Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@03:22:09 GMT

دلیل بداخلاق شدن زن باردار

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۶۴۳۲

دلیل بداخلاق شدن زن باردار

 

بارداری دوران تغییرات است. این دوران از هفته پنجم بارداری با تغییرات ظریف در بدن وگاه بیماری‌های صبحگاهی مانند حالت تهوع شروع شده و مادر تغییراتی دیگر مثل تیرگی پوست، ترک‌های پوستی و البته یک شکم بزرگ را تجربه می‌کند.

بعضی از زنان ممکن است تنها به‌خاطر اینکه در این دوران عادت ماهیانه نشوند خوشحال باشند اما آنهایی که تجربه بارداری دارند به خوبی می‌دانند که در کنار این مزایا مشکلاتی نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این مشکلات تنفر زنان از همسرانشان است که بعضی از زنان آن را با عنوان ویار به شوهر می‌شناسند. می‌خواهید بدانید دلیل آن چیست؟

بی‌توجهی همسر در دوران بارداری
بیایید با هم روراست باشیم. بعضی از مردان واقعا نمی‌دانند که مسئولیتشان در قبال یک زن باردار چیست. مثلا عده ای از مردان نمی‌دانند وقتی همسرشان از حالت تهوع صبحگاهی رنج می‌برد این مرد خانواده است که انجام برخی کارها مثلا خرید از سوپرمارکت را انجام دهد. یا حتی آن عده‌ای هم که برای خرید به سوپرمارکت می‌روند نمی‌دانند چه چیزی بخرند و چه چیزی برای همسرشان خوب است.

این بی‌توجهی همسر در دوران بارداری چندان برای زنان خوشایند نیست. در این موارد ارتباط با همسر و یادآوری برخی وظایف پدرانه می‌تواند مشکل‌گشا باشد. چون زنان در این دوران صبر و تحمل کمتری دارند و نسبت به بی‌توجهی همسر احساس بدی پیدا می‌کنند و در نتیجه ممکن است از او متنفر شوند.

کسی که در این شرایط بحرانی می‌تواند اوضاع را رو به‌راه کند پدربزرگ آینده است. او با به اشتراک گذاشتن تجربیات خود به پدر آینده و تاکید بر وظایف همسر در دوران بارداری می‌تواند او را برای رویارویی با چالش‌های بارداری آماده کند.

دلیل بداخلاق شدن زن باردار
قبل از بارداری حواس پرتی‌ها و فراموشکاری‌های مردان ممکن است تا اندازه‌ای قابل تحمل باشد. حتی بعضی خرابکاری‌های غیرعمدی همسر نیز می‌تواند به راحتی چشم پوشی شود. در واقع اینکه می‌گویند عشق کور است کاملا درست است. مثل این می‌ماند که دو طرف یک چشم‌بند بزرگ روی چشمانشان دارند. اما در دوران بارداری این چشم‌بند از روی چشم برداشته می‌شود و زن نگاه دقیق‌تری به همسرش می‌کند؛ به همان شخصی که تا دیروز هر لحظه زندگی اش را با او خوش بوده و زمانی بهترین انتخاب او بوده است.

عصبی شدن در دوران بارداری مساله‌ای طبیعی است. درست است که همه آدم‌ها نقاط ضعفی دارند، اما چون همسر همیشه در کنار زن است این نقاط ضعف پررنگ‌تر به نظر می‌رسند و اگر تغییرات هورمونی دوران بارداری را به این موضوع اضافه کنیم دلایل قانع کننده‌ای برای بداخلاق شدن زن باردار خواهیم داشت.

هورمون‌های بارداری دلیل تنفر از همسر
در واقع مجرم اصلی تنفر از همسر می‌تواند هورمون‌های بارداری باشد. البته این موضوع در هر زنی متفاوت است. اینکه شما در دوران قاعدگی چه حالاتی داشته‌اید می‌تواند مشخص کند که دوران بارداری شما چگونه خواهد بود. عده‌ای از زنان دوران قاعدگی آرامی را چه از لحاظ جسمی و چه روحی و روانی پشت سر می‌گذرانند در حالیکه برای عده‌ای از زنان حتی یک تجربه خوب از این دوران ثبت نشده است.

البته بیشتر زنان به خوبی تشخیص می‌دهند که تنفر از همسر در این دوران کاملا غیر منطقی بوده و به هورمون‌های بارداری مربوط است. فقط مساله این است که زنان نمی‌توانند یک سری از صفات و رفتار‌های همسرشان که تا دیروز از آن چشم پوشی‌می کردند را تحمل کنند. حتی در این حالات نیز باید حس یک زن باردار را بی‌اهمیت ندانست و مسائلی که باعث تشدید این تنفر و بیزاری می‌شود را حل کرد.

ویار به بوی شوهر
کسانی که یک بار تجربه بارداری داشته‌اند به خوبی می‌دانند که در این دوران زنان حس بویایی فوق العاده حساس و قوی دارند. در واقع این مکانیسم دفاعی به صورت غریزی در زن باردار وجود دارد که با تشخیص بوی بد از خوردن غذاهایی که باعث مسمومیت نوزادش می‌شود دوری کند. کوچک‌ترین بوی بد بدن یا حتی عرق از سمت همسر باعث می‌شود که زن نسبت به آن حساسیت نشان دهد و در واقع ویار به بوی همسرش داشته باشد.

اما گاهی ممکن است حتی زنان باردار نسبت به بوی طبیعی همسر خود نیز احساس تنفر داشته باشند. عده ای از زنان باردار به خاطر این حساسیت نمی‌توانند در یک تخت کنار همسرشان بخوابند یا حتی در یک اتاق با او باشند. مخصوصا اگر همسر زن یک فرد سیگاری باشد، بیشتر باعث حساسیت زن و در نتیجه تنفر او از همسرش می‌شود. علت ویار به بوی شوهر را هم باید یک روند طبیعی دانست و با صبر و تحمل از آن رد شد.

درمان ویار به شوهر در بارداری

گاهی ممکن است حتی زنان باردار نسبت به بوی طبیعی همسر خود نیز احساس تنفر داشته باشند


نقش مرد در دوران بارداری
یکی از افکاری که در ذهن عده‌ای از زنان باردار وجود دارد این است که بارداری اصلا منصفانه نیست و فکر کردن روی همین مساله باعث تنفر آنها از همسرانشان می‌شود. زن فکر می‌‌کند هر دوی آنها تصمیم به بچه دار شدن گرفته‌اند اما او باید به تنهایی این 9 ماه را تحمل کند و همسرش فقط 9 ماه را در انتظار کودک می‌ماند. او به زندگی نرمال همسرش در حالیکه نمی‌تواند غذاهای مورد علاقه اش را بخورد یا به انجام فعالیت های مورد علاقه اش بپردازد حسادت می‌کند.

در این موارد نقش مرد در دوران بارداری پررنگ‌تر می‌شود. او می‌تواند بیشتر با زن باردار همراهی کند و اوقات مشترکی را برای خودشان خلق کند.

خانه داری در بارداری
خانه داری برای زن باردار دیگر مانند دوران قبل از بارداری نیست و اگر همسر در این دوران زن را تنها بگذارد باعث سردی و گاه تنفر و بیزاری همسرش خواهد شد. اگر همسران نسبت به تقسیم وظایف خانه با یکدیگر به توافق نرسند باعث آسیب جدی در رابطه‌شان خواهند شد و حتی بعد از زایمان مادر، نمی‌توانند در مورد وظایف جدید به تفاهم برسند و همچنان مشکل خواهند داشت. تربیت کودک یک کار تیمی و گروهی است.

نحوه خانه داری در دوران بارداری به این صورت است که زن و مرد باید یاد بگیرند چگونه وظایف را با یکدیگر تقسیم کنند. تنها در این صورت است که رابطه‌شان ممکن است حتی نسبت به دوران گذشته نیز بهتر شود. در مواقع بحرانی یادتان باشد که کمک گرفتن از مشاور می‌تواند کمک زیادی به حل و فصل اختلافات یا مشکلات مربوط به بارداری کند.

سردی مردان از زنان
در این دوران مردان ممکن است کمی ازهمسرشان فاصله بگیرند. چون مردان برخلاف زنان از روش متفاوت‌تری برای حل‌‌و‌فصل مشکلات استفاده می‌کنند. آنها بر خلاف زنان که همواره در مورد مسایلشان به گفت‌و‌گو می‌پردازند، از مشکل فاصله می‌گیرند.

تغییرات دوران بارداری و مشکلاتی که در نتیجه تغییرات هورمونی برای زنان به وجود می‌آید باعث می‌شود مردان کمی کلافه شوند و متاسفانه به جای حل صورت مساله، خودِ مساله را پاک کنند. در واقع دلیل سردی مردان نداشتن یک راه حل درست برای مشکل به وجود آمده است. این موضوع در ظاهر ساده باعث تنفر زنان از مردان می‌شود.

زنان باردار انتظار دارند که همسرانشان با آنها مهربان و منصافه رفتار کنند, اما مشکل اینجاست که بسیاری از مردان در برقراری ارتباط و بیان احساساتشان به زنان مشکل دارند.



منبع: ninisite.com

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زنان باردار تغییرات هورمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به نقش مامایی در پروسه سلامت مادر و نوزاد، اظهار داشت: با وجود تلاش جامعه مامایی و مراقبین سلامت، حدود 47 درصد زایمان‌های انجام شده در سال گذشته طبیعی بوده که مستلزم فرهنگ‌سازی و اقدامات گسترده‌تری برای افزایش این مهم است.

وی به نقش اثرگذار ماما در روند زایمان و سلامت مادر و نوزاد، اشاره کرد و گفت: اخلاق حرفه‌ای در روند کار ماما عنصری بسیار مهم است به ویژه در محور جوانی جمعیت و حفظ کرامت مادری، اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی با اغلب شاخص‌های جهانی سلامت از جمله سزارین، زایمان طبیعی، مورتالیتی نوزاد و مادر در ارتباط است، تصریح کرد: بنابراین تقویت توانمندی این قشر موضوع مهمی است که یاید مورد توجه قرار گیرد.

مجذوبی از برگزاری دوره‌های مهارتی برای ماماها و به‌روزرسانی آن‌ها خبر داد و گفت: بدون شک بخش مهمی از موفقیت در حوزه مراقبت‌های سلامت، مرهون تلاش خانواده مامایی است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز روند جمعیت با کاهش مواجه است، اما شیب کاهشی کند شده، عنوان کرد: نقش ماماها در افزایش و طرح جوانی جمعیت انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سبک زندگی به عنوان عامل اصلی بحران جمعیت مطرح است، تصریح کرد: علوم‌ پزشکی در کنار دیگر دستگاه‌ها وظایفی در این خصوص دارد به ویژه در شهرستان‌ها باید مطالبه از دستگاه‌های اثرگذار مشخص شود‌.

مجذوبی به مسائل و دغدغه‌های قشر ماما اشاره کرد و گفت: برخی مشکلات جامعه مامایی مانند مشکل جذب نیرو منبعث از  سیاست‌گذاری‌های کلان کشور است‌. موضوع فوق‌العاده خاص که طرحی ملی است در طول دو سال گذشته پیگیری می‌شد که در هفته‌های آتی با جزییات ابلاغ خواهد شد و به‌نظر می‌رسد مشمول گروه مامایی نیز خواهد بود.

وی گفت: با توجه به تعدد خدماتی که جامعه مامایی ارائه می‌دهند،  لازم است حمایت‌ها از این قشر پر تلاش و اثرگذار با حمایت مدیران ستادی سر و سامان بیشتری بگیرد.

540 مورد انصراف از سقط در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی در این مراسم، اظهار داشت: این جمع مؤثر مجموعه‌ای ارزشمند، فاخر و اثرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در تناسب جمعیتی دانشگاه، حضور مؤثر بانوان ماما باعث تقویت عملکرد حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: از حضور تک تک شما در حرفه و نقش‌های مامایی قدردانی می‌کنم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای افق پیشرو، برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده است که با حضور همه ارکان سلامت به ویژه جامعه مامایی به آن‌ها دست خواهیم یافت، گفت: در حال حاضر 60 درصد مادران باردار، حین بارداری به مراکز  بهداشت مراجعه کرده و از مراقبت‌های مامایی بهره‌مند می‌شوند.

ترکمان اسدی افزود: باید تلاش کنیم تا افراد بیشتری قبل از بارداری به مراکز ما مراجعه کنند و مراقبت‌های بارداری را مبتنی بر مشاوره‌های لازم قبل و حین بارداری دریافت کنند.

وی از فوت 8 مادر باردار در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا باید شاخص‌های مراقبت حین بارداری افزایش کمی و‌ کیفی داشته باشد و امیدواریم که هیچ مادر بارداری به دلیل مسایل مرتبط با بارداری از دست نرود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حاملگی در گروه سنی ویژه، مستلزم مراقبت ویژه و بیشتر است و باید به صورت تیمی در بخش خصوصی و دولتی از این مراقبت‌ها بهره‌مند شوند، گفت: بنابراین از ماماهای بخش خصوصی درخواست داریم در تقویت مراقبت‌های گروه ویژه، همکاری بین‌بخشی بیشتری با ما داشته باشند.

ترکمان اسدی با بیان اینکه به لطف خدا و همت همکاران حوزه بهداشت، در سال گذشته 540 مورد انصراف از سقط داشتیم، تصریح کرد: در این راستا مشاوره‌های فرزندآوری و ازدواج باید ارتقا یابد و منشور کرامت مادری هم در بخش خصوصی و هم دولتی باید مورد توجه باشد. 

وی با اشاره به این ضرورت که قداست و حرمت رشته مامایی با ارتقای توانمندی‌ها حفظ می‌شود و لازم است با تقویت توانمندی‌های این قشر زحمتکش با قوت و قدرت در تداوم توفیقات حوزه سلامت بکوشیم، افزود: از جمله پرچمداران ابربحران جمعیت و سالخوردگی ماماها هستند که لازم است در کنار مدیران عرصه سیاستگذاری و برنامه‌ریز حضور و فعالیت مؤثری داشته باشند تا در کنار هم کشور را از این بحران برهانیم.

رسول سلیمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  نیر در این مراسم، با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از جمعیت کارکنان حوزه درمان دانشگاه معادل 715 نفر را ماماها تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یکی از معضلات اساسی جامعه امروز، جوانی جمعیت و کرامت مادری است که ماما در رفع این معضل نقش اساسی دارد.

وی گفت: ماما در کیفیت بارداری و زایمان مادر و نوزاد نقش برجسته‌ای دارد که با حفاظت و حراست از جایگاه مامایی می‌تواند به تقویت کیفیت این پروسه کمک کرد.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • گروه جهادی شهدای صمصامی ناجی زن باردار کوهرنگی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد