Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ در این جشنواره که با حضور دکتر سعید سرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و مدیران و فعالان رسانه های مختلف برگزار شد، رادیو ایران توانست بار دیگر در حوزه رسانه های شنیداری شاخص باشد.

گفتنی است، از رادیو ایران ۶ برنامه برای یازدهمین جشنواره نانو و رسانه ارسال شده بود که برنامه «رهاورد» به تهیه کنندگی «راضیه حسینعلی» موفق به کسب رتبه اول برنامه های رادیویی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دکترمحمدجعفر محمد زاده مدیر رادیو ایران با کسب رتبه اول شبکه های رادیویی در سال ۹۶ در ترویج فناوری نانو لوح تقدیر دریافت کرد.

آثار داوری شده در جشنواره «نانو و رسانه» در فاصله زمانی اول فروردین تا آخر اسفندماه سال ۱۳۹۶ بوده است.

خبرنگار: فاطمه زاهد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران رسانه شاخص فرهنگ و هنر فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۸۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند

محسن شاهمرادی تهیه کننده شبکه های رادیویی ورزش و جوان و نامزد بخش مستندهای مستمر در جشنواره رادیویی «پژواک» درباره حضورش در این دوره به خبرنگار مهر بیان کرد: من تقریبا به مدت ۱۷ سال است که تهیه‌کننده و گوینده برنامه‌های مختلف رادیویی هستم. سال گذشته با اثر «جهان در جام» برگزیده بخش مستمر آثار بلند جشنواره پژواک شدم و امسال هم دوباره در این جشنواره حضور داشتم.

وی که امسال توانست دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود کند درباره شروع به کار در رادیو بیان کرد: من کارم را در سال ۸۶ با مرکز زنجان شروع کردم و اواخر سال ۹۰ وارد رادیو جوان شدم. در حال حاضر برنامه «دو آتیشه» را برای رادیو ورزش و «هواداری» را برای رادیو ورزش تهیه می‌کنم.

شاهمرادی درباره مستند «آسیا در جام» ادامه داد: به مناسبت جام ملت‌های آسیا ایده‌ای داشتم که طبق آن بتوانم ۲۴ کشوری را که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند به مردم معرفی کنم تا از وجوه مختلف ورزش، فرهنگ، هنر، اقتصاد، سیاسی- تاریخی، جغرافیایی این کشورها شناخت پیدا کنند.

وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد کشور هند سعی کردیم مخاطبان خود را با فرهنگ، آداب و رسوم و مسایل عجیب و باورنکردنی آن کشورها، حتی شعرشان آشنا کنم. نام برنامه را گذاشتیم «آسیا در جام» و این برنامه در ایام جام ملت‌های آسیا از رادیو ورزش پخش می‌شد که خودم گویندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشتم.

شاهمرادی یاداور شد: در واقع هدفم فقط بیان مسایل مربوط به ورزش نبود و علاقمند بودم مخاطبم بیشتر از این مسایل در مورد گروه‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا اطلاعات کسب کند.

این گوینده و تهیه‌کننده رادیو درباره نقش پژوهش در مستندسازی گفت: من به همراه مهدی زارعی پژوهش های این برنامه را به مدت سه ماه انجام دادیم که از منابع اینترنت، مقاله، کتاب و مصاحبه با افرادی که تجربه حضور در آن کشورها را داشتند، اطلاعات مورد نظر را بدست آوردم. پژوهش ستون خیمه مستند است و مستندساز در حوزه ساخت مستندهای رادیویی می‌تواند با پژوهش صحیح یک سوژه مناسب را دستمایه کار قرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: من از سالهای دور مشغول ساخت مستندسازی هستم. مستند جزو قالب‌های برنامه‌سازی در تراز علمی است و به نظرم برنامه‌ساز برای ساخت مستند باید آموزش ببیند. این آموزش ها شامل پژوهش، موضوع، گویندگی و … می‌شود. در مجموع ما برای اینکه بخواهیم مستندساز خوبی باشیم نیازمند آموزش در این حوزه هستیم.

کد خبر 6087350 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • معاون صدا خبر داد: چهارمین جشنواره پژواک بین‌المللی می‌شود