Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران در نشست خبری به بیان مسائل و مشکلات این حوزه پرداختند. ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نگار نادری‌پور رئیس هیئت مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران در نشست خبری این انجمن در ساختمان شماره 2 خانه هنرمندان گفت: انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران در 20 سالگیِ خود رشد و شکوفایی هنر مجسمه‌سازی ایران با تکیه بر خرد و تخصص هنرمندان حرفه‌ای را در برنامه کار خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود انجمن‌های هنری نشان دهنده توسعه فرهنگی کشور  است. توسعه فرهنگی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی و اجتماعی می‌شود که امروز مردم را درگیر بحران کرده است؛ اما نقش فرهنگ در شکل‌گیری این بحران همواره نادیده گرفته می‌شود. عملکرد انجمن‌ها و صنف‌ها می‌تواند نقش موثری در توسعه فرهنگی کشور داشته باشد.

نادری‌پور با اشاره به عملکرد موفق دهمین دوره هیئت مدیره انجمن خاطرنشان کرد: ما امروز با تدوین اساسنامه جدید انجمن نیازهای روز خود را لحاظ کرده‌ایم، نیازهایی همچون افزایش نرخ حق عضویت انجمن مطابق با نرخ تورم و شرایط روز را در اساسنامه جدید لحاظ کردیم. همچنین در پی آن هستیم که تعداد مجوز حرفه‌ای برای فعالیت کارگاه‌ها افزایش پیدا کند و در این باره مذاکراتی با مسئولین وزارت ارشاد داشتیم اما تاکنون موفق به انجام این امر نشدیم. مجسمه‌سازان نیاز به مواد اولیه، کارگاه و لوازم ساخت دارند و اعطای مجوز نمی‌تواند تمام نیازهای آنها را برآورده کند. البته عدم اخذ مجوز به معنای عدم امکان فعالیت نیست. اخذ مجوز به معنای فعالیت قانونی است. علت کاهش صدور مجوز از جانب وزارت ارشاد به خاطر مشکلات به وجود آمده در حوزه موسیقی است، چرا که تعدد صدور مجوز در این حوزه هنرمندان را دچار مشکلاتی کرده است، اما شرایط رشته‌های هنری قابل تعمیم به یکدیگر نیستند.

وی ادامه داددر حال  تعامل در خصوص  بیمه بیکاری برای هنرمندان هستیم و امیدواریم تا با شکل گیری نظام صنفی، امنیت شغلی اعضا تامین شود. متاسفانه مجسمه‌سازان در وضعیت فعلی با مشکلات اقتصادی بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند. وقتی دولت در مضیقه قرار می‌گیرد بودجه عمرانی را کم می‌کند و با این روند اولین بخشی که از پروژه‌های عمرانی حذف می‌شود بودجه فرهنگی است. سازمان زیباسازی شهرداری که مهمترین سفارش‌دهنده ما بود با کسری 50 درصدی بودجه مواجه شده است. هنرمندان طبق قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات هستند اما متأسفانه این قانون اعمال نمی‌شود.

روح‌الله شمسی‌زاده دبیر انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران نیز در این نشست گفت: دهمین دوره هیئت مدیره انجمن بستر شکل‌گیری و بروز و ظهور توانمندی‌های اعضا را ایجاد کرد، ما برای انجام این امر با متخصصان و هیئت مدیره‌های قبلی مذاکره ومشواره  داشتیم. در این دوره اتفاقات خوشایندی همچون تصویب سند جدید چشم‌انداز، برگزاری هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی و برپایی نمایشگاه‌های مختلف را شاهد بودیم.

شمسی‌زاده عنوان کرد: ما برای تثبیتِ نقش انجمن به عنوان یک نهاد تاثیرگذار اقداماتی همچون تعامل با نهادهای مرتبط ، به‌روزرسانی وبسایت انجمن و برگزاری نشست‌های تخصصی را در دستور کار قرار دادین این تغییرات موجب ارتقاء سطح انجمن و برقراری تعامل سازنده با نهادهای مرتبط شد.

وی با اشاره به انجام گفت‌وگوهای با نهادهای بالادستی و متولی مرتبط طی دو سال گذشته تاکید کرد: این گفت‌وگوها معمولا با یک شروع امیدوار کننده از طرف این نهادها آغاز ؛ اما متاسفانه اغلب این تعاملات به دلایل متعددبه مشکل  بر می خورد و حمایت لازم صورت نمی گیرد ، نهادهای  بالادستی باید رویکرد و نگاه به انجمن‌ها را تغییر دهند و توانایی آنها را باور کنند. سیاستگذاری‌های سازمان زیباسازی، وزارت ارشاد و سایر مراکز حمایتی باید تغییر کند. امیدواریم هیئت مدیره و کار گروه جدید بعدی که بزودی مستقر می‌شود بتواند تعاملات را به حد اعلای خود برساند.

در ادامه محمدرضا یزدی نایب‌رئیس انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران طی سخنانی گفت: اولین و مهمترین تفاوت اساسنامه جدید در تقویت اختیارات اجرایی و مالی انجمن و همچنین ارتقای فرصت ها و امکانات حرفه ای برای بدنه فعال مجسمه سازیست. اساسنامه جدید این اجازه را میدهد تا اعضا بر اساس میزان مشارکتشان طبقه ‌بندی شوند و طبعا از تسهیلات ویژه ای برخوردار شوند. تغییر دیگر در اساسنامه تقویت تعامل انجمن با نهادهای بالادستی است. همچنین اینکه برای تمام فعالیت‌های انجمن مثل پذیرش اعضا و رتبه‌بندی آنها آئین‌نامه انجمن لحاظ شود.

یزدی افزود: اعمال تحریم‌ها بر افزایش قیمت مواد اولیه داخلی و خارجی تاثیر گذاشته، همچنین هزینه حمل و نقل و ارسال مجسمه‌ها افزایش چشمگیری داشته است. این مشکلات باعث محدودشدن فعالیتهای حرفه ای مجسمه‌سازان شده است.

بیژن غنچه‌پور خزانه‌دار انجمن در این نشست گفت: هیئت مدیره دهم از ابتدا در پی ارتقاء توان اقتصادی انجمن برای اداره موفق آن بود. ما برنامه انجمن را به نحوی تنظیم کردیم که انجمن امکان فعالیت مستقل از نهادهای دولتی را داشته باشد و محدویت‌های موجود در اساسنامه را حذف کرده‌ایم تا راهکار قانونی در این زمینه وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: ما اقداماتی همچون نامه نگاری جهت ایجاد تعامل با شهرداریها از موضع سیاستگزار و نه موضع مجری سفارش گیرنده، برای فعالیتهایی مثل طراحی فراخوان درختستان، فراخوان مجسمه‌سازی برای میادین و خدمات کارشناسی آثار به شهرداریها را ارایه دادیم.

همچنین در این نشست مجید حقیقی عضو هیئت مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران گفت: فعالیتهای انجمن مثل برگزاری دوسالانه‌ها و نمایشگاه‌ها همیشه پابرجا بوده است؛ اما فضایی برای دیده‌شدن آن وجود نداشت. ما در پی بهبود ارتباطات انجمن با اعضا و همچنین شفاف سازی هر چه بیشتر  اقداماتی همچون ارتقاء وبسایت و اینستاگرام  انجمن را انجام دادیم. در حال حاضر هر یک از اعضای انجمن یک صفحه شخصی در سایت دارند و اینستاگرام انجمن بیش از 2 هزار فالوئر دارد. دغدغه های دنیای امروز، انجمن مجازی می طلبد و ما به سمت آن در حال حرکت هستیم.

تصاویری از نشست خبری دهمین هیئت مدیره انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران را مشاهده می‌کنید:

 

افزایش قیمت مواد اولیه موجب محدودیت فعالیت مجسمه‌سازان شده استنشست خبری انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایراننشست خبری انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایراننشست خبری انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایراننشست خبری انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایراننگار نادری پور رئیس انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران R1489/P1356/S4,40/CT11 واژه های کاربردی مرتبط هنرهای تجسمی انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هنرهای تجسمی انجمن هنرمندان مجسمه ساز هنرهای تجسمی انجمن هنرمندان مجسمه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید فولاد خام ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین گزارش این انجمن درباره میزان تولید جهانی فولاد خام در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی (۱۱ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۳)، حکایت از آن دارد که تولید جهانی این محصول راهبردی در این ماه به ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تُن رسید که ۴.۳ درصد درمقایسه با همین ماه در سال ۲۰۲۳ کاهش داشت.

حدنصاب رشد نقطه به نقطه ۲ ماه قبل در ماه ژانویه توسط ایران شکسته شده بود و کشورمان توانسته بود با رشد ۳۹.۹ درصدی در آن ماه، بیشترین رشد نقطه به نقطه را بنام خود ثبت کند.

براساس اطلاعات گزارش شده ۷۱ کشور به این انجمن، ایران و برزیل ماه «مارس» امسال با تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام، به ترتیب رشد‌های ۲ و ۵.۶ درصدی را تجربه کردند و در جایگاه‌های دهم و نهم در بین فولادسازان جهان قرار دارند.

ایران ماه ژانویه در رتبه نهم فولادسازان جهان قرار داشت که در ۲ ماه فوریه و مارس با یک پله سقوط جایگاهش را به برزیل داد، هرچند در ماه مارس، صنعت فولاد کشورمان با تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن، هم اندازه برزیل فولاد خام تولید کرد ولی افزایش محدودیت‌های گازی در اسفند پارسال درمقایسه با ماه بهمن، باعث شد ایران نتواند رشد تولید ماه «ژانویه» را در ماه‌های فوریه و مارس تکرار کند.

افزایش محدودیت‌های گازی از اوایل اسفند بدنبال استقرار موج بارش برف و نفوذ سرما و افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری، باعث محدودیت‌های بسیار زیاد برای فولادسازان کشور شد، بطوری که گاز بیشتر کارخانجات آهن اسفنجی برای ۲ هفته نزدیک به قطعی بود.

براساس آخرین گزارش انجمن فولاد ایران، از ابتدای سال میلادی جاری ایران با تولید هفت میلیون و ۶۰۰ و برزیل با تولید هشت میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ترتیب در جایگاه‌های دهم و نهم فولادسازان بزرگ جهان قرار دارند.
بیش از ۵۲ درصد فولادخام تولید شده در خاورمیانه در ایران تولید می‌شود.

کشور‌های تولید کننده فولاد در خاورمیانه که شامل ایران، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند، «مارس» امسال در مجموع چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که ۴.۰ درصد افزایش نقطه به نقطه را نشان می‌دهد و بر این اساس و با توجه به تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام در ایران، حدود ۷۰ درصد فولاد خام تولید شده در خاورمیانه از آن جمهوری اسلامی ایران است.

براساس اطلاعات انجمن جهانی فولاد از ابتدای سال میلادی جاری ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد خام در کشور‌های ایران، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی تولید شده که ۱۳.۷ درصد بیشتر از تولید سه ماه نخست سال گذشته است.

گزارش انجمن جهانی فولاد از تولید ماه «مارس» ۲۰۲۴ میلادی حاکی از آن است که با وجود کاهش ۴.۳ درصدی تولید جهانی فولاد خام درمقایسه با همین ماه در سال پیش، کشورمان با رشد ۲ درصدی نقطه به نقطه و با افزایش ۱۴.۳ درصدی تولید سه ماهه، افزایش تولید را تجربه کرده است که فولادسازان استان اصفهان سهم بسزایی در این موفقیت داشتند.

چندی پیش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز اعلام کرد تولید محصول راهبردی فولاد خام در سال ۱۴۰۲ در کشورمان با افزایش ۵.۵ درصدی به بیش از ۳۲ میلیون تن رسید که بالاترین میزان در تاریخ فولاد کشور است.

این گزارش نیز تصریح دارد: بیشترین نرخ رشد تولید در زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲ مربوط به تولید شمش فولادی یا همان فولاد خام است که رشد ۹.۲ درصد درمقایسه با سال پیش داشت.

فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان ۲ واحد عمده تولید فولاد خام کشور هستند که با ۲ روش متفاوت احیا مستقیم و استفاده از کوره بلند اقدام به تولید فولاد و چدن می‌کنند.

جمهوری اسلامی ایران اکنون در بین ۷۱ کشور عضو انجمن جهانی فولاد، رتبه دهمین فولاد ساز را به خود اختصاص داده و پیش بینی شده با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی در سال ۱۴۰۴ به جایگاه هفتمین فولاد ساز جهان برسد.

انجمن جهانی فولاد (worldsteel) یکی از بزرگترین و پویاترین انجمن‌های صنعتی در جهان است که تمامی کشور‌های بزرگ تولید کننده فولاد در آن عضویت دارند. این انجمن نماینده تولید کنندگان فولاد، انجمن‌های ملی و منطقه‌ای صنعت فولاد و موسسات تحقیقاتی فولاد است و اعضای آن در حدود ۸۵ درصد از فولاد جهان را تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • افزایش تولید فولاد خام ایران