Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@07:44:43 GMT

آلودگی هوا سالانه 500 میلیارد دلار به هند ضرر می زند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۲۷۵۲

آلودگی هوا سالانه 500 میلیارد دلار به هند ضرر می زند

دهلی نو - ایرنا - محققان دانشگاههای شیکاگو و هاروارد اعلام کردند که آلودگی هوا هر سال 500 میلیارد دلار به اقتصاد هند ضرر می زند و علاوه بر آن سبب کوتاه شدن عمر صدها میلیون هندی می شود که در مناطق مختلف این کشور زندگی می کنند.

به گزارش ایرنا، به نقل از روزنامه ' ایندیا تایمز ' در روز چهارشنبه، گروهی از محققان دانشگاه های شیکاگو و هاروارد در تحقیق خود به نام ' نقشه راه برای پاک سازی هوای هند' اعلام کردند بر اساس یک بررسی جدید، حفظ استاندارد های کیفیت هوا که از سوی سازمان بهداشت جهانی تعیین شده است می تواند عمر هندی ها را تا چهار سال افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این محققان چندین روش برای کنترل آلودگی هوا پیشنهاد داده اند که در میان آنها اختصاص جریمه برای ایجاد آلودگی زیاد می باشد.
بر اساس استاندارد های تعیین شده از سوی سازمان بهداشت جهانی برای کیفیت هوا، سطح ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون( پی ام 2.5) باید به صورت سالانه 10 میکرو گرم در هر متر مکعب هوا و روزانه 25 میکروگرم در هر متر مکعب هوا باشد. همچنین سطح ذرات معلق پی ام 10 به صورت سالانه 20 میکروگرم در هر متر مکعب و در 24 ساعت 50 میکروگرم در هر متر مکعب هوا باشد.
این محققان پنج توصیه سیاسی کلیدی مبتنی بر شواهد مهم جهت کنترل آلودگی هوای هند پیشنهاد کردند. این پیشنهادات شامل بهبود نظارت بر انتشار گازهای گلخانه ای با هماهنگ کردن انگیزه ها ، ارائه قوانین با داده های زمان واقعی در مورد انتشار آلاینده ها، استفاده از جریمه های پولی برای انتشار بیش از حد آلاینده ها، ارائه عمومی اطلاعات مربوط به عوامل آلوده کننده و استفاده از بازار برای کاهش هزینه ها و آلودگی می باشند.
این بررسی اعلام کرد که بیش از 660 میلیون هندی در مناطقی زندگی می کنند که سطح آلودگی هوای آنها بالاتر از استاندارد های تعیین شده برای ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون می باشد.
روهینی پانده یک پروفسرو در دانشگاه رفیق حریری گفت: درحالی که هزینه اقتصادی آلودگی هوا بسیار بالا می باشد و راه حل ساده ای برای آن نمی باشد، اما همچنان امیدوار به حل معضل آلودگی هوا در هند هستیم زیرا هم اکنون نوآوری های بسیار خوبی در این کشور مورد آزمایش قرار گرفته است.
سازمان بهداشت جهانی چندی پیش در گزارشی اعلام کرد که در میان شهر های آلوده جهان 14 شهر بسیار آلوده در هند قرار دارد که از این نظر دهلی نو در رده ششم جهان قرار گرفته است.
سال گذشته ارویند کجریوال سروزیر ایالت دهلی که متعلق به یک حزب مخالف است، دهلی نو را به یک اتاق گاز تشبیه کرد.
پزشکان می گویند ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در هوا از طریق جریان خون وارد قلب می شود و باعث بروز بیماری های قلبی ،حمله های قلبی و فشار خون می شود.
به گفته مقامات بهداشتی هند، آلودگی هوا باعث آسیب دائمی به ریه ها و مرگ 1.3 میلیون نفر در سال دراین کشور می شود.
هند کشوری است که به دلیل توسعه صنعتی از سوخت های دیزلی به مقدار فراوان استفاده می کند ،یکی از راهکارهای دولت هند برای مبارزه با آلودگی هوا ، استفاده حداقلی از سوخت دیزلی است.
گرد وغبار،ترافیک،دود ناشی از سوخت های فسیلی آلاینده و جمعیت زیاد، دهلی نو پایتخت هند را در ردیف آلوده ترین شهرهای جهان قرار داده است.
دولت دهلی نو در ماه نوامبر سال گذشته به دلیل آلودگی شدید هوا مجبور شد بیش از 1800 مدرسه را در این شهر به مدت سه روز تعطیل کند.
آساق**267**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند آلودگي هوا هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود

حمید قلی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان خنداب گفت: ۱۳ هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد که ۷۲۰۰ هکتار آن تاکستان انگور است.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: با توجه به ظرفیت بالای تولید انگور در این شهرستان، کارگاه‌های آموزشی در طول سال به منظور افزایش دانش کشاورزان، ارزآوری برای کشور و شهرستان و افزایش میزان تولید محصولات باغی به فراخور زمان برگزار می‌شود.

قلی پور افزود: اواخر سال گذشته، نخستین همایش تخصصی انگور با حضور یک پژوهشگر برتر متخصص حوزه انگور کشور و عضو مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس در غالب کارگاه، به صورت تئوری و عملی با حضور باغداران در روستای ای جان برگزار شد که خوشبختانه بازخورد قابل قبولی به همراه داشت.

وی با اشاره به محتویات آموزشی این همایش گفت: اصول تغذیه، اصول کود دهی، فرم دهی، مبارزه با هرس و ایجاد باغات داربستی بخشی از موارد آموزشی این کارگاه بود.

۱۳ هزار تن گندم مازاد تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی خنداب تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲، نزدیک به ۱۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، تولید شد که توسط مراکز خرید این شهرستان خریداری شد و خوشبختانه رکورد خوبی در حوزه تولید محصولات زارعی (گندم) بود.

قلی پور با اشاره به کشت پاییزه در شهرستان خنداب گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، به میزان ۳ هزار تن گندم آبی، ۵۷۰۰ هکتار گندم دیم، ۳ هزار هکتار جوآبی و نزدیک به ۹۰ هکتار کلزا کشت شد.

وی با بیان اینکه شهرستان خنداب در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد، گفت: در صورت نبود بلایای طبیعی سالیانه به طور میانگین ۲۵ تا ۳۰ هزارتن کشمش برداشت می‌شود و این میزان تولید شهرستان خنداب را در سطح کشور حائز رتبه کرده است.

فعالیت ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی در خنداب

مدیر جهاد کشاورزی خنداب در خصوص مراکز صنایع تولیدی در این شهرستان گفت: در سطح شهرستان خنداب ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی با ظرفیت ۷ هزار تن مستقر است اما تولید محصول در این شهرستان، بیش از ظرفیت این صنایع تبدیلی است که در این راستا یک واحد صنایع تبدیلی در روستای آغداش در حال ساخت است.

قلی پور ادامه داد: ۲ واحد صنایع تبدیلی نیمه کاره نیز در حال ساخت است که امید می‌رود از محل تبصره ماده ۱۸ که امسال ابلاغ می‌شود این واحدها تکمیل و وارد چرخه تولید شوند.

وی در خصوص فعالیت کارگاه‌های میوه خشک کن در شهرستان خنداب نیز گفت: این کارگاه‌ها در غالب مشاغل خرد خانگی در سطح شهرستان در حال احداث است که کار فرآوری کشمش را انجام می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب افزود: همچنین در خصوص سایر فرآورده‌ها همچون شیره انگور اقدامات خوبی در حال انجام است و علاوه بر کارگاه‌هایی که در غالب مشاغل خانگی خرد در حوزه شیره انگور فعال هستند، یک واحد تولیدی شیره انگور و سایر فرآورده‌های آن در حال راه اندازی است.

صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی که در سطح شهرستان فعال هستند، انجام می‌شود که به طور حتم ارز آوری بالایی برای شهر و کشور خواهد داشت.

قلی پور افزود: ظرفیت تولید این ۲ واحد تولیدی حداقل ۷ هزار تن است اما تولید شهرستان بیش از این مقدار است که به کشورهای روسیه، ترکمنستان و حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات قابل توجه در راستای حمایت از منافع کشاورزان و هویت بخشی کشاورزان، راه اندازی اتاق صنف کشاورزان این شهرستان است که با این اقدام، نماینده این قشر می‌تواند در مجامع ملی و استانی به منظور پیگیری مشکلات آنها حضور داشته باشد و مسؤولان به عنوان تسهیلگر در کنار باغداران خواهند بود.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب همچنین از راه اندازی اتاق فکر کشاورزان در محل جهاد کشاورزی این شهرستان با حضور کشاورزان پیشرو و عضو اتحادیه در بهار امسال به منظور حمایت از بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کد خبر 6097736

دیگر خبرها

  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل