Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکترسید بصیر هاشمی در آئین گشایش این مدرسه تابستانی، شرکت کنندگان را با اولویت های حوزه پژوهشی، به ویژه فناوری سلامت آشنا کرد.

رییس سومین مدرسه تابستانی مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از همزمانی برگزاری این مدرسه

با سومین نمایشگاه توانمندی های استان فارس و تولید تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: محصولاتی که همزمان با این مدرسه، به مدت دو روز نمایش داده می شود، در مرکز رشد تجهیزات پزشکی و یا دیگر مراکز رشد، به صورت خصوصی و زیر پوشش و حمایت دولت تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی ۱۴۰ ایده در مرکز رشد تجهیزات پزشکی شیراز

دکترعلیرضا مهدی زاده با بیان اینکه مرکز رشد تجهیزات پزشکی شیراز از سال ۱۳۹۰ تاسیس شده است، افزود: این مرکز تاکنون ۱۴۰ ایده مختلف را بررسی کرده که با حمایت های صورت گرفته، از این تعداد، ۳۲ شرکت تاسیس شد.

رئیس مرکز رشد تجهیزات پزشکی ادامه داد: این شرکت ها در قالب شرکت های دانش بنیان، مشغول به طراحی و تولید تجهیزات پزشکی بوده و بیش از ۵۰ نوع محصول شرکت های دانش بنیان و شرکت های تولید تجهیزات پزشکی برای نخستین بار، همراه با کتابچه، در این نمایشگاه به مخاطبان معرفی می شود.

او درباره تولیدات این شرکت ها به مواردی نظیر دستگاه سانترفیوژ، نوار قلب، ثبت علایم حیاتی و همچنین ست کامل لاپاراسکوپ برای جراحی های کم تهاجمی اشاره کرد و گفت: برای مثال، ست کامل لاپاراسکوپ در مقایسه با نمونه خارجی با نصف هزینه تولید می شود.

دکتر مهدی زاده همچنین از تولید دستگاه نوار قلب با وای فای و به صورت بی سیم، تجهیزات اپتیکی و لیزری کم توان برای بهبود زخم و لیزرهای پوستی، پیچ و پلاک های ارتوپدی برای ایمپلنت های مورد استفاده در جراحی های استخوان و مفاصل، به عنوان دیگر محصولات این شرکت ها نام برد.

او با بیان تلاش های صورت گرفته در زمینه جذب سرمایه خصوصی برای تولید کالای ملی و داخلی، افزود: دستاورد این تلاش ها در سال گذشته، جذب ۲۰ میلیارد تومان حمایت مالی از بخش های خصوصی در تولید تجهیزات پزشکی، با همکاری علمی مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه بوده است.

در ادامه آئین آغاز به کار این مدرسه تابستانه، دکتر«علیرضا چوبینه» سرپرست مدیریت توسعه علم و فناوری سلامت دانشگاه به بیان ویژگی ها و مزایای نقش مهندسی پزشکی در پیشرفت علم پزشکی، شرح ویژگی ها و تفاوت دانشگاه های نسل دوم و سوم، نقش پژوهش و شرح دانشگاه های نسل چهارم یا دانشگاه های کارآفرین پرداخت و از شرکت کنندگان خواست تا در مسیر پیشرفت دانشگاه ها به این سمت، همراه شوند.

او افزود: باید تلاش کنیم با تکیه بر خلاقیت خود و همچنین با گسترش علوم چند رشته ای و بین رشته ای به فعالیت ها و تولید تجهیزات داخلی و ملی توسعه دهیم.

تاکید بر توسعه علوم بین رشته ای و تعامل بین آنها برای پیشرفت و توسعه تولیدات داخلی و ملی

دبیر علمی و اجرایی سومین مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در جمع اصحاب رسانه، این برگزاری رویداد را تلاش در راستای هدایت دانشجویان و شرکت کنندگان به سمت علوم بین رشته ای خواند و گفت: هدف از مهندسی پزشکی، کمک به افزایش دقت و سرعت پزشکان است؛ مهندسان پزشکی با استفاده از نرم افزارها، سخت افزارها و تولید اندام مصنوعی، به افزایش پیشرفت، دقت و سرعت پزشکان کمک می کنند.

مهندس «محمد مهربهشتی» از ارائه تجارب و دستاوردهای جدید شرکت های مختلف استانی و کشوری، در زمینه تجهیزات پزشکی، در این مدرسه تابستانی خبر داد.

او با بیان اینکه این دوره آموزشی چهار روزه، با حضور استادان داخلی و بین المللی از شهرهای تهران و شیراز، به صورت حضوری و ویدئو اسکایپ برای شرکت کنندگان برگزار می شود، ادامه داد: ۸۰ درصد شرکت کنندگان در مقطع کارشناسی، ۱۵ درصد در مقطع کارشناسی ارشد و پنج درصد نیز در مقطع دکترا، در طول این مدت، با آخرین دانش های حوزه مهندسی پزشکی و فناوری های نوین آشنا می شوند.

مدیر جامعه مهندسی پزشکی شیراز با اشاره به پیش بینی برنامه های بازدید از بیمارستان ها و شرکت های تولیدی تجهیزات پزشکی، برگزاری کارگاه آموزشی و نمایشگاه ایده و ابتکار تجهیزات پزشکی برای شرکت کنندگان در این مدرسه، گفت: بعد از این دوره، علاقه مندان می توانند برای شرکت در دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی طراحی ایده و با استفاده از پرینتر سه بعدی با روش های ثبت اختراع، آشنا شوند.

گردهمایی ۲۵۰ شرکت کننده از ۸ استان کشور در شیراز

او ضمن اعلام حضور ۲۵۰ شرکت کننده از سراسر کشور در رشته های مهندسی و پزشکی و علاقه مند به علوم بین رشته ای در این مدرسه تابستانه، اضافه کرد: این افراد از بیش از هشت استان تهران، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، یزد، فارس، خراسان رضوی، اصفهان و بندرعباس، در این رویداد گرد هم آمده اند.

مهندس «مهربهشتی»، مهندسی بین رشته ای و مهندسی پزشکی را دانشی برای تحقق ایده های پزشکان در امر توسعه درمان دانست و افزود: همچنین بسیاری از مهندسان، ایده هایی برای ساخت تجهیزات دارند که در این زمینه به علم پزشکی نیاز است و با تبادل ایده و علوم بین رشته ای، می توان به درمان بیماری ها کمک شایانی کرد.

دبیر علمی و اجرایی سومین مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی دانشگاه هدف از برگزاری این مدرسه تابستانی را کاهش فاصله علوم بین رشته ای مهندسی و پزشکی و استفاده از دانش مهندسی برای رفع مشکلات سلامت برشمرد و تاکید کرد: در این دوره از ارایه مباحث تئوری و تکراری پرهیز شده و سخنرانی ها به سمت آموزش های عملی و پروژه محور پیش می رود.

او از دیگر اهداف این رویداد، به توانمندسازی متخصصان و مهندسان تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: تعمیر، بازسازی و سرویس های منظم و به موقع تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی و بیمارستان ها سبب می شود تا برای مدت زمان بیشتری قابل استفاده باشند.

مهندس «مهربهشتی» با مهم برشمردن حمایت سرمایه داران در رونق تولید تجهیزات داخلی، یادآور شد: شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور، در دنیا مطرح است و از کشورها و شهرهای مختلف برای درمان به این مرکز درمانی مراجعه می شود و در کنار این جایگاه، تلاش می شود تا با برگزاری چنین دوره های آموزشی در زمینه مهندسی پزشکی نیز، شیراز به عنوان قطب مهندسی پزشکی در کشور و دنیا مطرح شود.

این مدرسه تابستانه، از صبح امروز، بیست و دوم مرداد، در دانشکده پزشکی شیراز، آغاز به کار کرده و تا بیست و پنجم مرداد، ادامه دارد.

کد خبر 4374431

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز شیراز علیرضا مهدی زاده روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد مشهد شیراز خطبه های نماز جمعه بیرجند یاسوج احتکار مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی