Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد در جمع خبرنگاران گفت: امروزه در دانشگاه‌های ما تنها مباحث تئوری به دانشجو ارائه می‌گردد و به همین دلیل فارغ‌التحصیلان دارای مهارت در رشته تحصیلی خود نیستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا؛ محمد صالح احمدی پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه استان یزد با تبریک سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) و همچنین روز خبرنگار گفت: شغل خبرنگاری با سختی‌های زیادی روبرو است و یک خبرنگار باید ضمن حفظ صداقت وامانت بتواند خود را با شرایط مختلف وفق دهد

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد رسلت دانشگاه علمی کاربردی را مهارت‌آموزی عنوان و اظهار داشت: در این دانشگاه آموزش‌های مهارتی بر اساس نیاز بازار کار به دانشجویان ارائه می‌شود و تمرکز دانشگاه بر روی دو مقطع کاردانی و کارشناسی به نسبت 60 به 40 است که در آینده نزدیک به 70 به 30 تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی، مدرک‌گرایی را آفت امروز جامعه دانست و گفت: امروزه در دانشگاه‌های ما تنها مباحث تئوری به دانشجو ارائه می‌گردد و به همین دلیل فارغ‌التحصیلان دارای مهارت در رشته تحصیلی خود نیستند که البته ریشه این معضل به جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها توسط دولت بوده است و در سال‌های اخیر با کمرنگ شدن تصدی‌گری دولت و همچنین خروجی بالای فارغ‌التحصیلان از دانشگاه‌ها دولتی، آزاد و پیام نور گرایش به سمت دانشگاه‌های مهارت‌آموزی بیشتر شده است.

وی بابیان این مطلب که تمام تلاشمان را برای ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه علمی کاربردی به کاربستیم ابراز داشت: با حذف واحدهای دولتی در حال حاضر تعداد واحدهای علمی کاربردی از 22 به 9 رسیده و تلاش می‌کنیم در همین تعداد مراکز کم، آموزش‌ها از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان از اتمام سطح‌بندی دانشگاه‌های علمی کاربردی استان یزد تا پایان شهریورماه خبر داد و گفت: دانشگاه‌های علمی کاربردی در سه سطح یک، دو و سه سطح‌بندی می‌شوند.

احمدی بابیان اینکه در حال حاضر اجرای طرح پالایش مدرسان را دردستور کار خودداریم اظهار داشت: با اجرای این طرح که صلاحیت علمی بیش از نیمی از مدرسان موردبررسی قرارگرفته تاکنون 25 درصد ریزش داشتیم اما از طرف دیگر به دنبال جذب مدرسان متبحر و باتجربه هستیم

وی در ادامه وجه تمایز دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه‌های دیگر را ورود بدون شرکت در کنکور سراسری و آموزش مهارت به دانشجو عنوان کرد و اظهار داشت: ازآنجاکه 70 درصد سرفصل دروس دانشگاه عملی بوده و اساتید نیز جزو هیئت‌علمی نیستند از اساتیدی بهره می‌بریم که در رشته تدریس خود به‌صورت عملی کارکرده باشند و آموزش‌ها را بر اساس تجارب خود در اختیار دانشجویان قرار دهند ضمن اینکه برگزاری کلاس‌ها در عصر و پایین بودن میزان شهریه نسبت به دانشگاه‌های دیگر از دیگر مزیت‌های این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان در ادامه از پرداخت وام 500 میلیون ریالی اشتغال به فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برای راه‌اندازی کسب‌وکار خبر داد و گفت: با تشکیل مراکز نوع آوری در کنار دانشگاه‌های علمی کاربردی فارغ‌التحصیلانی که برای اشتغال خود طرح و ایده قابل‌توجهی داشته باشند پس از بررسی طرح توسط دانشگاه و پذیرش آن از وام 500 میلیون ریالی با کارمزد 2 درصد بهره‌مند می‌شوند که البته یکی از این مراکز در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اقبال عمومی دانشجویان نسبت به رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی اظهار داشت: هرچند متأسفانه در این دانشگاه نیز رشته‌های حسابداری و روابط عمومی از بالاترین میزان دانشجو برخوردار است اما به دلیل اشباع این رشته‌ها، کاهش جذب دانشجو را در این دو رشته دردستور کارداریم و امیدواریم در سال‌های آینده رشته‌های کاربردی و مهارتی در اولویت دانشجویان قرار گیرد چنانکه در کشورهای اروپایی دانشگاه‌های علمی کاربردی نسبت به دانشگاه‌های تئوری در اولویت قرار دارند.

احمدی در پایان اظهار داشت: در حال حاضر به دنبال دعوت از اساتید دو دانشگاه معتبر سوئیسی برای حضور در یزد هستیم تا بتوانیم از تجربیات آنان و تربیت دانشجو در رشته‌های گردشگری نظیر هتل داری، تشریفات و... استفاده کنیم


انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی زلفی‌گل ظهر شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند.

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برای وی ایجاد نمی‌شود، گفت: همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

زلفی گل اظهار داشت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های استادان دانشگاه نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک عضو هیئت علمی باید نظم کلاس، و اخلاق حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، گفت: چنانچه یک عضو هیئت علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود و به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیئت‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

زلفی گل اظهار داشت: تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند و خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

کد خبر 6089998

دیگر خبرها

  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • امروز ، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری