Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا- استاندار مرکزی گفت: حوزه کسب و کار در این استان نیازمند مراقبت های مستمر و پژوهش های کاربردی است‌.

به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده » روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی، افزود: اقدام شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برای تمرکز بر روی یک درصد بودجه پژوهش مطلوب است و باید از مشارکت مدیران استان در این راستا تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: اعتبارات طرح های تحقیقاتی جوابگو نیست و بیشتر طرح ها باید از منابع اعتباری سال آینده تامین شود.
آقازاده افزود: چگونگی حفظ منابع آب و خاک، مهار آلودگی هوا و چالش های محیط زیست، آسیب های حوزه کارگری و بررسی مشکلات اشتغال از موضوعاتی است که در استان مرکزی جنبه کار پژوهشی دارد.
استاندار مرکزی گفت: برخی بیماری های سخت درمان در این استان از متوسط کشوری بیشتر است و به منظور راهبردهای عملی اثربخش باید تحقیقات دستمایه کار باشد.
نماینده مردم ارک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اختصاص درصدی از اعتبارات به موضوع تحقیقات علمی نشان دهنده تاکید بر توسعه محور بودن این مهم است.
«علی اکبر کریمی » افزود: د وظایف حاکمیتی دولت را باید در حوزه پژوهش مورد توجه قرار داد تا رویکرد ها برای برنامه ریزی تخصصی اثرگذار باشد.
وی اظهار داشت: هرقدر انجام پژوهش های علمی کاربردی تر باشد نتایج آن موثرتر خواهد بود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب خاطرنشان کرد: تحقیقاتی که در کتابخانه ها خاک می خورد و بدون استفاده رها شده اثری نداردو باید به سمت پژوهش هایی رفت که حلال دردهای جامعه باشد.
عملکرد اوراق اسناد خزانه و عناوین پیشنهادی طرح های پژوهشی از موضوعاتی بود که در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی به آن پرداخته شد.
یک میلیون 445 هزار نفر در12 شهرستان استان مرکزی ساکن هستند.
6991/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي استاندار كسب و كار استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌ هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

دکتر رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکار‌های رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل نیروی انتظامی برای برگزاری انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود