Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ نوربخش عسگری  اظهار داشت: طبق هماهنگی سازمان برنامه با سازمان اداری و استخدامی، اطلاعات کل بودجه دستگاه‌ها برای خدمات از سال ۹۵ تا ۹۷ در نرم‌افزار بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد ثبت‌ شده است.

وی تصریح کرد: بعد از بررسی‌ها در حدود ۲۲۰۰ نفر از همکاران استانی به‌ منظور کار با نرم‌افزار بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، آموزش لازم را گذرانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اینرو هر دستگاهی به تفکیک برنامه و خدمت، قیمت تمام‌ شده خدمات خود را از سال ۹۵ محاسبه می‌کند و همچنین قیمت این خدمات را برای سال ۹۷ پیش‌بینی و اعتبارات هزینه‌ای آن را به دستگاه‌های استانی اعلام می‌کنند.

عسگری خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت برنامه‌ریزی برای اجرایی کردن این روند، یک تفاهم‌نامه عملکردی طراحی کرده بدین معنا که بین دستگاه اجرایی یک واحد مجری انتخاب می‌شود و بر فرض مثال جهاد کشاورزی با مدیریت شهرستان به‌عنوان واحد مجری و بر اساس این تفاهم‌نامه با مدیران واحدهای مجری این تفاهم‌نامه را منعقد می‌کند.

معاون هماهنگی برنامه‌وبودجه سازمان مدیریت برنامه‌ریزی افزود: روال کار در گذشته به اینصورت بود که بودجه را تخصیص و برای هزینه در اختیار سازمان‌ها قرار می‌دادند، اما در طرح بودجه‌ریزی عملیاتی قیمت مشخصی را برای ارائه خدمات مشخص می‌کنند.

عسگری اذعان داشت: این طرح در واقع مدیریت سازمان‌ها بر روند حاکم در بخش خصوصی است زیرا در بخش‌های خصوصی یک بودجه مشخص برای انجام تمام مراحل یک پروژه در نظر گرفته می‌شود که این روند اکنون در بودجه‌ریزی عملیاتی اجرایی شده است.

وی ادامه داد: در این طرح بودجه مشخصی برای سازمان به‌ منظور ارائه خدمات تخصیص می‌یابد و بر اساس میزان صرفه‌جویی و بر اساس تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۹۷ در حدود ۵۰ درصد میزان صرفه‌جویی به‌ عنوان پاداش به مدیر و کارکنان سازمان اختصاص می‌یابد.

عسگری  در خصوص طرح دولت الکترونیک گفت: یکی از ایرادات این طرح این است که سامانه‌های متعددی در آن برای ارائه خدمات وجود دارد و پراکندگی سامانه‌ها یکی از اشکالات در این بخش است، زیرا این سامانه‌ها در وضعیت فعلی به‌ صورت جزیره‌ای فعالیت می‌کنند در صورتی‌که اگر یکپارچه‌سازی در این بخش عملیاتی شود، سرعت کار افزایش می‌یابد.

معاون سازمان برنامه در پایان گفت: یکی از مشکلات در استان تهران تعدد مراجعات حضوری مردمی است. از اینرو اجرای دولت الکترونیک منجر به کاهش مراجعات حضوری و به‌ تبع کاهش ترافیک، مصرف سوخت و کاهش آلودگی هوا می‌شود و بهره‌وری و شفافیت را افزایش می‌دهد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بودجه سازمان برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکارهایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند پیشرفت مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد اعتلای استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهادها تاکید کرد.

عزیزالله گنجی، رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل نیز در این بازدید در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود؛ استاندار مازندران پیش از این بازدید؛ در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور مقام عالی دولت در استان، از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902937

دیگر خبرها

  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • اما و اگرهای قانون سربازی
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور