Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
سخنگوی وزارت بهداشت به برخی از اظهارنظرها که تغییر و تحولات اخیر در دولت و وزارت رفاه را به حوزه سلامت و بیمه سلامت، ارتباط داده بودند، واکنش نشان داد.

به گزارش همشهري آنلاين، ايرج حريرچي گفت: در فضای مجازی، از تغییر و تحولات اخیر در دولت به عنوان" یکی در دولت رفت که دیگری بماند" و برخي تعابیر اين‌چنيني، ياد كردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر و تحولات اخیر در دولت و وزارت رفاه، هیچ ارتباطی به وضعیت و جایگاه بیمه سلامت و تامین اجتماعی ندارد. دولت در همه امور، یکپارچه است و وزارت بهداشت رابطه بسیار خوبی با سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرايي دارد.

معاون كل وزارت بهداشت تاكيد كرد: موضع وزارت بهداشت کاملا مشخص است. وزارت بهداشت، متولی سلامت کشور است و باید شورای عالی بیمه و تعیین بسته خدمات تحت نظر آن انجام شود. انتقال بیمه سلامت ایران و شورای عالی بیمه هم طبق قانون بوده است.

حريرچي خاطر نشان كرد: حوزه بازنشستگی و سرمایه‌گذاری و بخش اقتصادی سازمان تامین اجتماعی حوزه ما نیست و به همين دليل، حتی از نظردادن در این حوزه‌ها اجتناب می‌کنیم اما در حوزه درمان و بیمه درمان با توجه به تاثیر این سازمان در مورد افراد تحت‌پوشش و مطالبات مراکز درمانی، تاکید داريم که از سیاست‌ها و خط مشی وزارت بهداشت پیروی شود.

شرمنده‌ام كه در برخي مطب‌ها دستگاه كارتخوان نيست

سخنگوي وزارت بهداشت در بخش ديگري از اظهاراتش، از برخي پزشكان كه در مطب‌هاي خود از دستگاه كارتخوان استفاده نمي‌كنند هم گله كرد و گفت: به عنوان یک پزشک، شرمنده هستم و خجالت می‌کشم که در شرایط فعلی که امکان تهیه آسان دستگاه‌های کارتخوان فراهم و اين دستگاه‌ها، مورد نیاز مردم در مطب‌ها است. برخی از مطب‌ها هنوز دستگاه كارتخوان ندارند.

حريرچي افزود: گله داریم که رفتار 10 تا 20 درصد از پزشکان موجب واکنش‌های اجتماعی و سیاسی می‌شود.توصیه وزارت بهداشت این است که پزشکان در مطب‌های خود دستگاه‌های کارتخوان داشته باشند اما برای الزام قانونی، بايد دستگاه‌هایی که مقررات را وضع می‌کنند، استفاده از دستگاه‌های کارتخوان را الزامي کنند.

او  تاكيد كرد كه ارتباطی بین مالیات و نصب دستگاه کارتخوان در مطب‌های پزشکی وجود ندارد چون مالیات پزشکان همانند سایر صنوف و مشاغل و بر اساس توافق‌نامه سازمان‌های نظام پزشکی و امور مالیاتی محاسبه می‌شود.

اظهارات حريرچي درباره قانون منع تبليغ كالاهاي آسيب‌رسان به سلامت

سخنگوي وزارت بهداشت در بخش ديگري از سخنان خود در باره قانون منع تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت هم توضيح داد. حريرچي گفت : بر اساس بند ج ماده 7 قانون احکام برنامه‌های توسعه کشور، هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب‌رسان به سلامت بر اساس تشخیص و اعلام وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد، در همه رسانه‌ها ممنوع است.

او افزود: منع تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت،  به معنی ممنوعیت تولید نیست. قانون ما را مکلف کرده است که کالاهای آسیب‌رسان به سلامت مردم را مشخص و عوارض وضع کنیم و تبلیغات آنها در رسانه‌ها و مطبوعات، ممنوع شود. بر اين اساس، مکاتبه‌ای از سوی وزیر بهداشت در اسفند ماه انجام شده و لیست کالاهای آسیب‌رسان مشخص و به وزارت ارشاد ارسال شد و وزارت ارشاد هم فروردین، نامه ای به مطبوعات ارسال   و این کالاها را اعلام كرد.

حريرچي گفت: متاسفانه برخي، قصد مناقشه و شیطنت دارند. منع تبلیغ یک محصول مانند نوشابه، به معنی ممنوعیت تولید آن نیست.

تاخير در رسيدن برخي داروها به دست مردم را تكذيب نمي‌كنم

معاون كل وزارت بهداشت درباره وضعيت دارو هم گفت: این موضوع را تکذیب نمي‌کنیم که ممکن است داروها با تاخیر به دست بیماران برسد. اگر داروی بیماران، به ويژه داروهاي بيماران خاص، با تاخیر توزیع شود، کار غیراخلاقی است و در شان پزشکان، داروسازان و فعالان این حوزه نیست.

حريرچي افزود: موضع وزارت بهداشت اين نيست كه در كشور به هيچ وجه كمبود دارويي وجود ندارد، از نظر وزارت بهداشت كمبود يك قلم دارو هم نبايد وجود داشته باشد.

سخنگوي وزارت بهداشت گفت: از سامانه‌های وزارت بهداشت، داروهای اصلی، مهم و استراتژیک را تا سطح توزیع رصد می‌کنیم.افراد و شرکت‌هایی که در روزهای سخت به دنبال سودجویی هستند، بدانند که اهرم‌های لازم در بازار را در اختیار داریم و آنها  در شرایط عادی در لیست سیاه یا قرمز قرار می‌گیرند.

حريرچي خاطر نشان كرد: دادستانی به موضوع تخلفات دارو و تجهیزات پزشکی ورود پیدا کرده و گزارش‌هایی به ما داده اند. بر اساس اظهارات دادستانی و بازدیدهای آنها از داروخانه‌ها، تخلفات داروخانه‌ها نسبت به سایر صنوف، کمتر است. در برخي موارد بعضي از شركت‌هاي توليد و پخش دارو به دليل مشكل نقدينگي، داروها را ديرتر به بازار عرضه كردند چراكه درخواست داشتند در ازاي پرداخت نقدي، دارو را عرضه كنند كه اين رفتار درستي نيست.

به گزارش همشهري آنلاين، سخنگوي وزارت بهداشت ، همچنين درباره خبر ابتلاي ٧٨ نفر به ويروس اچ اي وي، در روستايي در چابهار هم واكنش نشان داد و توضيح داد.این توضیحات پیش از این در همشهری آنلاین منعکس شده بود:

آمار ابتلای ۸۷ نفر به ویروس اچ آی وی در یک روستای چابهار صحت ندارد در همین زمینه: نحوه برخورد با متخلفانی که بیمار را به خارج از بیمارستان ارجاع می‌دهند سخنگوی وزارت بهداشت: با پزشکان متخلف برخورد می‌شود توضیحات وزارت بهداشت درباره دستورالعمل فرآوری مجدد و ایمن وسایل پزشکی واکنش وزارت بهداشت به دریافت ارز برای واردات خودرو | فقط آمبولانس وارد می‌کنیم واکنش سخنگوی وزارت بهداشت به خبر استعفای وزیر بهداشت | شایعه است قیمت داروها براساس ارز ۴۲۰۰ تومانی تعیین شده است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۷۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود

مشاور معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ الکترونیک تا هفته آینده خبر داد.    سیدرضا یحیوی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: برای نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله جدید تصمیم‌گیری در سطح دولت صورت خواهد گرفت. در این راستا وزارت رفاه مدل‌هایی طراحی و پیشنهاد می‌دهد که تا هفته آینده در خصوص نحوه اجرای مرحله جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.    وی افزود: بنا براین است که تا زمان پایان مرحله اجرای فجرانه، در خصوص اجرای مرحله جدید طرح تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی صورت گیرد؛ چراکه با راه‌اندازی شبکه ملی اعتبار طرح حمایتی تداوم دارد و قطع نمی‌شود.   مشاور معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: سیاست دولت حمایت مضاعف از جامعه است که این موضوع در دستور کار است و در حال انجام برنامه‌ریزی‌های جدیدی هستیم که یا طرح فجرانه اجرا خواهد شد و یا مدل جدیدی طراحی می‌کنیم که مردم بتوانند از مزایای آن استفاده کنند.  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه