Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:02:14 GMT

سلول دفن پسماند آرادکوه تعریض می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۷۷۳۷

سلول دفن پسماند آرادکوه تعریض می شود

تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گفت: سلول دفن بهداشتی پسماندهای بیمارستانی مجتمع پردازش و دفع آرادکوه تعریض می شود.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، رضا عبدلی از تعریض، آماده‌سازی و لایه‌گذاری هشت هزار متر مربع GCL ( نوعی عایق رس ریز دانه) در سلول دفن بهداشتی بیمارستانی مجتمع پردازش و دفع آرادکوه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که براساس قانون، کلیه پسماندهای عفونی و زیان‌آور ناشی از بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و سایر مراکز مشابه در زمره پسماندهای پزشکی (بیمارستانی) قرار می‌گیرند، تصریح کرد: این دسته از پسماندها از جمله پسماندهای ویژه محسوب شده و به شرایط خاصی جهت جمع‌آوری، حمل و دفع نیاز دارند.
عبدلی با اشاره به این که ماده هفت قانون مدیریت پسماند به صراحت تولیدکنندگان را مسئول مدیریت اجرایی پسماندهای بیمارستانی خود معرفی کرده است افزود: اداره و تدبیر این نوع از پسماندها در حیطه وظایف شهرداری نیست.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گفت: با توجه به این که در حال حاضر متولی‌ این امر مشخص نشده؛ سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران بارگیری، حمل و دفع پسماندهای گندزدایی شده توسط تولیدکنندگان را بر عهده گرفته است.
عبدلی تصریح کرد: روزانه 100تن پسماند پزشکی در تهران تولید می شود و ظرفیت پذیرش این پسماندها در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه افزایش می یابد.
وی گفت: با گذشت 10سال از زمان تاسیس سلول دفن بهداشتی پسماندهای بیمارستانی، نیاز به افزایش حجم این سلول جهت دفع پسماندهای پذیرش شده احساس شد؛ لذا از ابتدای امسال مطالعات و برنامه‌ریزی‌های اولیه جهت گسترش حجم سلول دفن بهداشتی این مجتمع آغاز گردید.
مدیر عامل سازمان مدیریب پسماند خاطر نشان کرد: این موضوع که نفوذ شیرابه ناشی از پسماندهای انباشته شده در مراکز دفن از جمله معضلاتی است که علاوه بر آلودگی آب‌های زیرزمینی موجب انتشار گازهای نامطبوع و آلاینده نیز می شود افزود: امروزه استفاده از لندفیل (خاک چال) به دلیل زه کشی مناسب و ایزولاسیون بستر از جمله فناوری‌های مورد استفاده جهت دفن بهداشتی پسماندها به ویژه پسماندهای بیمارستانی در کلان‌شهرها محسوب می‌شود.
وی در پایان گفت: عملیات آماده‌سازی و لایه‌گذاری هشت هزار مترمربع G.C.L سلول دفن بهداشتی مجتمع آرادکوه از خرداد ماه امسال آغاز و طی 2 ماه به پایان رسید و پیش بینی شده است که با اتمام این عملیات، سلول جدید تا 2 سال آینده پاسخگوی مدیریت و امحای پسماندهای بیمارستانی شهر تهران باشد.
تهرام/1735 / 1539

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پسماند بيمارستاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر رهبردین عصر چهارشنبه در بازدید از جاده خوی به رازی اظهار کرد: طرح تعریض و آسفالت محور ترانزیتی خوی به رازی از مصوبات سفر رئیس جمهور به آذربایجان غربی در حوزه راه بود که عملیات اجرایی آن در سه قطعه در دست اجراست.

وی ادامه داد: ۲۲ کیلومتر این محور در سال‌های گذشته و در مدت ۲۰ سال تعریض و آسفالت شده بود که بعد از سفر دولت سیزدهم به آذربایجان غربی ساخت و تکمیل این جاده سرعت گرفت.

رهبردین افزود: این محور به طور ۶۵ کیلومتر از طرح‌های مصوب سفر رئیس جمهور به آذربایجان غربی است که قبل از سفر ۳ کیلومتر آن تعریض و آسفالت شده بود.

وی افزود: بعد از سفر رئیس جمهور به استان و در دو مرحله با اختصاص ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبار در دوسال گذشته در حال حاضر ۳۰ کیلومتر این محور مهم ترانزیتی تعریض، آسفالت و آماده بهره برداری شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: پیمانکار در حال حاضر در ۱۳ کیلومتر باقی مانده این طرح عملیات اجرایی تعریض و آسفالت را ادامه می‌دهد که برای تسریع در تکمیل این جاده بر ضرورت توسعه جبهه‌های کاری تاکید شد.

وی افزود: در قطعه ۱۳ کیلومتری ۳ پل غیر همسطح نیز احداث می‌شود که مصالح لازم برای اجرای این پل‌ها تأمین شده و کارگاه در حال تجهیز است.

رهبردین با اشاره به اهمیت این محور بر ضرورت آغاز هرچه سریع‌تر ترانزیت زمینی کالا از محور خوی به رازی و ترکیه گفت: با توجه به نیاز استان برای تکمیل طرح‌های منتهی به پایانه‌های استان تکمیل این طرح نیز در اولویت طرح‌های عمرانی استان تا پایان سال جاری قرار دارد.

علی نژاد فرماندار خوی هم در بازدید از این طرح با اشاره به ضرورت حذف نقاط خطر خیز این محور از سرگیری عملیات حفر تونل جدید در این محور با خبر داد و گفت: بیش از ۳۰۰ متر از این تونل ۵۱۰ متری حفر شده و عملیات برای تکمیل آن از سرگرفته شده است.

محور خوی به رازی نزدیک ترین محور از ایران به ترکیه است و نقش بسیار مهمی را در کاهش مصرف سوخت و افزایش تردد مسافر و توسعه صنعت گردشگری ایفا می‌کند.

در یک سال گذشته با وجود نیمه تمام بودن، این جاده بیش از ۱ میلیون ۶۰۰ هزار نفر مسافر از این محور به ترکیه و ایران از طریق پایانه رازی -کاپی کوی تردد کرده‌اند و این محور یکی از پر ترافیک‌ترین محورهای مسافرت بین المللی در مناطق مرزی کشور بود.

کد خبر 6094759

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز