Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@04:04:39 GMT

سیستان و بلوچستان در بیمه زنان روستایی الگو است

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۰۰۴۲

سیستان و بلوچستان در بیمه زنان روستایی الگو است

به گزارش ایرنا فریبا نظری پورکیایی روز دوشنبه در کارگروه بانوان و خانواده سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اقدامات خوبی که توسط بخش های مختلف در بهبود وضعیت بانوان در این استان انجام و توسط مسئولان در نشست امروز مطرح شد نشان از نگاه ویژه به این قشر در این نقطه از ایران اسلامی دارد.
وی بیان کرد: اقدامات خوبی در حوزه بانوان و خانواده این استان توسط دستگاههای اجرایی، سمن ها، خیران و مردم انجام شده که باید با اطلاع رسانی بهتر جامعه را از این فعالیت ها آگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور افزود: اطلاع رسانی از این اقدامات نقش مهمی در نشان دادن ظرفیت های حوزه بانوان و خدمات ارائه شده توسط بخش های مختلف برای بهبود وضعیت این قشر دارد.
به گفته نظری پورکیایی متاسفانه تاکنون اقدامات، توفیقات و خدمات دولت و سایر بخش ها در سیستان و بلوچستان به درستی اطلاع رسانی و منعکس نشده است که از دستگاههای مختلف به ویژه رسانه های ارتباط جمعی انتظاراست در این زمینه بیش از پیش تلاش کنند.
مشاور وزیر کشور اظهار داشت: سیستان و بلوچستان در 2 دهه اخیر شاهد پیشرفت های خوبی در زمینه بهره مندی از توانمندی بانوان بوده که جای خوشحالی و تقدیر دارد.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های گوناگونی در زمینه ‌های متفاوت دارد که نیاز است این ظرفیت‌ ها به طور کامل شناسایی و راه ‌های بهره ‌وری از آنها تدوین شود.
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور با ارائه پیشنهاداتی در زمینه راه اندازی کلبه ‌های بوم گردی، انتخاب و معرفی شهری به عنوان شهر شبکه خلاق و ایجاد شهر دوستدار کودک در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ثبت ملی ایرانشهر به عنوان شهر سوزن دوزی و تلاش برای جهانی کردن این شهر از دیگر اتفاقات قابل توجه در این استان است.
وی افزود: باید بانوان را در جریان تسهیلات پرداختی در قالب طرح های مختلف قرار داد تا بتوانند برای بهبود فعالیت خود از آنها بهره گیرند.
نظری پور کیایی اظهار داشت: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان به تنهایی نمی تواند مشکلات این بخش را حل کند و نیاز به همراهی و مشارکت دستگاههای اجرایی، خیران و سمن ها دارد.
وی گفت: با توجه به قومی و مذهبی بودن سیستان و بلوچستان پیشنهاد می شود برای حل بسیاری از مشکلات از جمله ازدواج کودکان زیر سن قانونی، ازدواج فامیلی منجر به بیماری های ژنتیکی، بازماندگی دختران از تحصیل و انتصاب مدیران زن در بخش های مختلف گفت و گوی چهره به چهره با متنفذان و بزرگان این استان انجام شود.
**نخستین خطای مدیران زن را به عنوان آخرین خطا تلقی نکنیم
مشاور وزیر کشور بیان کرد: نخستین خطای یک مدیر زن را به عنوان آخرین خطا تلقی نکنیم چرا که فرصت لازم برای ارائه خدمات بانوان در سطوح مختلف همچون مردان باید فراهم شود همانطور که در چهار دهه بعد از انقلاب اسلامی شرایط برای تجربه، آزمون و خطا و ارتقای مدیریتی نیمی از جامعه یعنی مردان فراهم شده است.
وی تاکید کرد: استاندار سیستان و بلوچستان در مدت کوتاه مدیریتی خود بر اساس گزارش ها حدود هشت پست مدیریتی را در سطوح مختلف به بانوان واگذار کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت بالای بانوان این استان بیان کرد: بانوان نقش مهمی در تربیت فرزندان و شکل گیری جامعه ای فرهیخته دارند.
سید دانیال محبی افزود: زنان و مردان با هم متفاوت اما مکمل یکدیگر هستند زیرا خیلی از کارها را بانوان و خیلی از کارها را مردان می توانند انجام دهند.
به گفته وی ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی که در سیستان و بلوچستان قابل مشاهده است تبعات سنگینی از جمله ناپایداری این ازدواج ها و فاقد شناسنامه بودن فرزندان آنان را در پی دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه هویت ایرانی بسیار ارزشمند است و نمی توان برای آن قیمت تعیین کرد، اظهار داشت: تلاش داریم فاقدان شناسنامه در این استان شناسنامه دار شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: نگاه به بانوان در این استان از دیرباز همراه با احترام بوده که نشانگر دور اندیشی پدران و مادران ماست.
فاطمه فاضلی افزود: توسعه در جامعه زنان مستلزم آگاهی بخشی آنان است و این آگاهی بخشی در صورت بهره مندی این قشر از امکانات مختلف فراهم می شود.
به گزارش ایرنا نمایندگان دستگاههای مختلف سیستان و بلوچستان در این نشست عملکرد خود در حوزه بانوان را ارائه دادند که از جمله آنها روند روبه کاهش موارد مرگ و میر در گروه های سنی مختلف، ارائه خدمات به هشت هزار زن سرپرست خانوار توسط بهزیستی و بیش از 59 هزار خانواده با سرپرست زن در کمیته امداد، جذب 117 هزار بازمانده از تحصیل از سال تحصیلی 92-93 تا کنون، اختصاص بالاترین آمار ولادت، صدور شناسنامه برای بیش از 26 هزار نفر از سال 92 تا کنون که حدود 13 هزار نفر آنان بانوان هستند و پرداخت تسهیلات برای اشتغال بانوان است.

** ماکت المان شهدای زن
ماکت المان شهدای زن سیستان و بلوچستان با حضور مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور در میدان شهدای زاهدان رونمایی شد.
فریبا نظری پور کیایی مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور روز دوشنبه با هدف بررسی ظرفیت ها و مشکلات بانوان سیستان و بلوچستان وارد زاهدان شد و در مدت 2 روز حضور خود به شهرستان های خاش و هیرمند نیز سفر می کند.
3042**6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اشتغال انقلاب اسلامی زنان سیستان و بلوچستان مرگ رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان