Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، نشست خبری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری امروز چهارشنبه بیست و چهارم مرداد ماه سال جاری در سالن کنفرانس این مجموعه برگزار شد.
 
جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این نشست خبری اظهار کرد: وام ضروری بازنشستگان صندوق بازنشستگی تا مهر ماه سال جاری به مبلغ ۴ میلیون تومان به بازنشستگان اعطا می‌شود و پس از آن مبلغ وام فوق به ۵ میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی در ادامه تصریح کرد: ثبت نام وام ۵ میلیون تومانی از شهریور ماه آغاز می‌شود و بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق بازنشستگی کشوری برای دریافت وام نام‌نویسی کنند.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: واگذاری وام ۵ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد انجام می‌شود و اولویت با بازنشستگانی است که تا کنون از سهمیه این وام استفاده نکرده‌اند.
 
تقی‌زاده اضافه کرد: سال گذشته وام ضروری، ۳۰۰ هزار نفر از بازنشستگان را در بر می‌گرفت و سهمیه در نظر گرفته شده برای ثبت نامی که از شهریور ماه آغاز می‌شود، ۴۰۰ هزار نفر از بازنشستگان را در بر خواهد گرفت.
 
وی تصریح کرد: در مجموع ۲ هزار میلیارد تومان برای اعطای وام ضروری به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری اختصاص داده شده است.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: خروج از بنگاه داری یکی از سیاست‌های صندوق بازنشستگی است و در سال جاری واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه از طریق بورس و فرابورس انجام خواهد شد.
 
تقی‌زاده با بیان اینکه ۶۷ شرکت زیان ده و کم بازده که از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری هستند، گفت: همچنین ۶۰ درصد سهام ۲۳ شرکت به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
 
وی تاکید کرد: گسترش خدمات و افزایش امکانات درمانی، در بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در سال جاری از اولویت‌های اصلی صندوق به شمار می‌آید و در حال حاضر ۲ میلیون بازنشسته با افراد تحت تکفل آن‌ها تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: اولین اقدام حمایتی، حمایت و تحت پوشش قرار دادن بازنشستگانی است که از بیماری صعب العلاج رنج می‌برند و تا کنون ۳۲ هزار بازنشسته که به این بیماری‌ها مبتلا هستند، تحت پوشش قرار گرفته‌اند.
 
تقی‌زاده در ادامه گفت: مبلغ ۵۴۰ هزار تومان برای کمک هزینه توانبخشی سمعک، عصا و عینک بازنشستگان در نظر گرفته شده است و در قالب حمایت‌های درمانی به آن‌ها ارائه می‌شود.
 
وی اضافه کرد: مبلغ ۷۴۰ هزار تومان برای کمک هزینه سفر‌های سیاحتی و زیارتی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در نظر گرفته شده است و این مبلغ در سال جاری به ۲۰۰ هزار نفر از بازنشستگان اعطا می‌شود.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر ۶۷ هتل و ۳۰ سوئیت با تخفیف‌های ۵۰ درصدی برای استفاده از تسهیلات گردشگری بازنشستگان اختصاص داده شده است.
 
تقی‌زاده تاکید کرد: در آینده‌ای نه چندان دور «رفاه کارت» میان بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری توزیع خواهد شد و این کارت‌ها امکان ارائه چندین خدمت متفاوت به بازنشستگان را دارا هستند.
 
وی تصریح کرد: بر اساس آخرین گزارش‌ها در سال گذشته، 2 هزار و 400 دستگاه خودرو به بازنشستگانی که در سایت صندوق بازنشستگی کشوری ثبت نام کرده بودند، واگذار شد.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری اضافه کرد:‌ سود حاصل از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق پس از واگذاری در بخش‌های سرمایه،‌IT و افزایش رفاه بازنشستگان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت:‌ راه اندازی سامانه الکترونیکی فرآیند دریافت و ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان در آینده نه چندان دور رونمایی می‌شود و پس از آن بازنشستگانی که در انتظار دریافت خدمات درمانی هستند،‌ در نهایت کمتر از 48 ساعت از این خدمات بهره‌مند خواهند شد.
 
تقی زاده همچنین افزود: در استان تهران 30 درصد از بازنشستگان کشوری سکونت دارند و 40 هکتار زمین از سوی استانداری برای راه‌اندازی دهکده سلامت، ظرف ماه‌های آینده در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری قرار خواهد گرفت.
 
وی تصریح کرد:‌ در حال حاضر 28 خانه امید در سایر استان‌های کشور مشغول به فعالیت بوده و خدمات مختلف فرهنگی و اجتماعی را به بازنشستگان عضو صندوق بازنشستگی کشوری ارائه می‌کنند.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از راه اندازی خانه‌های امید در هر یک از مناطق شهر تهران خبر داد و گفت:‌ برای رفاه حال بازنشستگان در هر یک از مناطق شهر تهران با زمینی که از شهرداری دریافت می‌کنیم، یک باب خانه امید بنا می‌شود.
 
تقی زاده تأکید کرد:‌ همسان سازی حقوق بازنشستگان به 30 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در سال جاری 2 هزار و 200 میلیارد تومان به اجرای همسان سازی حقوق این افراد اختصاص داده شده است.
 
وی اضافه کرد: حقوق 83.5 درصد بازنشستگان با مبلغ تعیین شده برای همسان سازی حقوق به 2 میلیون و 100 هزار تومان می‌رسد و این افزایش حقوق شامل بازنشستگانی است که با 30 سال خدمت بازنشسته شده‌اند.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: در حال حاضر 3 درصد بازنشستگان کشوری که با 10 و 15 سال خدمت خود را بازنشسته کرده‌اند، حقوق یک میلیون و 200 هزار تومانی دریافت می‌کنند.
 
تقی زاده تصریح کرد: پیش بینی می‌کنیم سود حاصل سایر شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری در سال جاری،‌ یک میلیارد و 800 میلیون تا 2 میلیارد تومان باشد.
 
وی تأکید کرد:‌ در حال حاضر ماهانه 3 هزار و 200 میلیارد تومان مجموع حقوقی است که به بازنشستگان پرداخت می‌شود و این در حالی است که برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده، رقم قابل توجهی را در نظر گرفته‌ایم و این رقم به صورت پلکانی به حقوق بازنشستگان اضافه خواهد شد.
 
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت:‌ هزینه مبلغ بیمه تکمیلی برای هر یک از بازنشستگان و افراد تحت تکفل آن‌ها شامل 26 هزار و 500 تومان است که طی ماه‌های اخیر به 30 هزار تومان افزایش پیدا می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی وام بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق

حجت‌الاسلام سعید شهواری در نشست فصلی شورای معاونین و رؤسای دادگستری لرستان، اظهار داشت: از تلاش همه معاونین، رؤسای دادگستری، دادستان‌ها، رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش و همه همکاران قضائی و اداری تقدیر و تشکر می‌کنم و در نتیجه تلاش‌های همه شما عزیزان در سال گذشته در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوب و چشمگیری داشتیم که قابل‌تقدیر است و البته ما به این میزان قانع نیستیم چرا که ظرفیت استان بیش از این است.

بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شد

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار پرونده به دادگستری استان وارد شده است که علاوه بر آنها قریب به پنج هزار پرونده از سنوات قبل رسیدگی و مختومه شده است، بیان کرد: با پیگیری و مطالبه مدیران قضائی می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دادگستری کارهای خوب و بزرگی را انجام داد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه گواهی عدم سو پیشینه در استان از یک تا چهار ساعت صادر می‌شود، افزود: در سال گذشته بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شده است که در میزان مصرف کاغذ صرفه‌جویی خوبی به‌عمل‌آمده ضمن اینکه چون هدف قوه قضائیه نیل به رسیدگی بدون کاغذ به پرونده‌ها است بایستی خودمان از همین حالا به سمت الکترونیکی و بدون کاغذ کردن رسیدگی به پرونده‌ها پیش برویم.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این جلسه ابلاغ سند تحول و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است، ضمن اینکه در سال گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفت که انتظار داریم این تلاش‌ها ادامه پیدا کرده و بر آن بیفزایم، اظهار داشت: قوه قضائیه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و یکی از ارکان نظام باهدف احقاق حق در جامعه تکالیفی بر عهده دارد که برای نیل به این اهداف داشتن یک برنامه هدفمند لازم است.

وی افزود: دومین سند تحول قضائی بر اساس اسناد بالادستی تدوین شده و برای تحقق آن برنامه عملیاتی ارائه شده است که در آن مأموریت‌ها احصا و چالش‌های آن مأموریت شناسایی و راهکار آن چالش نیز تدوین شده است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر قوه قضائیه برنامه‌محور بوده است، عنوان کرد: سند تحول داری چهارفصل است که فصل اول مربوط به کلیات بوده، فصل دوم دررابطه‌با برنامه تحول است، فصل سوم نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول و فصل چهارم نظام راهبرد و پایش است که مهم‌ترین آن فصل دوم است که شامل برنامه‌های عملیاتی است که باید اجرایی شود.

حجت‌الاسلام شهواری ضمن اشاره به اینکه در سند تحول سه نوع برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است، تصریح کرد: در فصل دوم برنامه تحولی بر اساس اصل ۱۵۶ و دیگر اسناد و قوانین هفت مأموریت برای قوه قضائیه تعریف شده که به تعداد مأموریت در فصل دوم سند تحول زیر فصل و در تمامیت برای تحقق راهکارها برنامه عملیاتی تعریف شده است که بایستی برنامه‌های کوتاه‌مدت را سریعاً اجرا و نسبت به آنها اقدام کنیم.

وی ضمن مهم برشمردن اتقان آرا و تأکید بر تشکیل هیئت مستشاری از قضات باتجربه جهت مشورت دادن دررابطه‌با پرونده‌های مشکل‌دار و گره‌دار با حفظ استقلال قضات، اظهار داشت: ایجاد دادگاه‌های صلح جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است و باید تا مهرماه این دادگاه‌ها تشکیل شده و دراین‌رابطه میزان پرونده‌های حقوقی احصا شده تا تعداد دادگاه‌های صلح موردنیاز مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی اقدام هدفمند برای اجرای مأموریت‌های قوه قضائیه و هدف برنامه عملیاتی این است که مأموریت‌های قوه قضائیه به طور متوازن پیش برود، گفت: در سند تحول قضائی، قوه قضائیه هدف‌محور شده است و برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت خوبی طراحی شده است به‌عنوان‌مثال در سال پایانی سند تحول دوم صدور گواهی حصر وراثت باید به اداره ثبت‌احوال واگذار شود که باید مقدمات قانونی آن در مجلس شورای اسلامی انجام شود و طبیعتاً تا پایان برنامه سند تحول به طول خواهد انجامید.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: در برنامه عملیاتی که متعلق به دادگستری است برخی از سازمان‌های تابعه نیز در ذیل اجرای برنامه آمده‌اند و آنها نیز در تحقق برنامه عملیاتی دخیل هستند.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه برای هر یک از مأموریت برنامه عملیاتی یک مسئول مشخص کرده‌ایم که بایستی بر اقدامات ذیل آن هدف نظارت و پیگیری‌های لازم را انجام دهد، اظهار کرد: شاخص‌های ۲۵ گانه ملاک ارزیابی دادگستری استان، معاونین، رؤسای حوزه‌های قضائی، دادستان‌ها و رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش بوده و چکیده همه تلاش‌های ما بایستی به ارتقا این شاخص‌های ۲۵ گانه ختم شود.

وی با تأکید بر آمارگرایی و رسیدگی به‌موقع به پرونده‌های مردم را از باب حق‌الناس و رضایتمندی مردم دانست و افزود: کاهش پرونده‌های معوق و مسن بایستی در دستور کار قرار گرفته و در این راستا کمیته رفع اطاله دادرسی تشکیل و جلسات آن به‌صورت هفتگی برگزار و پرنده‌های معوق و مسن در این کمیته مطرح و برای مختومه کردن آن چاره‌اندیشی صورت گیرد.

کاهش شعب نامتعارف در دادگستری

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه شعب نامتعارف در ابتدای سال گذشته ۴۸ مورد بود که به ۱۶ شعبه رسیده است و این روند کاهشی بایستی به‌سرعت ادامه پیدا کند، گفت: بایستی تلاش کرد که نرخ گردش پرونده‌ها به حداقل ممکن رسیده و همچنین در راستای کاهش ورودی پرونده به دادگستری کوشش کرد که دراین‌رابطه بایستی همه پرونده‌های تصادف به شورای حل اختلاف ارجاع شود.

حجت‌الاسلام شهواری سه جرم سرقت، مواد مخدر و تیراندازی را از چالش‌های دادگستری استان دانست که نیاز به چاره‌اندیشی فوری و پیشگیرانه دارد و افزود: در برنامه عملیاتی سال جاری پنج پروژه تعریف شده که بایستی بر اساس آن محکومیت‌های جایگزین حبس را هدفمند کنیم.

وی سامانه‌های الکترونیک و استعلامات قضائی را ظرفیت بسیار خوبی دانست که بایستی مورداستفاده قضات در راستای تسهیل و تسریع امور رسیدگی قرار گیرد، ابراز کرد: انتخاب کارشناسان با قرعه، دادرسی الکترونیک، دادرسی بر خط که باعث عدم تردد ارباب‌رجوع و آسیب‌های مربوط به آن می‌شود، پابند الکترونیک و افزایش پرونده‌های صلح و سازش بایستی در دستور کار همه قضات استان قرار گیرد.

رئیس شورای قضائی لرستان ضمن تأکید بر اینکه همه کارهای ما باید ختم به رضایتمندی مردم شود و همه ما در دادگستری باید حسن خلق را سرلوحه کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: دادگستری استان به لحاظ رضایتمندی ارباب‌رجوع در وضعیت مناسبی قرار دارد به‌گونه‌ای که در پایان بهمن سال گذشته رضایتمندی ارباب‌رجوع از مجموعه دادگستری استان ۸۵ درصد بوده است که بایستی آن را حفظ و ارتقا داد.

حجت‌الاسلام شهواری، گفت: باتوجه‌به اینکه فلسفه قرار تأمین دردسترس‌بودن متهم است و دادستان‌ها بایستی برقرار منتهی بر بازداشت به‌صورت جدی نظارت کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه جلسات شوراها و ستادها بایستی به طور منظم برگزار شود چرا که ظرفیت بسیار خوبی برای پای‌کار آوردن مدیران است، اظهار کرد: برگزاری منظم نشست‌های قضائی و همچنین نظارت دقیق بر مراجع انتظامی بایستی موردتوجه ویژه مدیران قضائی استان باشد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، افزود: نگاه ما به همکاران نگاه صیانتی است و باید از ظرفیت‌های نظارتی در جهت کمک به صیانت از همکاران استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ماهدشتی‌ها با پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس وداع کردند + فیلم
  • (ویدئو) مراسم بازنشستگی سگ مأمور فرودگاه با ده‌ها توپ
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق