Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی میرزاجانی رئیس انجمن اپتومتری ایران و رئیس کنگره در بیست و یکمین کنگره سراسری انجمن علمی اپتومتری ایران که صبح امروز در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: در کنگره امسال با استقبال خوبی روبرو بودیم و سال گذشته حدود هزار و 100 نفر شرکت کننده داشتیم؛ اپتومتری نیاز اساسی کشور است و اپتومتریست‌ها باید حق مطلب را ادا کرده و سعی کنند که مسئولان کشور را با این رشته آشنا کنند هرچند در سال‌های اخیر پیشرفت‌های خوبی در حوزه اپتومتری داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در عربستان دکترای حرفه‌ای اپتومتری وجود دارد این در حالی است که در ایران دوره اپتومتری کارشناسی است؛ رشته اپتومتری از سال 1350 در ایران ایجاد شده است.

رئیس انجمن اپتومتری ایران و رئیس کنگره افزود: متأسفانه در سال‌های اخیر به علت مداخله وزارت صنعت، معدن و تجارت در عینک سازی،  شاهد تأسیس مغازه‌هایی در کشور هستیم که با یک جواز ساده زیر نظر وزارت صنعت خدمات عینک سازی را به مردم می‌دهند؛ از سال 1375 عینک سازی در مجلس شورای اسلامی جزء خدمات وابسته پزشکی قرار گرفته است و از سال 1394 عینک سازی را جزء مشاغل عام می‌دانند؛ وزارت بهداشت از سال 1368 برای اپتومتریست‌ها پروانه تأسیس و مسئول فنی صادر می‌کند.

میرزاجانی بیان کرد: متأسفانه امروزه وزارت صنعت جواز کسب را به هر فردی در زمینه عینک با اسم‌های دیگر از قبیل تولید و فروش عینک یا خرده فروشی عینک و لنز می‌دهد بدون اینکه شخص از طرف وزارت بهداشت مجوز داشته باشد همچنین الان شاهد هستیم که مراکز مجاوز عینک فروشی به علت نداشتن جواز کسب از طرف وزارت صنعت پلمپ می‌شود.

دکترای حرفه‌ای اپتومتری هدف اصلی اپتومتریست‌هاست

در ادامه مراسم ابراهیم جعفرزاده پور دبیر علمی کنگره اظهار کرد: در ایران در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو داریم و  باید سطح علمی خود را نسبت به سطوح آموزشی در دانشگاه‌ها حفظ کنیم؛ افرادی که در خارج دانشگاه هستند هم باید همچنان با دانشگاه ارتباط داشته باشند.

وی بیان کرد: پیگیری و راه اندازی دکترای حرفه‌ای اپتومتری از اهداف اصلی ماست که امیدواریم با همت یکدیگر بتوانیم این دکترای حرفه‌ای را در کشور راه اندازی کنیم.

بیمه؛ مشکل اصلی جامعه اپتومتری

در ادامه مراسم جواد مولایی دبیر اجرایی کنگره درباره مشکلات جامعه اپتومتری اظهار کرد: رشته اپتومتری علی رغم خوبی‌هایی که دارد با مشکلات زیادی هم مواجه است؛ آموزش‌های غیرمجاز در زمینه اپتومتری، مشکلات چهل ساله ما با برخی از صنوف و بیمه‌ها جزء مشکلات اساسی ما هستند.

وی بیان کرد: در زمینه آموزش‌های غیرمجاز از طریق جامعه اپتومتری و مجلس وارد عمل شدیم و توانستیم تا حد زیادی این آموزش‌ها را متوقف کنیم.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: خلیج فارس هویت و میراث باارزش و ثمین سرزمین ایران است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی، امروز در آیین اختتامیه ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس که در بندر بحرکان هندیجان برگزار شد، خلیج فارس را هویت و میراث گرانبها و ثمین سرزمین ایران عنوان کرد و گفت: دشمنان ایران، مسایل هویتی را در چند جبهه مورد هجمه قرار داده‌اند که یکی از این مولفه‌های هویتی، مساله خلیج فارس است که قطعا به مثابه سایر توطئه‌های شوم آنان راه به جایی نخواهد برد.

وی افزود: هر چقدر ظرفیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی برای خلیج فارس و هویت کشور به کار گرفته و ظرفیت‌سازی شود، به غنای هویتی و فرهنگی کشور می‌افزاید که تاثیر به سزایی در آینده دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به فرمایشات مقام‌ معظم‌ رهبری درخصوص خلیج فارس گفت: این مساله فراتر از جنبه تاریخی، عقیدتی و سیاسی است و دشمن تلاش‌های زیادی با هدف تفرقه‌افکنی، جعل و تغییر در مولفه‌های هویتی ما داشته است.

وی همچنین با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری گفت: یکی از کم سابقه‌ترین حمایت‌ها با محوریت و هدف تحقق عدالت فرهنگی در حوزه برنامه‌ای و زیرساختی در وزارت ارشاد دولت سیزدهم اتفاق افتاده است.

منادی با تأکید بر اجرای رویدادهای متعدد در زمینه فرهنگ و حفظ هویت استان و کشور گفت: بخش زنان و مادران خلیج فارس یکی از بخش های جدید این دوره از کنگره شعر خلیج فارس بود که استقبال از آن قابل توجه بود.

به گزارش تسنیم، در پایان‌ این‌ آیین از شاعران برگزیده در ششمین کنگره شعر خلیج فارس تجلیل شد. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت 
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است