Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو ارشد تحریک انصاف و رئیس احتمالی پارلمان پاکستان اعلام کرد: اولین اقدام ما تصویب قوانینی علیه فساد اقتصادی خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان به نقل از ای آر وای نیوز، «اسد قیصر» نامزد تحریک انصاف برای تصدی پست مهم ریاست پارلمان پاکستان گفت: تصویب قانون علیه فساد اقتصادی و اداری اولین اقدام ما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ما احزاب اپوزیسیون را مقابل خود نمی‌بینیم بلکه قصد داریم با همکاری آنان واستفاده از ظرفیت‌هایی که دارند کار را پیش ببریم.

اسد قیصر افزود: ایجاد اشتغال نیز یکی از موضوعات بسیار مهم است و علاوه بر آن باید در زمینه‌های بهداشت، آموزش و خدمات عمومی نیز تحولاتی به وجود آید.

عضو ارشد حزب تحریک انصاف گفت: وجود فساد اقتصادی مانعی جدی برای توسعه کشور است و ما علم به این موضوع تلاش می‌کنیم این مشکل را حل کنیم.

امروز قرار است با رای نمایندگان جدید پاکستان رئیس پارلمان این کشور مشخص شود و با توجه به تعداد بالای نمایندگان حزب تحریک انصاف که در اکثریت هستند احتمال اینکه اسد قیصر بر این کرسی مهم تکیه بزند زیاد است.

این در حالی است که احزابی چون حزب مردم در تلاش هستند «خورشید شاه» رهبر اپوزیسیون در پارلمان سابق پاکستان را به عنوان رئیس پارلمان انتخاب کنند.

تحریک انصاف پیش از انتخابات نیز بارها به مبارزه با فساد اقتصادی تاکید کرده و اعلام کرده بود در صورتی که در انتخابات پیروز شود مبارزه با فساد اقتصادی را در اولویت قرار خواهد دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان فساد اقتصادی اولویت رئیس پارلمان خورشید سیاه رهبر اپوزیسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فرانسه نماینده پارلمان را بابت انتقاد از اسراییل احضار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ‌۲۴، «ماتیلد پانوت» نماینده ارشد و رییس یکی از فراکسیون‌های پارلمان فرانسه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پلیس این کشور او را به علت اعتراضش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه احضار کرده است.

ماتیلد پانوت این احضاریه را «ارعاب و تهدید» خوانده و تأکید کرد: هیچ احضاریه و هیچ گونه ارعابی ما را از اعتراض به نسل کشی مداوم علیه مردم فلسطین باز نمی دارد و ما سکوت نخواهیم کرد.

وی همچنین افزود که «این نخستین بار در تاریخ فرانسه مدرن است که رییس یک فراکسیون پارلمانی بر اساس اتهامات واهی برای بازجویی احضار می شود.

به گفته پانوت قرار است از او به دلیل اظهارنظر درباره حمله ۷ اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) و نسل کشی در غزه بازجویی شود. پانوت درباره این «سوء‌استفاده جدی از عدالت با هدف سرکوب بیان سیاسی» هشدار داده و اعلام کرد: رژیم ماکرونیست همه آزادی های قابل تصور را زیرپا گذاشته است.

ماتیلد پانوت ریس حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» هم هست؛ حزبی که در ماه‌های اخیر در فرانسه تحت فشار سیاسی بوده تا عملیات «طوفان الاقصی» مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی را محکوم کند.

دیروز سه‌شنبه دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند. در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱ هزار زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰ هزار زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰ هزار بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

در ۲۰۰ روز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیش از ۵۰۰۰ نفر بازداشت و ربوده شده‌اند که ۳۱۰ نفر آنها از کادر درمان و ۲۰ نفر خبرنگار هستند.

از هفتم اکتبر گذشته تا کنون حدود ۲ میلیون نفر در نوار غزه آواره شده‌اند و ۱۸۱ مقر دولتی به صورت کلی، ۱۰۳ مدرسه و دانشگاه به صورت کلی و ۳۰۹ مدرسه و دانشگاه به صورت جزئی، ۲۳۹ مسجد به صورت کلی و ۳۱۷ مسجد به صورت جزئی و سه کلیسا از سوی اشغالگران هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند.

رژیم صهیونیستی ۸۶ هزار واحد مسکونی را به صورت کامل و ۲۹۴ هزار واحد مسکونی را به صورت جزئی تخریب کرده است به طوری که دیگر مناسب زندگی نیستند.

در ۲۰۰ روز گذشته بیش از ۷۵۰۰۰ تُن مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته شده و خسارت مستقیم وارد شده به نوار غزه در برآوردهای اولیه، بیش از ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

کد خبر 6087148

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران
  • استانداردهای دوگانه پارلمان اروپا در قبال تحولات منطقه
  • عدم پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع تخلف اداری محسوب می شود
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • پلیس فرانسه نماینده پارلمان را بابت انتقاد از اسراییل احضار کرد
  • پلیس فرانسه نماینده ارشد پارلمان را احضار کرد
  • رسمی شدن هر گونه تجارت غیررسمی میان ایران و پاکستان