزار، فرصت‌های اکتشاف را افزایش می‌دهد و به هر کسی اجازه می‌دهد که راه را برای تحقیقات پیشگامانه برای کمک به مراقبت بهتر از سیاره هموار کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • ماجرای غرق شدن پسر بچه ۷ ساله در اردوی ازمیغان تا بهشت
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • تجدید پیمان با شهیدالداغی در قالب کاروان خودرویی
  • جانباز شیمیایی اهل تربت جام به جمع شهدا پیوست
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • پویش با زمین مهربان باشیم به اجرا در آمد
  • سرمربی الهلال: باختیم ولی سرمان را بالا می‌گیریم