Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:25:02 GMT

آلودگی هوا سالانه 500 میلیارد دلار به هند ضرر می زند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۲۷۵۲

آلودگی هوا سالانه 500 میلیارد دلار به هند ضرر می زند

دهلی نو - ایرنا - محققان دانشگاههای شیکاگو و هاروارد اعلام کردند که آلودگی هوا هر سال 500 میلیارد دلار به اقتصاد هند ضرر می زند و علاوه بر آن سبب کوتاه شدن عمر صدها میلیون هندی می شود که در مناطق مختلف این کشور زندگی می کنند.

به گزارش ایرنا، به نقل از روزنامه ' ایندیا تایمز ' در روز چهارشنبه، گروهی از محققان دانشگاه های شیکاگو و هاروارد در تحقیق خود به نام ' نقشه راه برای پاک سازی هوای هند' اعلام کردند بر اساس یک بررسی جدید، حفظ استاندارد های کیفیت هوا که از سوی سازمان بهداشت جهانی تعیین شده است می تواند عمر هندی ها را تا چهار سال افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این محققان چندین روش برای کنترل آلودگی هوا پیشنهاد داده اند که در میان آنها اختصاص جریمه برای ایجاد آلودگی زیاد می باشد.
بر اساس استاندارد های تعیین شده از سوی سازمان بهداشت جهانی برای کیفیت هوا، سطح ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون( پی ام 2.5) باید به صورت سالانه 10 میکرو گرم در هر متر مکعب هوا و روزانه 25 میکروگرم در هر متر مکعب هوا باشد. همچنین سطح ذرات معلق پی ام 10 به صورت سالانه 20 میکروگرم در هر متر مکعب و در 24 ساعت 50 میکروگرم در هر متر مکعب هوا باشد.
این محققان پنج توصیه سیاسی کلیدی مبتنی بر شواهد مهم جهت کنترل آلودگی هوای هند پیشنهاد کردند. این پیشنهادات شامل بهبود نظارت بر انتشار گازهای گلخانه ای با هماهنگ کردن انگیزه ها ، ارائه قوانین با داده های زمان واقعی در مورد انتشار آلاینده ها، استفاده از جریمه های پولی برای انتشار بیش از حد آلاینده ها، ارائه عمومی اطلاعات مربوط به عوامل آلوده کننده و استفاده از بازار برای کاهش هزینه ها و آلودگی می باشند.
این بررسی اعلام کرد که بیش از 660 میلیون هندی در مناطقی زندگی می کنند که سطح آلودگی هوای آنها بالاتر از استاندارد های تعیین شده برای ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون می باشد.
روهینی پانده یک پروفسرو در دانشگاه رفیق حریری گفت: درحالی که هزینه اقتصادی آلودگی هوا بسیار بالا می باشد و راه حل ساده ای برای آن نمی باشد، اما همچنان امیدوار به حل معضل آلودگی هوا در هند هستیم زیرا هم اکنون نوآوری های بسیار خوبی در این کشور مورد آزمایش قرار گرفته است.
سازمان بهداشت جهانی چندی پیش در گزارشی اعلام کرد که در میان شهر های آلوده جهان 14 شهر بسیار آلوده در هند قرار دارد که از این نظر دهلی نو در رده ششم جهان قرار گرفته است.
سال گذشته ارویند کجریوال سروزیر ایالت دهلی که متعلق به یک حزب مخالف است، دهلی نو را به یک اتاق گاز تشبیه کرد.
پزشکان می گویند ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در هوا از طریق جریان خون وارد قلب می شود و باعث بروز بیماری های قلبی ،حمله های قلبی و فشار خون می شود.
به گفته مقامات بهداشتی هند، آلودگی هوا باعث آسیب دائمی به ریه ها و مرگ 1.3 میلیون نفر در سال دراین کشور می شود.
هند کشوری است که به دلیل توسعه صنعتی از سوخت های دیزلی به مقدار فراوان استفاده می کند ،یکی از راهکارهای دولت هند برای مبارزه با آلودگی هوا ، استفاده حداقلی از سوخت دیزلی است.
گرد وغبار،ترافیک،دود ناشی از سوخت های فسیلی آلاینده و جمعیت زیاد، دهلی نو پایتخت هند را در ردیف آلوده ترین شهرهای جهان قرار داده است.
دولت دهلی نو در ماه نوامبر سال گذشته به دلیل آلودگی شدید هوا مجبور شد بیش از 1800 مدرسه را در این شهر به مدت سه روز تعطیل کند.
آساق**267**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند آلودگي هوا هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایکس سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • (ویدیو) «ایکس» سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • ویدیو/ «ایکس» سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • پیش بینی مه آلودگی در ارتفاعات استان سمنان
  • پیش بینی مه آلودگی در ارتفاعات سمنان
  • برگزاری سالانه ۱۰ کنگره شهدا در کشور
  • تورم اردیبهشت‌ماه به کانال ۲۰ درصد می‌رسد؟
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان