Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گزارشی از اقدامات سازمان بهشت زهرا در دوره مدیریت خود و بخشی از اقدامات پیش روی این سازمان در سال جاری را ارائه کرد.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا با بیان اینکه بهشت زهرا قطب فرهنگی شهر تهران است، گفت: این مجموعه پیکر 30 هزار شهید و 4 هزار شهید گمنام انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم را در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همجواری‌ سازمان بهشت زهرا با حرم امام خمینی (ره) اظهار کرد: بهشت زهرا در سال حداقل دو بار میزبان مقام معظم رهبری است.

خال با بیان اینکه بهشت زهرا محل خاکسپاری‌ یک میلیون و 300 هزار نفر از اموات مسلمین‌ تهران است، اظهار کرد: از سال 1373 سازمان بهشت زهرا دارای استقلال مالی شده است و تنها آرامستان‌ متمرکز تهران با داشتن 47 سال قدمت است.

وی با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا همواره در طول سال‌های متوالی بدون تعطیلی کار کرده است گفت: در مواقع بحرانی همچون سیل، زلزله بم، زلزله منجیل و زلزله‌ کرمانشاه در کنار شهروندان داغدار‌ بوده است.

خال با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا سالانه 156 روز مراسم ملی و مذهبی را برگزار می‌کند گفت: مراسم تحویل سال، رژه نیروهای مسلح‌، سالگرد ارتحال امام، غبارروبی‌ مزار شهدا، شبهای‌ قدر و همایش میلیونی پنجشنبه آخر سال از برنامه‌های ویژه سازمان بهشت زهرا است.

وی با بیان اینکه روزانه بین 150 تا 170 نفر در بهشت زهرا دفن می‌شوند گفت: سالانه 38 هزار نفر در سازمان دفن می‌شوند و 17 هزار نفر هم با آمبولانس به شهرهای دیگر منتقل خواهند شد.

خال افزود: از میان 56 هزار فوت شده در سال 32 هزار نفر مرد و 23 هزار نفر زن هستند که در مجموع 58 درصد فوت شدگان را مردان و 42 درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به استقرار پزشک قضایی در مجتمع عروجیان‌ جهت تسریع و تسهیل در امور صدور جواز دفن گفت: حمل و نقل سازمان پزشکی قانونی توسط سازمان بهشت زهرا انجام می‌شود.

خال با اشاره به ظرفیت خدمات پذیرش کفن و دفن گفت: قابلیت پذیرش در شرایط عادی با احداث مجموعه جدید عروجیان‌ تا سقف روزانه 240 نفر آماده شده است.

وی با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا سالانه‌ 67 هزار و 500 مراسم سوگواری‌ برگزار می‌کند گفت: 2 هزار مراسم در سال رایگان است و ما برای خدمات دهی به شهروندان سالانه 48 آمبولانس‌ را به مأموریت‌های درون شهری اعزام می‌کنیم.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا در ادامه با اشاره به فعالیت‌های زیرساختی،‌ عمرانی و محیطی این سازمان گفت: سازمان بهشت زهرا سالانه 25 هزار قبر را می‌سازد که از این تعداد 15 هزار مورد ذخیره می‌شود.

وی با اشاره به مساحت 750 هکتاری بهشت زهرا اظهار کرد: علی‌رغم بارش سنگین برف در بهمن ماه 96 توانستیم‌ 30 فوت شده در روز 8 بهمن، 184 فوت شده در روز 9 بهمن و 246 فوت شده در روز 10 بهمن را پذیرش کنیم.

خال با اشاره به حادثه زلزله کرمانشاه ادامه داد: در پی این حادثه اولین گروه از نیروهای سازمان بهشت زهرا به کرمانشاه رفتند تا یاری رسان مردم داغ دیده آن شهر باشند.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا با بیان اینکه با مراکز دانشگاهی تفاهم‌نامه امضاء کرده‌ایم گفت: من همواره‌ در میان مقامات محلی حضور دارم و با آنها هم اندیشی می‌کنم.

خال با بیان اینکه ما اولین بزرگداشت شهدای آتش نشان را در بهشت زهرا برگزار کردیم، گفت: در این مراسم از 88 خانواده شهدای مدافع حرم هم تجلیل به عمل آمد.

وی با بیان اینکه در هفته آخر سال 2 تا 3 میلیون نفر بخاطر‌ زیارت اهل قبور در شب جمعه آخر سال به بهشت زهرا می‌آیند، گفت: در این ایام کمیته‌های ویژه راهنمایی مردم را در سطح مجموعه بهشت زهرا مستقر می‌کنیم.

خال با بیان اینکه 10 ایستگاه صلواتی‌ در بهشت زهرا ساخته‌ایم تا مردم روزهای پنجشنبه‌ و جمعه نذورات‌ خود را خیرات کنند، اظهار کرد: بهشت زهرا فقط در کار پذیرش اموات مردم نیست بلکه در نمایشگاه‌هایی که برگزار می‌شود خدمات خودرویی‌ ارائه می‌دهد.

وی افزود: در بهشت زهرا یک مرکز کنترل ترافیک راه‌اندازی کرده‌ایم که اطلاع‌رسانی دقیق در خصوص راه‌های مواصلاتی‌ از این نقطه به مردم انجام می‌شود.

خال ادامه داد: همچنین نرم افزار زائران روح‌الله‌ را طراحی کردیم تا در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) شهروندان به راحتی اقدام به مسیریابی‌ کنند.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا با بیان اینکه تمامی خیابان‌ها و میادین بهشت زهرا نامگذاری‌ شده‌اند اظهار کرد: دایره‌المعارف بهشت زهرا را تدوین کرده‌ایم که شامل اسامی هنرمندان و شخصیت‌های برجسته‌ است.

خال ادامه داد: از روزی که من به روی کار آمده‌ام، 18 تاکتیک ناجوانمردانه‌ اطلاع‌رسانی را علیه بهشت زهرا به کار بستند و یک روز می‌گفتند آب بهشت زهرا قطع است و روزی دیگر می‌گفتند برق آن قطع شده است و همگامی که وارد خبر می‌شدیم می‌دیدیم‌ که نوشته‌اند در سال 54 آب بهشت زهرا قطع شده است.

وی تصریح کرد: اگر آب کل تهران هم قطع شود آب بهشت زهرا قطع نمی‌شود.

خال با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های من موضوع ظرفیت و بازنگری در توانمندی‌های بهشت زهرا بود گفت: از روزی که روی کار آمدم یک تیم ویژه را مسئول بررسی‌ و تهیه گزارش از پتانسیل بهشت زهرا کردم.

وی با بیان اینکه هم اکنون باید به فکر تأمین زمین برای محل دفن کسانی باشیم که طی چند سال آینده فوت خواهند شد اظهار کرد: در حال حاضر یک تیم مشاور در حال استخراج‌ الگوی دفن آرامستان‌های آینده است.

خال با بیان اینکه ممکن است در آینده در چند نقطه تهران آرامستان داشته باشیم گفت: تأمین آرامستان‌ برای تهران نیازمند همکاری ارگان‌های دیگر‌ به ویژه‌ دولت است‌.

وی با اشاره به نحوه آبیاری‌ فضای سبز بهشت زهرا اظهار کرد: تمام فضای سبز بهشت زهرا با آبیاری قطره‌ای و هوشمند آبیاری می‌شود.

خال افزود: سازمان بهشت زهرا دارای سیستم مانیتورینگ‌ دیجیتال آب است که سبب می‌شود مدیریت آب با نهایت صرفه‌ جویی انجام شود.

وی در خصوص ظرفیت بهشت زهرا برای دفن اموات گفت: در نهایت این سازمان فقط تا 5 سال دیگر قادر به پذیرش اموات خواهد بود.

خال در پایان گریزی‌ هم به مسئله قیمت‌های بحث‌ برانگیز‌ قبور بهشت زهرا زد و گفت: در هیچ جای بهشت زهرا شما نمی‌توانید قبری را پیدا کنید که بیش از 16 میلیون تومان معامله شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد

به گزارش قدس خراسان،  اصغر بلوکیان در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع) در حسینیه هراتی های این شهر اظهار کرد: حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: این طور نمی شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی ادامه داد: هیچ کس حاضر نیست در غربت بماند البته بازگشت به شرطی است که زمینه زندگی آبرومندانه و امن در افغانستان فراهم باشد و این توقع از حاکمیت کنونی افغانستان زیاد نیست چرا که مردم افغانستان قانع و کم توقعند و اصلا زندگی مصرفی ندارند.

بلوکیان گفت: مساله دیگر این است که چرا سازمان ملل جلوی فجایع افغانستان را قبل از وقوع نمی‌گیرد چون گاهی خود همین نهادهای بین المللی ایجاد کننده بدبختی‌های افغانستان هستند و بعد از وقوع این اتفاقات یک ریال، یک ریال می‌خواهند به رفع مشکل کمک کنند!

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: واقعیت این است که ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرزها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

وی اضافه کرد: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

بلوکیان گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران نیز اشاره و اضافه کرد: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

وی ادامه داد: الان سطح علم، سواد و حرفه آموزی مهاجران افغانستانی مقیم ایران بالاست و قابل مقایسه با مثلا دهه ۶۰ نیست لذا باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

بلوکیان گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشورها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشورها فراخوان می‌دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مدیرعامل هوادار: امتیاز تیم ما فروخته نمی‌شود
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات