Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-03@16:05:15 GMT

کاهش قیمت‌ بلیت هواپیما با تخصیص ارز

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۵۹۱۳

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رضا جعفر زاده، با اشاره به ابلاغ سازمان هواپیمایی کشوری به ایرلاین های خارجی مبنی بر ضرورت فروش بلیت به صورت ریالی گفت: شنیدیم که برخی ایرلاین های خارجی خواستار دریافت ارز از متقاضیان در ازای فروش بلیت شده اند که با عکس العمل سازمان و ابلاغیه ای که صادر کرد، دیگر ­شاهد تقاضای اینچنینی نبوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان هواپیمایی کشوری به صورت مستمر برای کشف اینچنین تخلفات بازرسی می کند، اما اگرمردم چنین موردی مشاهده کردند، می توانند تخلف را به سایت سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس CAO.ir گزارش دهند.

جعفرزاده درباره تغییرات نرخ بلیت هواپیما در روزهای اخیر گفت: سازمان هواپیمایی کشوری هیچگونه نرخ تکلیفی به شرکت های هواپیمایی ابلاغ نکرده است. آنچه که مطرح بوده این است که به خاطر نواسانات ارزی و این مساله که حدود ۶۰ درصد از هزینه های شرکت های هواپیمایی ارزی است، قیمت بلیت تحت تاثیر قرار گرفته است.

وی افزود: برای رفع این مشکل راهکارهایی را ارائه کرده ایم. ابتدا قرار بود که بنا به بخش نامه بانک مرکزی، تخصیص ارز به شرکت های هواپیمایی از طریق سامانه سنا صورت بگیرد. شرکت های هواپیمایی با کار کارشناسی اعلام کردند نرخ اعلام شده سبب افزایش قیمت ها می شود. سازمان هواپیمایی کشوری طبق وظیفه خود با مقامات ذی ربط جلسه گذاشت و نهایتا به بانک مرکزی اعلام شد که ارز به شرکت های هواپیمایی از طریق سامانه نیما به شرکت های هواپیمایی اختصاص داده شود.

این مقام مسئول همچنین گفت: منتظر ابلاغ هستیم، اما عصر یکشنبه با این موضوع موافقت شده است. با تخصیص ارز از طریق سامانه نیما قیمت بلیت هواپیما کاهش خواهد یافت. افزایش آنطور که در فضای مجازی گفته می شود نیست. اما نرخ بلیت هواپیما به قیمت سامانه نیما بستگی دارد.

نظارت دقیق سازمان هواپیمایی کشوری

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در مورد نظارت های سازمان هواپیمایی کشوری بر بازار هوانوردی گفت: نظارت سازمان هواپیمایی کشوری نظارت گسترده ای است و در تمام بخش های صنعت هوانوردی جاری است. در خصوص نرخ هواپیما دو نوع نظارت وجود دارد، یکی از طریق بازرسی های هواپیمایی کشوری و یکی از طریق گزارشات است.
وی ادامه داد: اعلام کرده ایم که شرکت های هواپیمایی باید بر نحوه توزیع بلیت های خود نظارت داشته باشند. ملاک نرخ بلیت، کلاس نرخی است که شرکت های هواپیمایی در سایت خود اعلام می کنند. این وظیفه شرکت های هواپیمایی است که نرخ خود را اعلام کنند. خریداران و توزیع کنندگان بلیت باید بر اساس آن نرخ عمل کنند.

جعفرزاده گفت: خواهش ما از خریداران بلیت هواپیما این است که حتما از طریق مراجع معتبر اقدام به خرید بلیت هواپیما کنند، که قابل نظارت و پیگیری است. در صورتی که تخلفی صورت بگیرد یا گزارشی به سازمان داده شود، دفترهای دارای مجوز در مرحله اول اخطار دریافت می کنند، در مرحله بعدی مجوز آن ها تعلیق شده و نهایتا لغو مجوز صورت خواهد گرفت.

وی افزود: عمدتا تخلف از این ناحیه نیست. عمدتا از جانب مراکز و یا واسطه های بدون مجوز است. اسامی تمام مراکز معتبر و سایت های مجوز دار در سایت هواپیمایی کشوری موجود است. همچنین اصالت سنجی نرخ بلیت هواپیما در سایت سازمان هواپیمایی کشوری و سایت انجمن شرکت های هواپیمایی وجود دارند. خریداران با رجوع به این سایت ها می توانند ببینند که آیا برای بلیتی که خریداری کرده اند، صندلی پروازی موجود است یا خیر.

جعفرزاده همچنین درباره بازتاب سخنان معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی در رسانه ها درباره احتمال تعطیلی ایرلاین ها گفت: فکر می کنم صحبت های آقای تقی زاده اشتباه منعکس شده باشد و یا برداشت ها از آن غلط بوده باشد.

وی ادامه داد: عبور از این وضعیت و ایجاد ثبات نرخی نیاز به همکاری تمام دستگاه ها دارد. این باور به وجود آمده است و امیدواریم که بتوانیم خدمات خوبی را به مردم ارائه بدهیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کاهش قیمت بلیت هواپیما سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری خطوط هوایی تخصیص ارز ایرلاین ها سامانه نیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟