Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی «ایران من» با آواز همایون شجریان و آهنگسازی «سهراب پورناظری» برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این مراسم که شامگاه چهارشنبه ۲۴ مرداد در تالار وحدت تهران با یک ساعت تاخیر آغاز شد، مهدی پاکدل به عنوان مجری حضور داشت.

کیخسرو پورناظری، حمید نعمت‌الله، امیر جدیدی، سحر دولتشاهی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله حاضران در این مراسم بودند.

امیرحسین ماحوزی - ادیب - در ابتدای این مراسم اظهار کرد: آغاز پروژه سی برای من تولد دوباره «گوسان»ها بود که روایت‌گران داستان سرزمین‌شان با نوای خوش بودند. از همان آغاز مهم‌ترین دشواری پروژه پیدا کردن داستان محوری اساسی بود. ما می‌دانستیم مهر کلیدواژه مرکزی ستون فرهنگی ایران است و از این رو می‌دانستیم عاشقانه‌ترین داستان زال و رودابه است. رستم از خردسالی نگاه‌بان آریایی‌ها می‌شود. او خیلی کوچک است که تصمیم می‌گیرد ایران را حفظ کند. در نهایت در مرکز شاهنامه با عشق عمیقی روبه‌رو می‌شود و فرزند عزیزش با سپاه دشمن به ایران تاخته است. او مهر میهن را برمی‌گزیند زیرا می‌داند فرزندش در شرایطی که بی‌هویت شده نمی‌تواند شادی را تجربه کند.

او اضافه کرد: رستم از آشنایی عمیق با فرزندش بیگانگی می‌جوید. رستم بعد از حفظ میهن تازه می‌تواند صدای فرزندش را بشنود. فقط پنج با نام از عشق است و بیشتر از مهر استفاده می‌کند.

ماحوزی در ادامه به بیان توضیحاتی درباره شاهنامه پرداخت.ا

در ادامه سهراب پورناظری در سخنانی اظهار کرد: خیلی خوشحالم از شرمندگی شما درآمدم این کار، کار سنگینی بود در طول بیست سالی که کار حرفه‌ای می‌کنم سنگین‌ترین آلبومی بود که کار کردیم به این کار خیلی تعلق خاطر دارم و وسواس باعث شد دیر به دست شما برسد.

او ادامه داد: این اثر در ایران، ترکیه و کانادا ضبط شده و بیش از دویست ساعت برای آن وقت گذاشتیم. تمام انگیزه و عشق اول و آخرم سرزمینم است. با سختی در جریان هنری کشور و حالا در جریان اقتصادی این چند سال تمام انگیزه من برای ارائه هر اثری ایران بوده است. در ایران همایون شجریان پشتوانه بزرگی برای من بوده و فکر می‌کنم نتیجه آن قابل قبول بوده است.

پورناظری بیان کرد: ما سعی کردیم این غنیمت و کنج هنری (موسیقی ایرانی نه صرفا دستگاهی) را به شکلی ارائه کنیم که مردم با آن ارتباط برقرار کنند. حس کردیم هجمه‌ها زیاد است اما حس کردیم باید این کار را انجام بدهیم. من ویدیوهای زیادی از کودکان دیدم که این آثار را زمزمه می‌کنند که برای ما بهترین دستاورد است. فکر می‌کنم ظرفیت‌های جالبی ایجاد شد.

او اضافه کرد: ما کنسرت نمایش سی را داشتیم که از نظر مخاطب خودمان تجربه چنین چیزی را نداشتیم. ده روزش برای من هزار روز گذشت. تا دقایق آخر به ما سخت گذشت اما راهی را باز کرد. سعادت‌ نداشتیم امسال دوباره کنسرت سی را روی صحنه ببریم اما تجربه‌هایی در این زمینه اتفاق افتاد که برای ما جای خوشحالی است.

این آهنگساز اظهار کرد: از سویی کنسرت سی امنیتی ایجاد کرد، ۱۲۰ هزار نفر به کاخ سعدآباد آمدند. گام‌هایی برداشت که دستاورد بزرگی است. تمام هنر و سالن‌های دیگر می‌توانند از آن منتفع شوند که این تمام آرزوی ماست.

او در ادامه گفت: امیدوارم این روزگار هر چه زودتر خوشرنگ‌تر شود و «ایران من» دل شما را خوش‌تر کند. آلبومی که به شکل سی‌دی عرضه می‌شود هیچ انتفاعی ندارد چون کپی‌رایت نداریم اما این اثر عشق ما به شماست. قرار است به شکل نوینی عرضه شود که بدانیم چند تیراژ داریم.

پورناظری همچنین اظهار کرد: برادرم تهمورس خیلی ما را حمایت کرد و می‌خواهم از او تشکر کنم. من سال ۷۷ که ۱۵ سالم بود با گروه شمس روی صحنه آمدم که همایون جان در آن اجرا افتخار داد در کنار ما بود. من توانستم از موهبت و لطف استاد شجریان بهره‌مند شوم. همه امیداریم هر چه زودتر بتوانیم ایشان را در کنار خودمان داشته باشیم. پشتوانه‌ای مانند ایشان در این روزها برای ما خیلی کارساز است. این برای من سعادت بود زیرا خیلی از استاد شجریان، پدرم، برادرم و همایون شجریان آموختم.

او گفت: در این سال‌ها خیلی در موسیقی کتک خوردیم اما همایون کنار من بود امیدوارم سال‌های سال بتواند برای موسیقی ایران پرچم‌داری کند.

سپس همایون شجریان در سخنانی گفت: فکر می‌کنم تا چند ماه دیگر وسواس‌های سهراب درباره این آلبوم می‌توانست وجود داشته باشد. در کنار سهراب و تهمورس بودن تجربه شیرینی بود. امیدوارم در آینده تجربه‌های متفاوتی داشته باشیم.

او ادامه داد: در این آلبوم از نوازندگان ارمنی و ترک استفاده شده که ریشه‌های زیادی با هم داریم. در کنسرت سی که این آلبوم ترکیبی از کنسرت سی و کنسرت ایران من است. من آواز «من کجا باران کجا» را بر اساس آواز استاد کریمخانی تنظیم کردم. چندین سال قبل که صدای او را شنیدم مبهوت شدم و کارهای او را دنبال کردم و آوازی را طراحی کردم بر اساس قواعدی که ایشان آواز خود را خوانده بودند.

شجریان ادامه داد: در ادامه استاد محمد اصفهانی وقتی ارادت من را متوجه شدند خاطره‌ای تعریف کرد از سال‌ها قبل که در شرکت ما همراه با استاد کریمخانی ملاقاتی با پدرم داشتند. پدر، استاد کریمخانی را نمی‌شناختند، پدر گفت وقتی او می‌خواند تمام شیشه‌های اتاق می‌لرزید. پدر می‌گوید در سبک اوج‌خوانی باید شکلی باشد که شنونده احساس ضعف نکند و این در صدای کریمخانی مشهود است و من دوست دارم این قطعه را به ایشان تقدیم کنم.

این خواننده در ادامه توضیح داد: قطعه «خوب شد» در این آلبوم است که تنها قطعه‌ای بود که در کنسرت، قطعه مورد علاقه مردم شد و دست به دست چرخید. بر عکس آواز قبلی است و فقط یک قسمت اوج دارد. دو قطعه دیگر بر اساس سبک و شیوه زندگی پرویز مشکاتیان ساخته شده است.

شجریان اظهار کرد: قطعه ایران من سه بخش دارد بخشی تصنیف میهنی است که خواننده باید خودش را وفق بدهد در بخشی پر احساس می‌شود و بخشی با اثر مرغ سحر پیوند می‌خورد.

او همچنین گفت: درباره پیشنهاد کنسرت رایگان خیابانی که پیگرش بودم و هستم، باید بگویم همچنان پیگیرم آقای ترابی (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد) نیز پیگیر هستند. شهرداری نیز چه کتبا چه شفاها مراحل پیگیری را طی کرده است. چنانچه شرایط فراهم شود تمام و کمال برای این اجرا در تهران در خدمت‌تان هستم و شروع این کنسرت را از تهران خواهیم داشت.

همچنین برای این آلبوم یک‌ تمبر باطل شد. افرادی که تمایل به خرید این آلبوم دارند، می‌توانند از طریق یک سامانه نسبت به این کار اقدام کرده و آلبوم را پیش‌خرید کنند. این اثر ۱۲ شهریور به خانه هر یک از خریداران پست خواهد شد و یک تکه از تمبری که در این مراسم باطل شد، همراه آن خواهد بود.

بخش پایانی این مراسم اجرای زنده قطعه «ایران من» بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی

صبح امروز مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده و گزارشگر پیشکسوت رادیو در مسجد بلال برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صبح امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده و گزارشگر پیشکسوت رادیو در مسجد بلال برگزار شد؛ در این مراسم پیشکسوتان ورزش و رادیو همچون مریم نشیبا، علیرضا جاویدنیا، حمید استیلی، مهدی تاج، حمیدرضا افتخاری، پیمان یوسفی، مریم جلالی، شروین اسبقیان، مناف هاشمی، عبدالحمید احمدی، حسن طباطبایی، میلاد تقوی و… حضور داشتند.

این مراسم با تلاوت کلام الله مجید آغاز شد و علی بخشی‌زاده معاون صدا در ابتدای این مراسم اظهار کرد: امروز برای اهالی رسانه روز سختی است چون یکی از افراد خوشنام و کاربلد را تشییع می‌کنند.

وی با بیان اینکه مسعود اسکویی مهربان، بی تکلف و بی ریا بود، افزود: او استاد بود و به همه جوانان هر چیزی که از پروتکل‌های ورزشی می‌دانست را یاد می‌داد، او متواضعانه برای کسب اطلاعات جدید مشتاق بود.

معاون صدا اظهار کرد: رسانه یکی از معلمان خود را از دست داد؛ تمام شما را به آیه‌ای از سوره مریم دلالت می‌دهم که به درستی کسانی که پاک عمل کردند و پاک نیت بودند خدا آنها را محبوب قلب‌ها می‌کند؛ اسکویی مصداق این آیه قرآن بود

بخشی‌زاده بیان کرد: او در این سن پرکار بود، ما گاهی از او می‌خواستیم بیشتر به آموزش بپردازد و استراحت کند ولی او عاشق کار خود بود و اهل استراحت نبود.

در ادامه این مراسم شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی شروع به سخنرانی کرد و گفت: از سمت خودم، رؤسای محترم کمیته‌های پارالمپیک و المپیک و کیومرث هاشمی وزیر ورزش درگذشت مسعود اسکویی اسطوره صداوسیما را تسلیت می‌گویم.

وی با بیان اینکه او از کسانی بود که به ورزشکاران انگیزه می‌داد، عنوان کرد: در دوره‌های جوانی و نوجوانی با صدای این اسطوره زندگی کردیم، متاسف هستم که دیگر نمی‌توانیم صدای اسکویی را به شکل زنده بشنویم، یاد و خاطره او همیشه در خاطر و قلب جامعه پر افتخار ورزش زنده خواهد ماند.

در بخش دیگری از این مراسم محمدرضا منصوریان مجری پیشکسوت اظهار کرد: من و اسکویی از معدود کسانی بودیم که از تلویزیون به رادیو آمدیم، آن زمان پیمان جبلی نیز تازه به صداوسیما آمده بود.

وی افزود: آن زمانی که من و اسکویی به رادیو آمدیم او گوینده خبر و من تهیه کننده آن بودم؛ اسکویی در وطن پرستی و نظم بی‌نظیر بود، اگر قرار بود آغاز برنامه‌ای ساعت ۸ باشد او ۷/۳۰ در استودیو بود.

این مجری پیشکسوت گفت: در اوج عظمت خیلی‌ها به دنبال اسکویی آمدند تا او را ببرند، اما او یک بار هم جواب آن‌ها را نداد، او می‌گفت من در این آب و خاک به دنیا آمدم و باید در اینجا نیز دفن شوم.

در ادامه این مراسم محمدرضا داورزنی رئیس سابق فدراسیون والیبال اظهار کرد: فکر نمی‌کنم در جامعه ورزش مدیری باشد که به مسعود اسکویی مهربانانه نگاه نکرده باشد یا نگاه این استاد به آن‌ها پدرانه نبوده باشد.

وی با بیان اینکه امیدوارم دیگران نیز از مسعود اسکویی که یک الگو بود عبرت بگیرند، افزود: این استاد فقید هیچ وقت کسی را تخریب نمی‌کرد؛ او الگوی خیلی خوبی برای افرادی که گزارشگر هستند بود و است.

رئیس سابق فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: اسکویی در شادی‌ها و غم کنار ما بود؛ این استاد در شادی مغرور و در شکست ناامید نمی‌شد.

پس از داورزنی محمد جهانی اولین مدیر رادیو ورزش شروع به سخنرانی کرد و گفت: حرف زدن درباره اسکویی سخت است؛ از ۱۳۶۹ که رادیو ورزش راه اندازی شد با او همراه بودم و از همان روزهای نخست جذب ادب این استاد شدم.

وی افزود: با کمک او و چند نفر دیگر توانستیم رادیو ورزش را تأسیس و پایه‌گذاری کنیم.

در ادامه این مراسم فاطمه نجفیان همسر این استاد فقید گفت: مسعود در تمام زندگی و کار خود از هیچ تلاشی برای آموزش و بالا بردن رتبه خود و شاگردانش اهمال کاری نکرد.

وی گفت: او به میزانی رادیو را دوست داشت که با کمترین توان و انرژی پشت میکروفن نشست و شروع سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

این خبر در حال تکمیل است....

کد خبر 750768

دیگر خبرها

  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • خبر جنجالی درباره همایون شجریان و سحر دولتشاهی
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی
  • (ویدئو) خواننده‌های مورد علاقه استاد شجریان؛ از سلن دیون تا پاواروتی
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان
  • از وطنم ایران تا شب‌نورد؛ با تارِ لطفی + فیلم