Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خرداداسدالله قره خانی در گفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تاکید سیاست های اقتصاد مقاومتی بر جلوگیری از خام فروشی و عدم تمایل وزارت نفت به این اقدام، گفت: در حال حاضر افتتاح یک پالای شگاه توسط وزارت نفت نیازمند سرمایه گذاری کلان است؛ اما در داخل کشور سازمان های قوی وجود ندارد که در این بخش سرمایه گذاری کند، تا از خام فروشی نفت جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، افزود: سازمان هایی که به آنها پالایشگاه واگذار شده در حدی توانایی ندارند که طرح های توسعه ای اجرا کرده و یا پالایشگاه های دیگری احداث کنند.
بخش خصوصی توانایی سرمایه گذاری 3 تا 5 میلیارد دلاری ندارد
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران داخلی و خارجی و یا بخش خصوصی باید به موضوع پالایشگاه سازی ورود کنند، ادامه داد: بخش خصوصی این توان را ندارد که 3 تا 5 میلیارد دلار برای ساخت پالایشگاه سرمایه گذاری کند، مگر اینکه وزارت نفت به این بحث ورود کند و مشابه پالایشگاه ستاره خلیج فارس را با مسئولیت خود و استفاده از سهامی که می فروشد احداث کند.
محصولات پالایشگاه ستاره خلیج فارس بسیار با کیفیت است
نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه محصولات پالایشگاه ستاره خلیج فارس بسیار با کیفیت بوده و دنیا خریدار آن است، یادآور شد: در حال حاضر برای بخش خصوصی ورود به این عرصه صرفه ندارد مگر اینکه 95 درصد فوب خلیج فارس پایین تر آورده شود و با ایجاد جذابیت بخش خصوصی در این بخش فعالیت کنند.
وزارت نفت می تواند قیمت خوراک را کاهش دهد
وی با بیان اینکه در طول سالیان گذشته پالایشگاه سازی برای سرمایه گذاران جذاب نبود و رغبت کافی برای فعالیت در این عرضه نشان نمی دادند، افزود: وزارت نفت به دنبال سرمایه گذاری در میادین مشترک، تکمیل توسعه فازها و تسویه بدهی ها است و اجازه ساخت پالایشگاه ندارد، بنابراین تنها می تواند خوراک در اختیار بخش خصوصی گذاشته، قیمت خوراک را کاهش دهد، تسهیلات لازم را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد و فرآیند برای احداث پالایشگاه ها را کوتاه و سهل کند، وگرنه خود نمی تواند اقدام به ساخت پالایشگاه کند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با توجه به اینکه قیمت سوخت در کشور ارزان است برای بخش خصوصی ساخت پالایشگاه مقرون به صرفه نیست. منبع: خانه ملت برچسب ها: مجلس ، حکومت ، نماینده مجلس ، نماینده ، بهارستان ، خانه ملت ، نفت

منبع: خرداد

کلیدواژه: مجلس حکومت نماینده مجلس نماینده بهارستان خانه ملت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان

به گفت مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند ۴۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن این شهر تا تابستان امسال تحویل متقاضیان می‌شود که هزینه این واحد‌ها با مشاعات حدود ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع بوده است.

به گزارش ایسنا، آرش صیادی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید پرند اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، سهم شهر جدید پرند ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارند. تعداد ۳۰۰۰ واحد مربوط به طرح اقدام ملی بوده که سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. از خرداد ۱۴۰۱ نیز پروژه نهضت ملی مسکن شروع شد.

وی افزود: بخشی از واحد‌های مسکونی در پرند آماده واگذاری است، اما به دلیل عدم تکمیل زیرساخت‌ها از جمله آب و فاضلاب امکان واگذاری آن وجود ندارد. در حال حاضر ۴۰۰۰ واحد برای واگذاری منتظر تامین تاسیسات بوده که تا تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. تعداد ١٧٠٠ واحد از آن مربوط به نهضت ملی مسکن است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به ثبت نام ۲۲۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در پرند گفت: از این تعداد بیش از ۸۰ هزار نفر واوجد شرایط بودند. پس از طی دو نوبت الحاق زمین هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد در حال ساخت است و برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم. یعنی زمینی معادل ١٣٠٠ هکتار باید تامین شود. البته شهرک اعتمادیه با ظرفیت ١١ هزار واحد در حال ساخت است، اما در نهایت برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم.

به گفته صیادی، آورده متقاضیانی که واحد‌های آن‌ها تا تابستان آماده می‌شود حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده که هزینه ساخت واحد‌ها با مشاعات آن‌ها تقریبا ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در توضیح هزینه ساخت واحد‌ها گفت: تلاش وزارت راه و شهرسازی و مجموعه دولت این بوده تا قیمت نهضت ملی مسکن را مدیریت کند و تقریبا یکسان باشد. اما واقعیت این است که تورم با قیمت‌ها همخوانی ندارد. وزارت راه و شهرسازی قیمت زمین را از مسکن حذف کرده تا هزینه ساخت کاهش یابد. البته با توجه به اینکه قرارداد‌ها مشمول تعدیل می‌شود از متقاضیان نهضت ملی مسکن می‌خواهیم به‌موقع نسبت به تامین آورده خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون ۸۰۰ واحد برای هنرمندان و خبرنگاران معرفی شده که وزارت ارشاد در حال ساخت و در مرحله بتن‌ریزی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره واحد‌های خالی این شهر گفت: سال گذشته ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳۰۰۰ واحد خالی از سکنه دیگر در این شهر جدید وجود دارد.

صیادی با بیان اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن غیر قانونی است، بیان کرد: امتیاز هیچ هویت حقوقی ندارد و امکان دارد افراد دارنده امتیاز از آن حذف شوند؛ بنابراین مردم بدانند این قرارداد بسیار پرریسک است و امکان دارد تمام سرمایه خود را از دست بدهند.

دیگر خبرها

  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک