Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير امور خارجه روسيه، بار ديگر با تاکيد بر اهميت امضاي کنوانسيون رژيم حقوقي درياي خزر، آن را پايه‌اي براي همکاري‌هاي جهاني دانست.
به گزارش خبرگزاري آريا، «سرگئي لاوروف» وزير امور خارجه روسيه روز گذشته (چهارشنبه) افزود: اينکه روساي جمهوري پنج کشور نشست خزر از کنوانسيون به عنوان توافق تاريخي ياد کرده و به تمجيد از آن پرداختند، بزرگنمايي نيست چرا که رسيدن به اين توافق 22 سال طول کشيد و کار ساده اي نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرگئي لاوروف تصريح کرد: اين کنوانسيون در دسامبر سال 2017 در مسکو مورد توافق وزراي خارجه پنج کشور قرار گرفت و از آن تاريخ کار سنگيني براي ترجمه آن انجام شد.
وزير امور خارجه روسيه گفت: اين کنوانسيون وضعيت حقوقي خزر را تعيين کرده و اساس مورد نياز براي رسيدن توافق در زمينه مسائل حساس همچون تعريف حدود آب و روش هاي مورد استفاده براي حاکميت مرز آبي هر کشور را فراهم آورد که بسيار مهم است.
پنجمين نشست سران کشورهاي حاشيه درياي خزر روز يکشنبه 12 اوت در شهر بندري «آکتائو» قزاقستان با حضور سران 5 کشور ايران، روسيه، جمهوري آذربايجان، قزاقستان و ترکمنستان برگزار شد.
تصميم گيري درباره تحديد حدود و خط مبدا به مذاکرات آتي کشورهاي ساحلي درياي خزر موکول شده است.
141/116

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو

نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس پنجشنبه با دستور کار بررسی تحولات خاورمیانه و شمال آفریقا آغاز به کار کرد.

به گزارش مشرق، هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست دکتر علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه در این نشست حضور دارد.

روسیه که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) برعهده دارد، میزبان این اجلاس است.

این نشست با سخنان میخائیل بوگدانف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز به کار کرد. در ادامه این نشست،‌ نماینده سازمان ملل متحد به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل پرداخت.

قرار است معاون وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره تحولات خاورمیانه در شرایط تداوم کشتار مردم بیگناه فلسطین از سوی رژیم اشغالگر قدس و تجاوزهای اخیر این رژیم به کشورهای منطقه از جمله به کنسولگری سفارت کشورمان در دمشق مطرح کند.

باقری قبل از حضور در این نشست با بوگدانف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مسائل مورد نظر گفت و گو کرد. کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، معاون وزیر امور خارجه را در این نشست همراهی می‌کند.

این نشست، نخستین نشست بررسی تحولات خاورمیانه بریکس با حضور اعضای جدید این گروه است. علاوه بر روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی، نمایندگان چهار کشور از پنج عضو جدید گروه شامل جمهوری اسلامی ایران، مصر،‌اتیوپی و امارات متحده عربی در این نشست حضور یافته‌اند. نماینده عربستان سعودی دیگر عضو جدید گروه بریکس همانند دیگر نشست‌های این گروه از ابتدای سال ۲۰۲۴ در این نشست حضور ندارد.

دیگر خبرها

  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • جریان مقاومت، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد