Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@20:49:28 GMT

سوزاندن کاه و کُلش پس از برداشت محصول جرم است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۰۳۰۷

سوزاندن کاه و کُلش پس از برداشت محصول جرم است

رحیم عبدالکریمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آتش زدن بقایای محصول و کاه و کلش باقی مانده پس از برداشت گندم و جو از کشتزارها، مرگ خاک و جانواران داخل مزارع را به دنبال دارد.
وی با بیان حادثه ای در این خصوص ادامه داد: در گزارش های واصله به یگان اداره حفاظت محیط زیست بوکان مبنی بر آتش سوزی در مزارع روستای 'اوچتپه' بوکان، نیروی های یگان اداره به محل عزیمت کردند و در این آتش سوزی 2 هکتار زمین زراعی گندم آتش گرفت اما با کمک آتش نشانی و نیروهای محلی و یگان اداره محیط زیست مهار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره حفاظت محیط زیست بوکان افزود: در این ارتباط برای فرد متخلف پرونده تشکیل و برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
عبدالکریمی در خصوص زیان های هر نوع آتش سوزی در مزارع بعد از برداشت محصول، گفت: آتش زدن بقایای محصول و گیاهان موجب از بین رفتن پوشش گیاهی، آلودگی هوا، کاهش حاصلخیزی، شور شدن خاک و از بین رفتن موجودات زنده و موجودات ریز و مفید خاک می شود.
رییس اداره محیط زیست بوکان اضافه کرد: با هرگونه آتش سوزی مزارع در این فصل به شدت برخورد می شود و مردم هم باید در این خصوص با اداره محیط زیست همکاری کنند.
عبدالکریمی، کاه و کلش را منبع درآمدی خوبی برای کشاورزان دانست و بیان کرد: کشاورزان با آتش زدن کاه و کلش علاوه برای کاهش کیفیت محصول تولیدی خود در سال آینده یک منبع درآمدی خوب را نیز از دست می دهند.
شهرستان بوکان در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
3072/3093/7510
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت آتش سوزی آلودگی هوا جرم حفاظت محیط زیست زمین رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۰۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه کریمی معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در مراسم پاکسازی رود دره درکه که با حضور مهدی اسفندیاری مشاور اجرایی این اداره کل و... به مناسبت هفته زمین پاک در منطقه یک برگزار شد گفت: کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تکلیف قانونی است و دستگاه‌های خصوصی و عمومی در کنار شهروندان باید ملزم به اجرای آن باشند.

او با اشاره به شعار هفته زمین پاک گفت: با توجه به شعار امسال که " سیاره زمین در مقابل پلاستیک" است باید حفظ محیط زیست از این ماده زیانبخش دغدغه ای عمومی در نظر گرفته شود و مردم بدانند که کیسه پلاستیکی تبدیل به میکروپلاستیک می‌شود و به سلامت شهروندان آسیب وارد می‌کند برای همین باید از رها سازی آن در محیط های طبیعی به خصوص بکر و طبیعت کوهستان خودداری کنند.

کریمی از همه شهروندان و مدیران و سازمان ها خواست با تدبیر و تلاش، مواد پلاستیکی را جایگزین مواد قابل بازیافت کنند و با فرهنگ سازی و ارتقای مشارکت شهروندان، زمین را حفظ نمایند.

نوید انصاری مدیر اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری منطقه یک نیز گفت: برنامه های "هفته زمین پاک" از ۲ تا ۹ اردیبهشت ماه در منطقه یک برگزار شد و در این راستا پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه نیز با همکاری شهرداران ناحیه دو و کوهستان، مدیران و کارشناسان محیط زیست منطقه یک، اعضای خانه و کانون های محیط زیست، شورایاری محله درکه، کانون نوجوانان محله درکه و ... و با اجرای برنامه های نمایشی، میز خدمت از طرف مرکز بهداشت درکه همراه بود و در پایان به ۱۵ نفر به قید قرعه هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • نجات جوجه جغد‌هایی که به بیرون لانه پرتاب شده بودند + فیلم
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس