Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ضمن تشریح فرایند تدوین سند آمایش سرزمین استان از ترسیم سیمای توسعه استان تا سال ۱۴۲۰ در این سند مهم خبر داد. ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی، داود بهبودی در دیدار با استاندار آذربایجان‌شرقی ضمن تشریح فرایند تدوین سند آمایش سرزمین استان از ترسیم سیمای توسعه استان تا سال 1420 در این سند مهم خبر داد و اظهار داشت: در مطالعات آمایش سرزمین استان در ابتدا عصاره وضع موجود را احصا کردیم و به سرعت به چند یافته اصلی از وضع موجود دست یافتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس همین یافته‌ها به این نتیجه رسیدیم که آذربایجان‌شرقی از یک عدم تعادل اساسی برخوردار بوده و ما می‌توانیم استان را به دو قسمت غربی پیشرفته صنعتی، دارای روستاهای بزرگتر و اراضی بسیار مناسب و شرقی عقب مانده‌تر، غیرصنعتی و دارای روستاهای پراکنده و کوچک تقسیم کنیم.

بهبودی در عین حال خاطرنشان کرد: این عدم تعادل را در اکثر شاخص‌ها مشاهده کردیم که در آمایش باید پرداخت شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: علیرغم اینکه تصور می‌شود آذربایجان‌شرقی یک استان برتر ملی است، سهم تولید ناخالص داخلی در 10 سال گذشته به شدت کاهش یافته و مباحث محیط زیست، دریاچه ارومیه، آلودگی هوا استان را با چالش مواجه کرده‌اند.

این اقتصاددان ادامه داد: ما چهار سند را بررسی کرده و آینده صنعت جهان، پیش‌بینی آینده ایران در اسناد بالادست و در سطح بین المللی را مد نظر قرار دادیم؛ همچنین نقاط قوت و ضعف وضع موجود را شناختیم. 

بهبودی یادآور شد: چهار هدف بنیادی را برای آمایش در نظر گرفتیم که عبارت بودند از: دستیابی به نقش تخصصی فراملی در سطح بین‌الملل، حصول به جایگاه بایسته ملی در توسعه فعالیت‌های مزیت‌دار، حفظ پایداری محیط زیست و تعادل سرزمین و انعطاف‌پذیری قابلیت‌های توسعه‌ای مناطق و رفع محتومیت فضایی.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی افزود: چشم‌انداز توسعه استان را با لحاظ همین اهداف بنیادی ترسیم کردیم.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه استان در مقیاس فرا ملی دروازه اصلی و تخصصی تجارت و ترانزیت از جنوب و شرق آسیا به حوزه اروپا و مدیترانه شرقی و مرکز ارائه خدمات گردشگری سلامت در منطقه قفقاز است، افزود: در مقیاس ملی نیز یکی از مقاصد اصلی گردشگری طبیعی کشور، قطب ملی فعالیت‌های معدنی و دارای جایگاه ویژه در حوزه علم و فناوری به شمار می‌رود.

بهبودی همچنین بر لزوم کاهش 20 درصدی زمین‌های کشاورزی و 40 درصدی مصرف آب کشاورزی استان در سند آمایش اشاره کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار ضمن مهم و اساسی خواندن اجرای طرح آمایش استان، از تلاش‌های انجام گرفته در این زمینه تقدیر نموده و خواستار همراهی دستگاههای اجرایی در نهایی شدن این سند شد.

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود

به گزارش همشهری آنلاین، پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران که کلیات آن در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت به تصویب رسیده و برای تعیین کریدور نهایی نیاز به مجوزهای تکمیلی دارد، مورد بررسی مجدد قرار می گیرد. این مسیر ریلی _تونلی از آن جهت حائز اهمیت است که با راه اندازی بخش توسعه شرقی خط ۲ دسترسی شبکه مترو به پردیس مسافری شرق تهران (پایانه جدید شرق) امکانپذیر می شود. در جریان اقداماتی که برای بازسازی و راه اندازی پایانه جدید شرق مدنظر قرار گرفته، موضوع اتصال این پردیس مسافری به شبکه حمل و نقل ریلی درون شهری است. پروژه توسعه شرقی خط ۲ که اتفاقاً به پایانه جدید شرق ختم می شود، در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت مصوب شده است اما مسیر و محل ایستگاههای آن باید مورد مطالعه مجدد قرار گرفته و مجوزهای لازم را دریافت کند.

عملیات توسعه شرقی خط ۲ مترو شروع و حدود ۱۴۰۰ متر از این مسیر حفاری و تونل سازی شده و با حفر ادامه تونل به میزان تقریبی ۳۶۰۰ متر عملاً از ایستگاه فرهنگسرا به پردیس مسافری شرق دسترسی ایجاد می شود؛ حتی جانمایی ایستگاه پایانی این مسیر در طبقه منفی یک ساختمان اصلی پایانه جدید شرق هم صورت گرفته است.

در صورت تکمیل مطالعات مربوطه، اخذ مجوزهای لازم و تامین به موقع منابع مالی، امکان اتصال ایستگاه مترو فرهنگسرا به پایانه جدید شرق تا پایان سال آینده وجود دارد. البته بررسی های لازم جهت ایجاد دیگر مدهای حمل و نقل عمومی تا پردیس مسافری شرق نیز در حال انجام است و اگر امکان سنجی های صورت گرفته تایید شود، می توان به راه اندازی سایر سیستم های حمل و نقلی مثل قطار سبک شهری (ال آر تی) در این مسیر هم تدابیری اندیشید.

کد خبر 848739 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مترو خط ۲ شهردارى تهران تهران مترو تهران

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • حضور ورزشکاران آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی کبدی
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • (ویدئو) سیل در شبستر آذربایجان شرقی خودرو‌ها را با خود برد
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود