Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:10:42 GMT

ترویج فرهنگ شهدا در جامعه به کاهش آسیب ها منجر می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۷۱۰۷

ترویج فرهنگ شهدا در جامعه به کاهش آسیب ها منجر می شود

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای برگزاری کنگره سه هزار شهید استان قزوین محفل شب شعر لاله های تشنه مینودری چهارشنبه شب با حضور حجت الاسلام عباس نظری معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی، جواد حضرتی مدیرکل میراث فرهنگی، قاسم حامدی رئیس شورای هیئات مذهبی استان، اسماعیل سکاک دبیر  مراسم، شاعران و جمعی از مداحان اهل بیت و شعرای آئینی در سالن تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این محفل حجت الاسلام عباس نظری با اشاره به جایگاه شهدا در فرهنگ دینی اظهارداشت: شهدا شمع محفل بشریتند که راه درست را به همه نشان داده اند تا از مسیر اصلی منحرف نشویم.

وی افزود: پیام چهار رکن اصلی دارد که پیام دهنده، پیام گیرنده، محتوا و ابزار پیام است و شعر به عنوان یکی از ابزارهای تاثیرگذار و نقش آفرین در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت محسوب می شود.

نظری تصریح کرد: شعر آئینی در تولید محتوای مداحی و ادبیات آیینی برای کاهش آسیب های مداحی نقش بسیار مهمی دارد.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآورشد: مقام معظم رهبری در جمع اقشار مختلف مردم فرمودند: دشمن در جنگ نرم شکست خورده لذا باید با فعالیتهای فرهنگی تاثیر گذار مانند محافل شعر آئینی و اعزام کاروانهای راهیان نور با این جنگ نرم مقابله کنیم.

وی افزود: یکی از راههای مقابله با جنگ نرم برگزاری محافل شعر و ادب، کنگره ها، یادواره ها وبیان خاطرات رزمندگان اسلام، شهداوایثارگران بویژه در قالب اشعار دفاع مقدس است و با این کار می توان فرهنگ شهادت را گسترش داد.

نظری بیان کرد: شهادت کامل ترین مرگی است که می تواند انسان را از دنیای فانی به جمال و جلال الهی برساند.

وی افزود:در کنگره دوسالانه شعر آیینی امسال که با نام شاعر سالک قزوینی نامیده شده باید تلاش کنیم تا اشعار و نثرهای قوی آئینی را برای تهیه محتوای غنی مداحی ها و مجالس عزاداری سیدالشهدا تهیه کنیم.

در ادامه چند تن از شعرا سروده های خود را در خصوص شهید و ایثار و ایستادگی در راه آرمانها قرائت کردند.

کد خبر 4376028

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی قزوین شعر آئینی عباس نظری مردم علیه احتکار روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر شهرکرد گرگان مشهد شیراز احتکار بیرجند یاسوج خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران کشور با اشاره به کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری فرزندان در جامعه ایثارگری از استخدام همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت و پاسداشت روز معلم در جمع خانواده‌های شهدا و اساتید و نخبگان شهرستان بابل، شهید مطهری را الگوی تعلیم و تربیت عنوان و اظهار کرد: ایشان غیر از لباس تعلیم و تربیت بر تن، میدان‌دار مبارزه و رفع شبهات هم بودند.

وی افزود: پاداش این الگو بودن شهید مطهری شهادت بود که خداوند به او بخشید.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه کمال و قله معلمی شهادت است، غایتی که همه ما برای آن می‌دویم و شهید مطهری با شهادت به آن رسید، تصریح کرد: کار معلم تربیت نفس است و انسان‌های جاهل را عالم می‌کند؛ شهید انسان‌های جاهل را بصیر می‌کند و به او زندگی کردن درست و مرگ درست را می‌آموزد.

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه علم ابزار زندگی کردن است، اظهار داشت: ما تحصیل می‌کنیم و مدارک تحصیلی را در دوره‌های مختلف آموزشی اخذ می‌کنیم برای اینکه شغلی داشته باشیم و کسب درآمد داشته باشیم، شخصیت ما حول محور شغل و درسی که خواندیم شکل می‌گیرد اما شهدا هم زندگی کردن و هم چگونه ابدی شدن را به ما می‌آموزند پس آن‌ها معلمان بلند مرتبه تری هستند.

وی ادامه داد: همه شهدا و والدین و خانواده‌های شهدا و جانبازان و آزادگان معلم هستند چون در حال تربیت اطرافیان خود هستند و ایثارگران هم اصالت معلمی بر دوش دارند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آخرین وضعیت فرزندان شهید و جانبازان عنوان کرد: با اهتمام دولت همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی استخدام می‌شوند مگر در موارد خاص که مشکل گزینشی داشته باشند.

وی با اعلام اینکه نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری قبل از این دولت ۲۰ درصد بود که در شرایط فعلی با همکاری دولت و مجلس به ۹ درصد کاهش یافته است، گفت: همه تلاش‌ها در این دولت سیزدهم این است تا قبل از پایان دولت نرخ بیکاری در خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران به زیر پنج درصد برسد.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: مشکلات بهبود اقتصادی و معیشتی هم دغدغه مردم است، البته در این دو سال یک همت جدی برای اینکه بخشی از این آلام مردم کم شود وجود دارد؛ وضعیت معیشت و درمان خانواده‌های شهدا و جانبازان نیز در سال‌جاری بهبود می‌یابد.

کد خبر 749876

دیگر خبرها

  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • پیام نماینده ولی فقیه در لرستان به مناسبت روز معلم و کارگر
  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است