Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، محمد رضا فیروزآبادی مدیر تیم طراحی نقشه و مسیریاب بومی در یک نشست خبری از راه‌اندازی نقشه و مسیریاب ایرانی رایگان‌نما با توانایی فنی و سرمایه انسانی کاملا داخلی خبر داد و گفت: این نقشه به دلیل منطبق بودن بر نیازهای بومی، سرعت، دقت و کارایی از رقبای خارجی مطرح شامل گوگل مپ و ویز عملکرد بهتری دارد و علیرغم اینکه گوگل مپ و ویز در ایران فیلتر نیستند برای اولین بار رقیب قدرتمند خارجی جا گذاشته شده است؛ علاوه بر این، در حالی که نمونه‌های خارجی تنها در شهرهای بزرگ کشور دقت دارند در نقشه بومی تا سطح پلاک و حتی تمامی مکان‌ها در شهرهای کوچک تحت پوشش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: تحریم ایران توسط گوگل مپ که بسیاری مجوزها از جمله ثبت مالکیت در نقشه را به ایرانی‌ها نمی‌دهد، نوعی خود تحریمی بود که به نفع ما شد و اتفاقا امکان ثبت و تایید مالکیت مکان‌ها که از نیازهای اساسی محلی است در نقشه بومی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. از سوی دیگر پس از  اینکه اخیرا گوگل قیمت خدمات خود به شرکت‌ها را به 10 برابر افزایش داد و همزمان نرخ دلار در ایران جهش چشمگیری را تجربه کرد، دیگر علاوه بر اینکه استفاده از خدمات گوگل برای شرکت‌های ایرانی پایدار نیست بلکه برای بسیاری از شرکت‌های ایرانی مقرون به صرفه هم نیست. این در شرایطی است که در حال حاضر داشتن نقشه و مسیریاب بومی پیش نیاز اساسی برای ارایه تمامی خدمات مکان محور به کاربر و سازمان‌ها در کشور است.

وی با اشاره به مشکلات امنیتی استفاده از نقشه‌های خارجی در خدمات مکان محور بومی، گفت: برای مثال مشکل استفاده تاکسی‌های اینترنتی از نرم افزار مسیریاب ویز در نحوه فعالیت ویز بود. مشکل امنیتی ویز، لوکیشن لایو بود به این معنی که ویز داده‌های طول و عرض جغرافیایی کاربر را در هر لحظه ذخیره و به سرور ارسال می کند؛ علاوه بر اینکه شماره سریال گوشی کاربر را نیز ذخیره می‌کند؛ با در اختیار داشتن شماره سریال گوشی، رسیدن به شماره موبایل و ایمیل از طریق اطلاعات دیتا بیس‌های دیگر امکان پذیر می شود. ویز سپس از این اطلاعات برای دیتا ماینینگ (داده‌کاوی) استفاده می‌کند. با این روش در واقع برای ویز قابل تشخیص بود که یک کاربر با شماره سریال گوشی و شماره موبایل مشخص در چه طول و عرض جغرافیایی حرکت می کند و این امکان از نظر نهادهای امنیتی مشکل‌دار بود. 

فیروزآبادی تصریح کرد: اما در نرم افزار بومی این تدابیر امنیتی لحاظ شده و شماره سریال گوشی کاربر ذخیره نمی‌شود و مسیر کاربر نیز پس از مسیریابی پاک خواهد شد. علاوه بر اینکه، دیگر ملاحظات امنیتی شامل مکان‌های حساس نیز رعایت شده و هیچ ارگان نظامی و انتظامی در این نقشه وجود ندارد و برخلاف نقشه‌های خارجی روی این بخش‌ها امکان نمایش ماهواره‌ای نیز حذف شده است.

وی خاطرنشان کرد: داده‌های ترافیکی این نقشه بومی مطابق جدیدترین روش مرسوم در اپلیکیشن‌های جهانی، از سنجش سرعت حرکت کاربران بدست می‌آید؛ زیرا روش سنتی که براساس نصب دوربین‌های ترافیکی در سطح شهر بود امروز دیگر امکان‌پذیر نیست. 

وی با تاکید بر اینکه هیچ نهاد یا ارگان دولتی در این برنامه نقش نداشته است، گفت: نه تنها هیچ حمایتی نشده‌ایم بلکه حتی در دولت اول آقای روحانی دستگاه‌های مرتبط بسیار در این موضوع کارشکنی کردند. اما امروز دید مسئولان کشور به موضوعاتی از جمله نقشه، مسیریاب و پیام‌رسان بومی تغییر کرده است و با پذیرش این مسئله که تنها راه پخش نشدن داده‌های ملی و امنیتی کشور، تولید بومی است نگاه بدبینانه جای خود را به احساس نیاز داده است. 

به گفته وی، در این پروژه 15 میلیارد تومان طی 6 سال هزینه شده و به شرط اینکه آنقدر خوب باشد که کاربر برنامه خارجی را ترک کند، فعالیتی است که قطعا بازده اقتصادی خواهد داشت.

این طراح نقشه و مسیریاب بومی خاطرنشان کرد: موفقیت تمامی نقشه‌ها به استفاده کاربران و مشارکت مردم در به روز کردن محتوا است و مهم‌ترین کارمان در  2 سال آینده تشویق کاربران ایرانی به استفاده از این مسیریاب با ارایه مداوم سرویس‌های جدید و بهبود کیفیت خواهد بود. علاوه بر اینکه کسانی که روی این پروژه کار می‌کنند از شرکت‌های مطرح دنیا مثل آمازون پیشنهاد کاری بالا دارند و با انگیزه و علاقه این پروژه را راه‌اندازی کرده‌اند.

وی یادآور شد: نسخه عرضه شده نسخه آزمایشی است و در نسخه رسمی دستیار صوتی، امکان گزارش دهی ترافیکی توسط کاربر به همراه نسخه IOS عرضه خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • کورس مذاکرات هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند