Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@21:07:32 GMT

هزینه ۶۰۰میلیاردی انتقال دکل های برق شمال شرق تهران

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۸۴۱۰

هزینه ۶۰۰میلیاردی انتقال دکل های برق شمال شرق تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که با حضور مدیران شهرداری تهران، شهردار منطقه۴، قائم مقام، معاونان و مدیران این منطقه برگزار شد، شهردار منطقه ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و قدردانی از حضور ایشان در منطقه گفت: کمابیش در این منطقه مسائلی وجود دارد که روند کار مدیریت شهری را دچار اختلال کرده است. مباحثی چون تردد و پارک کامیون ها در کوچه ها، سد معبرکنندگان، دکل های فشار قوی برق و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. روند رو به رشد فعالیت های شهرداری را کند کرده است که ما امیدواریم با کمک و مساعدت شما خبرنگاران و انعکاس این مسائل، مدیریت شهری را برای موفقیت هرچه بیشتر کمک رسانید.

حسینی در پاسخ به سوال درخصوص درآمد سالیانه شهرداری منطقه چهار گفت: منطقه چهار در سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند. اما در کنار این تعهدات متاسفانه مقدار زیادی نیز بدهی دارد که با وجود تسویه بخشی از این بدهی ها همچنان شهرداری منطقه ۴ بدهکار است اما توانسته است ۶۰ درصد از تعهدات خود را به خوبی عمل کند و به امید خدا اندک اندک مابقی را نیز به نتیجه خواهد رسانید.

شهردار منطقه ۴ در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درخصوص موقعیت جغرافیایی منطقه و وجود دو خط اصلی گسل در این منطقه گفت: در این منطقه، چهار سوله بحران و یک کمپ وجود دارد که در مواقع ضروری و بحران در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت. اما با توجه به موقعیت جغرافیایی و زلزله خیز بودن این منطقه، شمال شرق تهران چه بسا وضعیتی خطرناک تر از جنوب آن خواهد داشت و در این راستا این منطقه نیاز بیشتری به سوله های بحران دیگر نیز دارد که با وجود کمبود بودجه ما دست یاری به  سوی سرمایه گذاران دراز می کنیم که در صورت همکاری با ایشان از فضاهای مطلوبی که در منطقه چهار بسیار دیده می شود به بهترین صورت بهره برداری و استفاده شود.

حسینی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که از نارضایتی شهروندان لویزان از همسایگی سامان سرای لویزان صحبت کرد، گفت: این اولین باری است که من از نارضایتی همسایگان در این باره می شنوم. از آنجا که این سامان سرا برای افرادی که از آن استفاده می کنند رفت و آمدی ندارد و افراد در این سامان سرا مستقر هستند، هیچ گونه مزاحمتی برای همسایگان ندارند و تاکنون در این باره هیچ گونه شکایتی نشده است.

شهردار منطقه ۴ در پاسخ به مشکل دکل های فشار قوی برق و مضرات آن برای شهروندان گفت: متاسفانه تا به امروز تلاش شهرداری برای انتقال این دکل ها به ثمر نرسیده است. ما از فرمانداری، استانداری و وزارت نیرو کمک خواسته ایم. این یک حقیقت است که این دکل ها برای شهروندان از جمله کودکان و زنان باردار بسیار خطرناک است. اما انتقال این دکل ها هزینه هنگفت می طلبد. حدود ۶۰ میلیارد تومان نیاز است تا ما قدرت آن را داشته باشیم که این دکل های فشار قوی را انتقال دهیم. شهرداری می تواند انعکاس دهنده این معضل باشد و دست مساعدت دیگر دوستان را می فشارد.

حسینی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص کمبود شهربازی و فضاهای تفریحی در منطقه ۴ گفت: بوستان هایی مثل بوستان پلیس و یاس شرق از مجموعه های گردشگری و تفریحی منطقه است. باغ پرندگان نیز یکی دیگر از مکان هایی است که شهروندان می توانند اوقات فراغت خود را به نحو رضایت بخشی بگذرانند. اما برای پروژه های عظیم دیگر مانند شهربازی که این منطقه نیاز مبرم به آن دارد ما کمک و یاری سرمایه گذاران را پذیرا هستیم و به آنها این اطمینان را می دهیم که اگر مورد مناسبی برای کارهای فرهنگی و تفریحی در نظر دارند شهرداری منطقه ۴ با تمام وجود با آنها مساعدت خواهد  کرد.

شهردار منطقه ۴ در ادامه این نشست در خصوص ساخت و ساز های غیرمجاز، جمع آوری اصناف متخلف و سد معبر، جمع آوری پسماند و مباحث نگهداشت شهری توضیحات مبسوطی را برای خبرنگاران ارائه کرد و در پایان از خبرنگاران تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 4375461

منبع: مهر

کلیدواژه: باغ پرندگان حسین حسینی شهرداری تهران مردم علیه احتکار وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران شهر تهران بیمه سازمان تامین اجتماعی سازمان محیط زیست سازمان حج و زیارت قوه قضاییه سازمان بیمه سلامت سازمان هواشناسی مجلس شورای اسلامی کمیته امداد امام خمینی سید محمد بطحایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۹ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های پاسداران با شاخص ۱۱۵، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۱۰۲، پیشوا با شاخص ۱۱۷، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۱۱۲، شریف منطقه دو با شاخص ۱۱۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۰۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۱۰۶، قرچک با شاخص ۱۳۵، ورامین با شاخص ۱۱۰، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۲، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۸، پارک رازی با شاخص ۵۶، پاکدشت با شاخص ۷۳، پردیس با شاخص ۸۰، پونک با شاخص ۵۷، تهران پارک شکوفه با شاخص ۸۰، چشمه با شاخص ۵۶، دانشگاه تهران با شاخص ۷۵، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۷، ژئوفیزیک با شاخص ۵۸، سرخه‌حصار با شاخص ۹۶، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۸۸، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۸، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۶۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۸۷، لواسانات با شاخص ۶۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۰، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۶ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۵ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های باغستان شهریار با شاخص ۴۶، دماوند با شاخص ۳۷، رباط‌کریم با شاخص ۴۶، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۳۳، علم و صنعت با شاخص ۴۱، قدس با شاخص ۴۱، ملارد با شاخص ۵۰، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748042

دیگر خبرها

  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • علت قطع درختان منطقه ۷ تهران توسط مأموران شهرداری چیست؟ + ویدئو