Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
اگرچه اغلب مردها فقط در موارد خیلی ضروری به پزشک مراجعه می‌کنند از طرفی، یشتر از زن‌ها از بیمار شدن هم وحشت دارند. این موضوعی است که به نظر متناقض می‌آید و روانشناسان دلایل آن را بررسی کرده‌اند.

اغلب مردها از رفتن به پزشک واهمه دارند و تنها زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که نیاز فوری به مداوا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان بیشتر از مردان به فکر سلامتی خود هستند. بیش از یک سوم زنان در آلمان آزمایش‌های پزشکی لازم برای تشخیص به موقع بیماری‌ها در بدن و جلوگیری زودهنگام از گسترش آن را انجام می‌دهند.

فرانک زومر، پزشک متخصص آندرولوژی و بیماری‌های دستگاه ادراری و رئیس "جامعه زنان و مردان آلمان" می‌گوید که رفته رفته تعداد مردهایی که برای جلوگیری از بیماری‌ها به پزشک مراجعه می‌کنند افزایش می‌یابد. به گفته این متخصص هر سال ۴. ۰ تا ۸. ۰ درصد به تعداد مراجعه مردها به پزشک اضافه شده و اکنون حدود ۲۱ درصد مردان هم از این امکانات پزشکی استفاده می‌کنند.

واهمه مردها از پزشک

فرانک زومر که در زمینه رفتار جنسیت‌ها مطالعات و پژوهش‌هایی انجام داده است در پاسخ به این پرسش که چرا مردها نسبت به سلامت خود سهل‌انگارتر از زنان هستند، می‌گوید: پاسخ بسیاری از مردها روشن است: "چون زمان زیادی باید در اتاق انتظار دکتر معطل شد."

او معتقد است اینگونه نیست که مردها به دلیل بی‌حوصلگی یا مشغله کاری به پزشک مراجعه نمی‌کنند. از نظر زومر این استدلال به سختی قابل درک است به این دلیل که برای خیلی از مردها صرف یک یا دو ساعت وقت برای خرید لوازم یدکی یا تعمیر خودرو در کارگاه یا چک کردن آن خیلی عادی است.

به نظر این پزشک دلیل اصلی واهمه مردها از مراجعه به پزشک این است که آن‌ها "نمی‌خواهند بشنوند که بیمار هستند." به نظر زومر اغلب مردها بیماری را به عنوان یک "ضعف" تلقی می‌کنند.

ترس از بیماری

فرانک زومر می گوید: ترس از بیماری و بیمار شدن در میان مردها بسیار گسترده است.

نتایج یک تحقیق درباره رفتارهای سلامت انسان‌ها نشان می‌دهد که از ۱۰ هزار مردی که مورد پرسش قرار گرفته‌اند حدود ۷۵ تا ۸۹ در صد، بدون در نظر گرفتن میزان سن آن‌ها از بیماری وحشت دارند. به طور متوسط حدود ۶۶ درصد مردم به طور عموم در جامعه از بیماری وحشت دارند. این تحقیق همچنین نشان داده است که ترس زیاد و خجالت از بیماری، مانع بسیاری از مردها برای مراجعه به پزشک است.

دکتر زومر می‌گوید: ترس از بیماری در ضمیر ناخودآگاه این افراد وجود دارد، اگرچه آگاهانه این ترس را رد می‌کنند اما در عمل از رفتن به پزشک دوری می‌جویند.

زومر معتقد است که به این ترتیب بسیاری از مردها نشانه‌های بیماری را جدی نمی‌گیرند و درباره آن با کسی صحبت نمی‌کنند. آن‌ها نمی‌خواهند که درباره بیماری خود چیزی را بشنوند، زیرا "به عنوان مرد نباید بیمار شوند!"

به گفته این متخصص این نوع رفتار مربوط به نقش سنتی مرد و نوع تربیت او است که "مردها باید قوی باشند و بیمار نشوند، زیرا این به معنی ضعف است."

استفاده از ترفند برای مراجعه مردها به پزشک

برای تغییر این نوع تفکر و ترس از بیماری باید مردها را به نوعی ترغیب کرد که به پزشک مراجعه کنند.

فرانک زومر می‌گوید: ما مدت زیادی را صرف تحقیق درباره نحوه به وجود آوردن انگیزه و بیشتر در مردان برای مراجعه به موقع به پزشک کردیم. این کار بسیار سختی است ولی پیشرفت‌ها در این زمینه به آرامی صورت می‌گیرد.

به گفته این متخصص دو راهکار موفق در این زمینه آزمایش شده‌اند: یکی این که مثلا مردها می‌توانند در چارچوب برنامه‌های مشترک ورزشی درباره بیماری‌های خود با یکدیگر گفت‌وگو و تبادل تجربه کنند و به یکدیگر انگیزه بدهند.

راهکار دوم این است که زن‌ها از مردها بخواهند که برای سلامتی خود و خانواده به پزشک مراجعه کنند، حتی "اگر نه برای خود به دلیل خانواده" این کار را انجام دهند. نتیجه تحقیقات در این زمینه نشان داده است که حدود ۷۹ درصد مردها به این انگیزه واکنش مثبت نشان می‌دهند.

به نظر فرانک زومر،  این انگیزه بهترین شانس برای مردهاست که به موقع از بیماری خود مطلع شوند و نسبت به درمان آن اقدامات لازم را انجام دهند.

*منبع: ایسنا به نقل از دویچه‌وله

در همین زمینه: تاثیر میزهای کار ایستاده بر افزایش طول عمر تابستان داغ بر جسم و ذهن ما چه اثری می‌گذارد؟ چرا باید از مصرف آب معدنی یخ زده پرهیز کرد؟ ۴ فایده مهم دوچرخه‌سواری برای سلامتی ارتباط نشستن‌های طولانی با ۱۴ بیماری کشنده نکاتی برای کاهش وزن نوجوانان

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۵۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای

نتایج تیم‌های ریکرو مردان و زنان کشورمان در مرحله اول کاپ جهانی شانگهای مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، مسابقات مرحله اول کاپ جهانی در مرحله مقدماتی در شانگهای چین امروز در بخش تیمی ریکرو برگزار شد و کمانداران کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

تیم ریکرو مردان ایران با ترکیب فائز محمدی، رضا شبانی و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست بازی‌های حذفی در دور دوم به مصاف تیم آمریکا رفت و با نتیجه 5 بر یک شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

تیم ریکرو بانوان کشورمان با ترکیب مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و حوریه حاجی حسینی در دور نخست بازی‌های حذفی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه 5 بر 3 به پیروزی رسید. تیم ایران در یک هشتم نهایی با نتیجه 6 بر صفر مقابل تیم کره‌جنوبی شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان مقابل نمایندگان روسیه
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان و تساوی تیم ملی زنان مقابل نمایندگان روسیه
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تیم‌های ریکرو مردان و زنان از صعود بازماندند
  • حذف ریکرو مردان و زنان ایران از کاپ جهانی شانگهای
  • کاپ جهانی شانگهای| حذف ریکرو مردان و زنان تیم ملی
  • حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟