Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@07:06:58 GMT

30 هزار واحد زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۷۵۰۸

30 هزار واحد زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه 30 هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند، گفت: باید بر تسهیلات پرداختی به صاحبان این واحدها نظارت داشته باشیم تا در بخش دیگری صرف نشود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: هر یک از این واحدهای تعمیری نوع سه 6 میلیون تومان تسهیلات دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام اینکه 180 میلیارد تومان تسهیلات برای تعمیر واحدهای نوع سه اختصاص پیدا کرده ، افزود: هیچ‌ نظارتی بر این واحدها انجام نمی شود و این امکان وجود دارد که تسهیلات پرداختی در جایی به غیر از بازسازی آنها صرف شود.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مدیران بنیاد مسکن گزارشی از وضعیت تعمیر واحدهای مسکونی که آسیب کمتری دیده اند، ارائه کنند تا فرمانداران کار نظارت را انجام دهند.
بازوند گفت: اگر این تسهیلات هزینه تعمیرات نشود، سرمایه های بانک ها هدر خواهد رفت.
وی در رابطه با بازسازی مناطق زلزله زده و افزایش قیمت مصالح هم گفت: کارخانه های سیمان امروز به دنبال افزایش قیمت هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز گفت: تسهیلات پرداختی به واحدهای تعمیری نوع سه مدیریت شود تا هیچ واحد بازسازی نشده ای باقی نماند.
مهرداد سالاری افزود: این تسهیلات را باید مدیریت کرد و اگر کسانی این وام را در جاهای دیگری هزینه کردند، پس از شناسایی برای آنها تصمیم گیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید به سرعت وضعیت پرداخت تسهیلات مدیریت شود تا مردم‌ هرچه زودتر به خانه های خود باز گردند، گفت: استفاده از پیمانکاران، کارگران و مصالح بومی به شرطی انجام می شود که با قیمت ارزان، با کیفیت و در کوتاه ترین زمان ممکن بازسازی انجام شود.‌
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه گزارش های بنیاد مسکن در خصوص به کارگیری پیمانکاران و کارگران بومی واقعی نیست، اظهار داشت: این بنیاد اعلام می کند که پیمانکاران بومی برای کار در منطقه حضور ندارند در حالی که ما هر روز با اعتراض تعداد بسیاری از پیمانکاران ‌کرمانشاهی رو به رو هستیم.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده است.
هم اکنون 500 پیمانکار و 11 هزار و 600 نفر در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه مشغول ساخت و ساز واحدهای تخریبی هستند.
7445/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زلزله96 واحدهاي تعميري استان كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی

عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم تلاش همگانی برای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی برای امسال تمهید شده که احیای واحد‌های راکد از جمله مهمترین آنها بوده و در این راستا از ظرفیت تسهیلات بانکی بیش از پیش بهره خواهیم برد.

وی افزود: سیستم بانکی تحرک اصلی تحقق این مهم بوده و لازم است بخشی از تسهیلات بانک‌ها برای احیای واحد‌های راکد متمرکز شود.

سرتیپی اضافه کرد: احیای واحد‌های راکد از جمله برنامه‌های مستمر صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی طبق منویات دولت سیزدهم به شمار می‌رود و امسال نیز با قدرت این امر را دنبال می‌کنیم.

وی بر جذب سرمایه‌گذار در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و ادامه داد: این امر از مهمترین مباحثی است که در تحقق شعار سال نقش بسزایی دارد و باید اهتمام ویژه‌ای بر آن داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ملاک تایید ثبت سفارش واحد‌های تولیدی، پیش‌بینی آمار تولید واحد‌ها و درج آنها در سامانه جامع تجارت است، اظهار کرد: اولویت تخصیص ارز برای واحد‌هایی است که محصولات تولیدی آنان صادرات محور باشد.

سرتیپی گفت: زمین در شهرک‌های صنعتی باید به سرمایه‌گذاران واقعی تعلق گیرد و پایش مستمر شود.

وی بر تقویت کلینیک عارضه یابی صنایع در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و افزود: این امر برای احصای صحیح مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی و ارائه راهکار‌های عملی برای رفع موانع تولید واحد‌ها مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه