Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهرایران؛ دکتر اکبری، درباره سياست‌هاي کلان اين بانك گفت: سياست بانك پوشش و تامين مالي خرد براي رفع مايحتاج ضروري اقشار مختلف جامعه است.

مرتضی اکبری با بیان اینکه جاي بانک‌هاي قرض‌الحسنه در کشور ما خالي بود، گفت: بانك‌هاي تجاري كشور سياست‌شان اين است كه منابع خرد را جمع كنند و به بخش‌هاي كلان و زيرساختي كشور اختصاص دهند؛ اما سياست بانك‌هاي قرض الحسنه‌اي اين است كه منابع خرد را جمع كرده و دوباره‌ به صورت تسهيلات خرد عرضه كنند كه اقشار نيازمند و كم بضاعت جامعه بتواند توزيع مناسب‌تري از ثروت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با اشاره به تفاوت بانک‌های قرض‌الحسنه با سایر بانک‌ها گفت: منابع قرض الحسنه چون‌که ارزان قيمت است، بايد به همان شكل هم تزريق جامعه شود كه آسيبي به دريافت كنندگان وارد نشود و بتوانند از پس بازپرداخت آن بر بيايند و اين باعث مي‌شود كه با ارائه تسهيلات چهار درصدي تفاوت‌هاي چشم‌گيري با نرخ سود بانكي كه در جامعه مرسوم است ايجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: این سیاست بیشتر باعث مي‌شود که ما به سمت پوشش نياز‌هاي معيشت در ارائه وام ازداوج و کارآفريني‌هاي خرد برويم. همچنين با فشاري که مي‌توانيم به بخش تقاضا بياوريم مي‌توانيم با پرداخت وام‌هاي قرض‌الحسنه از توليد داخلي هم حمايت كنيم، اما نه به شركت‌هاي توليد كننده بلكه با وام‌هايي كه به مصرف كننده‌ها مي‌دهيم مي‌توانيم اين بخش را هم حمايت كنيم.

این مقام مسئول تاکید کرد: سیاست بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بخش‌هاي معيشت، وام ازدواج، درمان، حمايت از کالاي ايراني و بحث اقشار مختلف همچون دانشجويان را پوشش مي‌دهد. حجم بالايي از مشتري‌ها استقبال كردند و ما بيش از ۵ ميليون و ۴۰۰ هزار نفر مشتري در بانك‌ داريم كه قرار داد و سپرده دارند و حدود ۴ ميليون از آن‌ها فعال هستند و حدود يك‌ ميليون نفر هم فعاليت بانكي كمتري دارند.

وی ابراز داشت: در فعالیت‌های بانکی در چهار ماه گذشته حدود ۳۴۰‌هزار فقره وام، بالغ بر سه‌هزار و ۷۰۰ ميليارد تومان تسهيلات پرداخت شده و براي مدت باقي‌مانده تا آخر سال هم برنامه ريزي کرديم به يک ميليون نفر وام بالغ بر ده هزار ميليارد تومان پرداخت کنيم. در اين چهار ماه به هدف خود دست‌ يافتيم.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران با اشاره به شعار سال مبنی بر حمایت از کالاي ايراني گفت: يکي از کارهايي كه امسال انجام داديم حمايت از كالاي ايراني بود و چند قرارداد با شركت‌هايي بسته‌ايم كه شركت سهامي فرش ايران و شركت‌هاي گردشگري از جمله آن‌ها است كه نحوه عمل آن‌ به اين‌ صورت است كه ما وام به بخش تقاضا مي‌دهيم و تقاضا وقتي افزايش پيدا كند توليد داخلي هم حمايت مي‌شود.

اکبری گفت: در این طرح ها، ما قرارداد سه جانبه ای با تولید کننده و خريدار و بانک مي‌بنديم. توليد کننده و فروشنده كالا آن‌ شخص را معرفي مي‌كند و ما وام را به حساب فروشنده كالا مي‌ريزيم و اين مدل مثلثي شكل گرفته و در حال انجام است و شركت سهامي فرش ايران اولين آن بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شعبات بانک قرض الحسنه مهر ایران مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۵۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • انتقاد عباس عبدی از ممنوعیت دوباره ورود زنان به ورزشگاه ها/اگر جرات دارید مردان را محروم کنید/ آنها فحاشی می‌کنند، زنان‌ محروم می‌شوند؟!
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد